New York Knicks
Re: New York Knicks
spektakl veceras jedva cekam uktamicu,mada cisto sumnjam da NY moze do pobjede 
Večeras neće igrati Melo, a kako sam pročitao mogli bi debitovati Baron i JR Smith.
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
mozel se sta carlo veceras abd gege 
ma Lin dominira včrs
nadam se da će J.R. debitovat i ubacit 20-ak koševa
btw. Baron nek traži polako drugi klub ta će on debitirat

btw. Baron nek traži polako drugi klub ta će on debitirat
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Prosto nemoguceCarlo je napisao/la:moguće, moguće
ima li neko dobar link ?
http://www.firstrowsports.eu/watch/1086 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;tk@b3 je napisao/la:ima li neko dobar link ?
The Jeremy Lin Show!
J.R. Smith 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
silenT je napisao/la:J.R. Smith
Lin - 10 poena, 3 asistencije
Smith - 9 poena
32-20
- SheldonCooper
- Kontakt:
Lin odličan bez greške bukvalno
još ovaj zadnji šut preko Nowitzkog.
Gdje se do sad skrivao ovaj Lin
Da je igrao od početka sezone sad bi Knicksi bili u vrhu istoka za Heatom i Bullsima.
PS: Iako sam čitao da neće igrati JR igra i to igra veoma dobro. I dalje sam mišljenja da nije trebao Knicksima ali....
Gdje se do sad skrivao ovaj Lin
PS: Iako sam čitao da neće igrati JR igra i to igra veoma dobro. I dalje sam mišljenja da nije trebao Knicksima ali....
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma brate i ja sam mislio da nije nam nije potreban JR Smith, ali gledaj ove trice... Fields jeste predobar igrač u zadnje vrijeme, ali trice ga ne idu nikako. S JRom smo dobili novu dimenziju u igri uzimajući u obzir ovu utakmicu.SheldonCooper je napisao/la:Lin odličan bez greške bukvalnojoš ovaj zadnji šut preko Nowitzkog.
Gdje se do sad skrivao ovaj LinDa je igrao od početka sezone sad bi Knicksi bili u vrhu istoka za Heatom i Bullsima.
48-45
Odlično prvo poluvrijeme, iznenađen sam Smithom mislio sam da se neće baš uklopiti, te da će biti sebičan, ali pokazao se kao veoma solidan igrač. Linsanity se svakako nastavlja sa samo jednim turnoverom i to u zadnjem napadu, ne znam koga bih prije pohvalio svi su odlično odigrali. Keep it up!
Lin - 12 poena, 6 asistencija, 1 turnover
Fields - 11 poena, 4 skoka
JR Smith - 9 poena, 2 skoka
STAT - 8 poena, 3 skoka
GO KNICKS GO!
Odlično prvo poluvrijeme, iznenađen sam Smithom mislio sam da se neće baš uklopiti, te da će biti sebičan, ali pokazao se kao veoma solidan igrač. Linsanity se svakako nastavlja sa samo jednim turnoverom i to u zadnjem napadu, ne znam koga bih prije pohvalio svi su odlično odigrali. Keep it up!
Lin - 12 poena, 6 asistencija, 1 turnover
Fields - 11 poena, 4 skoka
JR Smith - 9 poena, 2 skoka
STAT - 8 poena, 3 skoka
GO KNICKS GO!
ebem ti dantonija i turnovere trebo je zvat TO ranije, ne mogu da vjerujem, opasna serija dallasa
75-72 za Mavse
Kakav comeback Knicksa, svaka čast ovim momcima vidi se da ginu na terenu. Lin ponovo odličan jeste da je imao 3 turnovera u ovoj četvrtini, ali opet je odličan bez obzira na to. Chandler je također odličan samo se bojim da ga ne povrijedi krkan Haywood maloprije zamalo Tyson nije slomio kuk pri padu...
LIn - 22 poena, 8 asistencija
JR Smith - 11 poena, 3 asistencije
GO KNICKS GO!
I da, ne treba zaboraviti da Lin eksplodira u četvrtoj četvrtini!
Kakav comeback Knicksa, svaka čast ovim momcima vidi se da ginu na terenu. Lin ponovo odličan jeste da je imao 3 turnovera u ovoj četvrtini, ali opet je odličan bez obzira na to. Chandler je također odličan samo se bojim da ga ne povrijedi krkan Haywood maloprije zamalo Tyson nije slomio kuk pri padu...
LIn - 22 poena, 8 asistencija
JR Smith - 11 poena, 3 asistencije
GO KNICKS GO!
I da, ne treba zaboraviti da Lin eksplodira u četvrtoj četvrtini!
Novak poludio 
kakvaaa utakmicaaaaaaaaa
i LIIIN triccaaa

Lin 25 pts, 12 ast, 4 steala, 4 TO
kakvaaa utakmicaaaaaaaaa
i LIIIN triccaaa
Lin 25 pts, 12 ast, 4 steala, 4 TO
KAKVA UTAKMICCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEREMY LIN & STEVE NOVAK <3
90-81
JEREMY LIN & STEVE NOVAK <3
90-81
Lin predobar nocas

LIIIIN tricaaaa ponovo
btw. Lin včrs samo 2 min odmarao
KLASA!silenT je napisao/la:LIIIIN tricaaaa ponovo![]()
dvije minute do kraja +7 za Knickse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.