Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2012, 14:06

majestic24 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evo danas nove spekulacije o Modricu. Prica se da sad zeli u United, a ne Chelsea. Cijena 40 miliona funti, a za Eriksena 15. Mislim da Modric vrijedi toliko i ako ima para, treba ga dovest. Cityu hvala Bogu ne treba takav igrac, tako da ne bi trebalo bit previse konkurencije.
40 mill?? Evo Ferguson sve leti da to iskesira za njega.

Nema od toga nista . Doci ce nama neki veznjak od 20 mill
Ko?

Modric je dokazan u Premiershipu, moze igrat kao jedan od dva centralna vezna (u sto sumnjam da Eriksen moze), i naravno ima ogroman kvalitet koji nam godinama fali u veznom redu. Po meni ubjedljivo najbolja opcija i bolje za njega skupo platit, nego dovodit jos neke mlade igrace i Boga molit da se isplati (kao Anderson) ili probat iskopat zlato iz nicega (Bebe, Diouf, Tosic itd). Transfer Modrica bi skoro sigurno bio pogodak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 feb 2012, 14:06

Vidjeli smo jučer Spurse bez Modrića, tuga i jad
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 feb 2012, 14:15

Cartman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evo danas nove spekulacije o Modricu. Prica se da sad zeli u United, a ne Chelsea. Cijena 40 miliona funti, a za Eriksena 15. Mislim da Modric vrijedi toliko i ako ima para, treba ga dovest. Cityu hvala Bogu ne treba takav igrac, tako da ne bi trebalo bit previse konkurencije.
40 mill?? Evo Ferguson sve leti da to iskesira za njega.

Nema od toga nista . Doci ce nama neki veznjak od 20 mill

Modric je dokazan u Premiershipu, moze igrat kao jedan od dva centralna vezna (u sto sumnjam da Eriksen moze), i naravno ima ogroman kvalitet koji nam godinama fali u veznom redu. Po meni ubjedljivo najbolja opcija i bolje za njega skupo platit, nego dovodit jos neke mlade igrace i Boga molit da se isplati (kao Anderson) ili probat iskopat zlato iz nicega (Bebe, Diouf, Tosic itd). Transfer Modrica bi skoro sigurno bio pogodak.
Upravo to. Odavno nije bilo boljeg veznjaka u Engleskoj a da se moze dovesti. Modric je jednostavno genijalac i toliko smo puta to obrazlozili da postaje smor ponavljati. Zasto rizikovati sa jeftinijim igracima ako vec imas novac za Modrica koji bi ti bio pojacanje odmah po dolasku u ekipu, pun mi je **** igraca koje SAF dovede pa ih onda uci da igraju lopte, to nam u ovom trenutku najmanje treba a Luka je na trzistu izgleda - Tottenham ga nece uspjeti zadrzati u svojim redovima. Dajmo tih 40 miliona funti i dovedimo, NAPOKON, pravog veznjaka u ekipu za kojim vampiomo vec godinama.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2012, 14:18

Slazemo se 100%, Rooney. :D

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 20 feb 2012, 14:45

Gledam ovaj klip, sav se najezih.Koja je masina bio. Skoro 80% golova su mu bili preko 20m. Legenda.

[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 feb 2012, 15:34

Slazem se sto se tice Modrica,moja glavna želja uz Hazarda i Balea. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 feb 2012, 15:53

sta je ovo, tema nam se pretvori u "zelje i pozdrave" :lol: :mrgreen: evo i od mene jedna za raju u "chosku" :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2012, 15:55

ammarc je napisao/la:Gledam ovaj klip, sav se najezih.Koja je masina bio. Skoro 80% golova su mu bili preko 20m. Legenda.

[youtube][/youtube]
Uh moj prvi i jedini idol. Haha, kad se sjetim kako mi je zao bilo kad je otisao u Real, nisam mogao od muke gledat Real godinama. :D I ovo ce mi isto tako uvijek ostat u sjecanju:

slika

LEGEND

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 feb 2012, 16:10

Sir Alex Ferguson wants ambassadorial role at Manchester United
• Manchester United manager wants two to three more seasons :D
• 70-year-old said he missed chance to sign Joe Hart

Sir Alex Ferguson says he intends to stay with Manchester United after stepping down as manager.

In an interview with BBC Radio 5 Live, to be broadcasted on Monday at 7pm, Ferguson said he wants to stay on as manager for another two or three years and would like a glorious finish to his two-and-a-half decades in charge.

Then he says he would like to be employed at the club, potentially in an ambassadorial role similar to the one Sir Bobby Charlton has.

"I will remain active. I think there will be a role for me at United after I finish," he said.

"I think you always want to go out on a winning note. Hopefully we can do that. I don't know how long I can last now but if my health stays up I don't think another two or three years would harm me."

Ferguson added that his wife is keen for him to carry on working and has even suggested that he becomes a milkman when he steps down from front-line football management.

The Scot also admitted to what he now regards as a blunder in the transfer market, when he turned down an opportunity to sign the Manchester City and England goalkeeper Joe Hart for a bargain £100,000.

Hart, now 24, joined City from League Two Shrewsbury Town in 2006, for an initial fee of £600,000. Ferguson had spotted Hart earlier, around the time when he signed Edwin van der Sar in 2005, but did not make a move.

"I could have bought Joe Hart for £100,000 :o so we all make mistakes," Ferguson said. "If you look at the England goalkeeper situation for the last 20 years, I would think he's easily the best." :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 20 feb 2012, 16:56

rio_Ferdy88 je napisao/la:Sir Alex Ferguson wants ambassadorial role at Manchester United
• Manchester United manager wants two to three more seasons :D
• 70-year-old said he missed chance to sign Joe Hart

Sir Alex Ferguson says he intends to stay with Manchester United after stepping down as manager.

In an interview with BBC Radio 5 Live, to be broadcasted on Monday at 7pm, Ferguson said he wants to stay on as manager for another two or three years and would like a glorious finish to his two-and-a-half decades in charge.

Then he says he would like to be employed at the club, potentially in an ambassadorial role similar to the one Sir Bobby Charlton has.

"I will remain active. I think there will be a role for me at United after I finish," he said.

"I think you always want to go out on a winning note. Hopefully we can do that. I don't know how long I can last now but if my health stays up I don't think another two or three years would harm me."

Ferguson added that his wife is keen for him to carry on working and has even suggested that he becomes a milkman when he steps down from front-line football management.

The Scot also admitted to what he now regards as a blunder in the transfer market, when he turned down an opportunity to sign the Manchester City and England goalkeeper Joe Hart for a bargain £100,000.

Hart, now 24, joined City from League Two Shrewsbury Town in 2006, for an initial fee of £600,000. Ferguson had spotted Hart earlier, around the time when he signed Edwin van der Sar in 2005, but did not make a move.

"I could have bought Joe Hart for £100,000 :o so we all make mistakes," Ferguson said. "If you look at the England goalkeeper situation for the last 20 years, I would think he's easily the best." :mrgreen:
Istina on bas zna naci igraca za neke jeftine novce ali imao je i gresaka mali milion.Kako znam mogao je uzeti Bale-a prije Spursa.Od onih koje je doveo a bili su promasaj na prvom mjestu po meni je Veron zatim Stam, a bilo je i golmanskih bisera tipa Barthez i onaj neki Talijan ne mogu se sjetiti imena uglavnom bio 2 3 tekme ocajan.Zatim neke Djembe-Djembe :D ,onaj neki Brazilac ne mogu se sad trenutno sjetit kako se zvao,Bebe Diouf itd.Ali naravno niko ne osporava njegovo znanje pri dovodjenju igraca.Nije mi se dalo trazit po netu ovi su mi samo onako na um pali.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 feb 2012, 16:58

Ko radi taj i grijesi - sad bi rekao moj dobar kolega pod imenom Sabahudin Saša Vugdalić.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 feb 2012, 17:17

Ako bi dosao Modric (nedaj Boze),to odmah znaci da bi Cleverly pao u drugi plan jer Ferguson NIKADA nece igrati s dva klasicna centralna vezna-NIKADA.

Ja sam vise za ovu opciju,koja bi bila jako moguca

-----------Carrick--------Cleverly-------------
Valencia------------------------------------Bale
----------------------Nani-----------------------
--------------------Rooney----------------------

Vidi drugi tim

-------Scholes(Fletcher)--------Anderson(Keane)-------
Park(Giggs)--------------------------------Young(Pogba)

----------------Hernandez------Berbatov(Owen)---------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 feb 2012, 17:27

Valencia i Bale. Kad bi imali takva krila i da su u formi ko sad, imali bi najjači par krila na svijetu bez sumnje
Vođa zna.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 20 feb 2012, 17:57

Narin je napisao/la:Sta je sa Sir Mattom,nema ga nesto.. :D
Vidim ga skoro , oženila se beštija .

slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 20 feb 2012, 18:11

Sir Matt je napisao/la:

slika
Game Over :mrgreen:

Čestitam ;)

P.S. Znali neko sta je sa forumasima @Haxonja i @TedMosby :(
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 feb 2012, 18:38

Sir Matt je napisao/la:

slika
"You have a sarcasm sign" :mrgreen: sto bi rekao Dr. Sheldon Cooper :D :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 feb 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 20 feb 2012, 18:45

Jel vi fakat mislite da sam spreman za bebač i te šeme ? Prike . :roll:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 feb 2012, 18:45

Haha,vidim ljudi cestitaju,shvatili te ozbiljno,pa rek'o da ne ispadnem nekulturan i ja bio napisao,ali sam sad editovao. :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 feb 2012, 20:40

Ma ako SAF osvoji ligu sa ovom ekipom moze onda sa svakom moja zelja je samo Hazard mali je masina prava kakav bi to igrac postao samo uz SAF-a uff
Glory Glory Man United !!! :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 feb 2012, 21:35

ma rano je za pojačanja ima vremena,iako treba planirati.Hajmo se mi usredotočiti na EPL.I da li neko zna zašto je zaključana tema Chat. :? :?: :o

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.