Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Juventus je uvijek bio "klupska reprezentacija Italije", ispostava igraca za Azzure, to nam je jedan od obiljezja i zbog toga nas sirom svijeta postuju.Ali ne treba uvijek gurat domace, pogotovo u ovo vrijeme kad su glavni talenti ITA fudbala Giovinco i Balotelli, hej njih dvojica , pa u nekoj ranijoj repki bi sjedili hladno na klupi.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Slazem se. Bez jakog Juventusa nema jake Italije, ali ne treba pretjerivati.JuveSissoko je napisao/la:Juventus je uvijek bio "klupska reprezentacija Italije", ispostava igraca za Azzure, to nam je jedan od obiljezja i zbog toga nas sirom svijeta postuju.Ali ne treba uvijek gurat domace, pogotovo u ovo vrijeme kad su glavni talenti ITA fudbala Giovinco i Balotelli, hej njih dvojica , pa u nekoj ranijoj repki bi sjedili hladno na klupi.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Nakon toga bolna proslava. Za sve je kriv Storari, zar ne?
„Da, da (smijeh).Zagrlio sam ga poslije u svlačionici, ali u tom momentu sam bio nervozan zbog bola, ali sada je sve ok. U tom trenutku sam pokušavao da zaštitim vilicu, znate. Dobio sam jedan udarac u glavu.."
Znao sam, raja su oni.
„Da, da (smijeh).Zagrlio sam ga poslije u svlačionici, ali u tom momentu sam bio nervozan zbog bola, ali sada je sve ok. U tom trenutku sam pokušavao da zaštitim vilicu, znate. Dobio sam jedan udarac u glavu.."
Znao sam, raja su oni.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Kad je dao prvi gol ove sezone otrcao je do njega na klupu.harebianconero je napisao/la:Nakon toga bolna proslava. Za sve je kriv Storari, zar ne?
Znao sam, raja su oni.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Da sjećam se toga.Soni je napisao/la:Kad je dao prvi gol ove sezone otrcao je do njega na klupu.harebianconero je napisao/la:Nakon toga bolna proslava. Za sve je kriv Storari, zar ne?
Znao sam, raja su oni.
Gdje nam je to @montero.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Sinoć na stadionu bilo pristuno 35.997 gledalaca i Juventus je od prodanih karti zaradio 1.071.378 eura!

C'è Solo La Juve Nel Mio Cuore!
Rekao mi je: "Ili ja,ili JUVENTUS" Šteta,bio je lijep momak :D
Mogu ja najponosnije tugu nositi,i opsovati,i oprostiti! :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Rekao mi je: "Ili ja,ili JUVENTUS" Šteta,bio je lijep momak :D
Mogu ja najponosnije tugu nositi,i opsovati,i oprostiti! :D
Moramo izgraditi stil igre, brzu cirkulaciju lopte i naravno popraviti realizaciju...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
@BudhhaMan
Dobrodošao, ali moraš shvatiti da je ovo forum i da svako ima pravo na mišljenje, a u vezi Conte jeste napravio je veliki rezultat, i treba mu odati priznanje, ali da ima poteza koji su kontraverzni ima. Ali dok ima rezultate ja mu to neću puno zamjeriti.
Evo Juventina se javila sa fin izvještajem
, uskoro očekujem legendu 
Legenda nastavlja sa golovima, kako ga samo navijači vole
[youtube][/youtube]
Dobrodošao, ali moraš shvatiti da je ovo forum i da svako ima pravo na mišljenje, a u vezi Conte jeste napravio je veliki rezultat, i treba mu odati priznanje, ali da ima poteza koji su kontraverzni ima. Ali dok ima rezultate ja mu to neću puno zamjeriti.
Evo Juventina se javila sa fin izvještajem
Legenda nastavlja sa golovima, kako ga samo navijači vole
[youtube][/youtube]
Dobrodošao Budha
Sutra u 3 Primavera igra finale protiv Rome .
Sutra u 3 Primavera igra finale protiv Rome .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Smiješni allegri nas nastavlja uzimatu u usta spominjući kako je Chiello napravio faul kod gola,neka samo tako nastavi,kako mi je drago što smo trn u oku svima,Conte samo treba nastaviti u svom stilu i govoriti kako je i sada jer je to izgleda jedini mogući način komuniciranja.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
pa i jest ga gurnuo
Conte se isto zalio neki dan zbog sudjenja
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
I da jeste, moraju i nas ponekad pogurati, dosta su nam krali. Ali samo je trebalo još i onaj go da ponište i mogli su odmah pehar predati Milanu, da se ne igra bezveze
!
Poenta je što allegri priča kako ne želi o drugim timovima govoriti,a onda od muke mora pa se hvata naših igrača,što je meni osobno drago,pametnije mu je da pogleda suđenje za njegov klub i smiješne penale ove sezone.adointer je napisao/la:pa i jest ga gurnuoConte se isto zalio neki dan zbog sudjenja
-------------------------------------------
Odluka o RIGORimoviću će se donijeti 2 dana prije utakmice,smiješno u najmanju ruku,sigurno će mu smanjiti kaznu,danas je Castaignos dobio 3 utakmice zato što je pljunuo 3m ispred Raggia,a ovaj će za šamaranje dobiti 2 utakmice,ali neka igra,ja bih volio, da ga Chiellini sahrani opet.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma nema bolje motivacije od ovog sto allegri sere... neka on samo prica, tako je prico i prije kad smo se susretli u kupu pa je ispo smjesan.!!
Ma nema veze, neka igra ibra imamo mi Chiellinia.
Ma nema veze, neka igra ibra imamo mi Chiellinia.
- Juventus Fans
- Kontakt:
Što Alegri nije rekao da je Almiron trebao dobiti drugi žuti, odnosno crveni kada je na centru podapeo igraču Juventusa, a lopte nije bilo nigdje
, da je Juventus imao suđenje kao Milan ove sezone sad bi bio prvi sa 7-8 bodova prednosti.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nije to prava statistika, sad ce ti flamin ili baresi ne znam koji od njih dvojice staviti statistiku kako je Milan klub koji je najvise ostecen(hej ko bi normalan u to povjerovao) a JUVE klub koji je najvise guran od strane sudija...SoloJuve26 je napisao/la:
To bi trebalo faxati allegriju
Msm apsurdi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
A što mu Vučina sasu sve po spisku
Pozz za novog člana... ima nas...
Milan pobijedio očekivano - vidjeti ćemo za tu kaznu za Ibru igrap ne igrao ja se ne opterećujem sa tim...
Mi smo bitni, naša ekipa i tim, vidi se da su željni igre, željni rezultata, gladni od želje da ostave dobar utisak, osvoje nešto, napreduju u karijeri, donesu radost sebi i drugima..
Podrška je bitna ali se nekad mora i kritikovati, jbg mi smo sličan mentalitet, osvoji svjetsko kralj si, izgubi naredne dvije tekme već ti je upitno sve što si uzeo...
Bitno je da Dama igra dobro, praktično sa drugom postavom (izuzmemo li trojac u odbrani i Pirla), volim vidjeti cojones kod trenera koji ima petlju da uradi nešto tako pogotovo onaj potez - Padoin desno
Kockanje uspjelo (uvijek mi naumpadne Del Piero koji mijenja Zidanea a kasnije i Nedveda iza dvijce napadača) i smjelost dvojice magova trenerskog posla - Lippija i Ancelottija. Lijepo je vidjeti kako Conte ide njihovim stopama.
Pozz za novog člana... ima nas...
Milan pobijedio očekivano - vidjeti ćemo za tu kaznu za Ibru igrap ne igrao ja se ne opterećujem sa tim...
Mi smo bitni, naša ekipa i tim, vidi se da su željni igre, željni rezultata, gladni od želje da ostave dobar utisak, osvoje nešto, napreduju u karijeri, donesu radost sebi i drugima..
Podrška je bitna ali se nekad mora i kritikovati, jbg mi smo sličan mentalitet, osvoji svjetsko kralj si, izgubi naredne dvije tekme već ti je upitno sve što si uzeo...
Bitno je da Dama igra dobro, praktično sa drugom postavom (izuzmemo li trojac u odbrani i Pirla), volim vidjeti cojones kod trenera koji ima petlju da uradi nešto tako pogotovo onaj potez - Padoin desno
Kockanje uspjelo (uvijek mi naumpadne Del Piero koji mijenja Zidanea a kasnije i Nedveda iza dvijce napadača) i smjelost dvojice magova trenerskog posla - Lippija i Ancelottija. Lijepo je vidjeti kako Conte ide njihovim stopama.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.