Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Carrol pokazuje Suarezu kako je fudbal jednostavna igra. Bravo majstore.
P.S. Utakmica QPR - Liverpool je odgođena 17. marta. Do kraja marta ćemo imati dvije utakmice manje u ligi.
P.S. Utakmica QPR - Liverpool je odgođena 17. marta. Do kraja marta ćemo imati dvije utakmice manje u ligi.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 19 feb 2012, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Carrol pokazuje Suarezu kako je fudbal jednostavna igra. Bravo majstore.

mislim da bi sa njima dvojicom ubjedljivo bili prvaci, al champonishipa ili lige 1
nema potpisa
Gerrard majstor
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GERRRRARRRRRRDDDDDDDDDDD!!!
Kakve greške igrača Brajtona.
Kakve greške igrača Brajtona.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Stiviiiiiiiiiiiiiiiiii G
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nije to taj LuaLua. Želji je zabio Lomana a ovaj je Kazenga. Braća su naravno.OTNYS_YNWA je napisao/la:A sad sam povezao, pa i Želji fra'er go zabio, zato su mu i pjevali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Je li neko čuo ovu pjesmu " Na, na, na, na... Na, na, na, na... Eeee, Željo Željo "![]()

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
sta su oni fakat vikali Zeljo,ZeljoBertrand je napisao/la:Nije to taj LuaLua. Želji je zabio Lomana a ovaj je Kazenga. Braća su naravno.OTNYS_YNWA je napisao/la:A sad sam povezao, pa i Želji fra'er go zabio, zato su mu i pjevali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Je li neko čuo ovu pjesmu " Na, na, na, na... Na, na, na, na... Eeee, Željo Željo "![]()
that was a third own gol

Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 19 feb 2012, 19:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
sta je ovo

LIVERPOOL YNWA
AHAHHAHAHAHHAHAH a smjesne scene
Konacno i Liverpool ima malo srece 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo treba trčati, ovi sami sebe dobiše.
dobro jeLimuntos je napisao/la:igrao sam hendikep na liverpool, tako da, sve ispod 2 razlike je sramotaa Bgm, dobar sastav je izveo dalglish...

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mogao je ovo Carroll i bolje, ali hajde nekome nešto zamjeri. 

Haha, Gerrard se pri izlasku pozdravio sa Nooneom, koji mu je popravljao krov prije šest-sedam godina.
Classy scene.
Classy scene.
Greatness dies
Zahvali se igračima Brightona.Limuntos je napisao/la:dobro jeLimuntos je napisao/la:igrao sam hendikep na liverpool, tako da, sve ispod 2 razlike je sramotaa Bgm, dobar sastav je izveo dalglish...

Fakat ljudi sami sebe pobijediše. Dobra igra urodila je plodom, nisam očekivao 5 komada, ali ovo će dobro doći za podizanje samopouzdanja.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znao sam da će promašiti, jesam majke mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.