Moderator/ica: Padovan

Ako zelis odigraj protiv Zeke (Francuska) prvo kolo u grupi "C", igraj sa reprezentacijom Hrvatske jer je i ona bila u uzem krugu.zivojinmiric je napisao/la:okasnih, ali ako bude više prijava ili netko odustane, imajte me u vidu da mogu igrati![]()
MiGun

Ne treba, @pale imam ja shollym, mozemo igrati sad ako si ovdje...vtdgeca je napisao/la:Treba li original da se Shollymov igra preko neta?
sto onda ovi na forumu pisu da je samo deemaz dozvoljen za igranjeenobarca je napisao/la:Ne treba, @pale imam ja shollym, mozemo igrati sad ako si ovdje...vtdgeca je napisao/la:Treba li original da se Shollymov igra preko neta?
Valjda pisu za tu ligu koju igraju, u njoj se koristi deemaz...Ja igram shollymom na fiveserveru vec duze vrijeme...vtdgeca je napisao/la:sto onda ovi na forumu pisu da je samo deemaz dozvoljen za igranjeenobarca je napisao/la:Ne treba, @pale imam ja shollym, mozemo igrati sad ako si ovdje...vtdgeca je napisao/la:Treba li original da se Shollymov igra preko neta?

odigrao sam sa marseillejuventus 0244 je napisao/la:Kako neke utakmice nisu 16. kola nisu odigrane, a i 17. ostavljam vam do srijede da odigrate, samo da vas upozorim poslije srijede neće biti produžavanja rokova, zamolio bi ove iz B lige da odigraju utakmice, jer nekima prijeti ispadnaje iz lige, ako ne odigraju, da kasnije ne bi bilo nesporazuma (jer ako budu izbaceni neće imati pravo učešća u fantasy ligi).
Slijedeće utakmice treba odigrati:
16.kolo
PSG-Marseille
17.kolo
PSG-Ajax
Od danas je na rasporedu 18. kolo!
da i ja potvrdim da ne bi bilo kakvih problemapesmaster je napisao/la:Engleska vs Urugvaj 1:1
Lampard / Cavani
Nemam ssove , black screen.
hule_barca je napisao/la:da i ja potvrdim da ne bi bilo kakvih problemapesmaster je napisao/la:Engleska vs Urugvaj 1:1
Lampard / Cavani
Nemam ssove , black screen.
#############################################
Reinstalirao sam soccer, i ponovo ubacio patch, ali mi opet grbovi nisu dobri. Ubacio sam ona dva fajla u Program Files/Konami/Pes6/kitserver/dat/O_text, jel se tu treba ubaciti ?
ma promijenio sa i to, ali opet necePlivadon je napisao/la: folder se treba zvat O_text.afs

instaliraj teamviewer i sredim ti to sutrahule_barca je napisao/la:ma promijenio sa i to, ali opet necePlivadon je napisao/la: folder se treba zvat O_text.afs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.