The Ring (sve o boksu)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Ko je po vama najbolji "teškaš" danas?

Joshua
31
22%
Wilder
9
6%
Fury
80
56%
neko drugi
23
16%

Ukupno glasova: 143

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: The Ring (sve o boksu)

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 feb 2012, 04:21

Polo je napisao/la: Nisam u USA i ne mogu o tome govorit, ali mislim da je box i dalje pracen u Americi a nebi se i toliki novac okreco u tom sport ja volim i cjenim UFC ali ja mislim da je box mozda medijski manje popracen ali finansijski i te kako vise od UFC.
Mos o tome govoriti, nesto ako pratis i nesto ako znas, o tome imas pravo pricati, nea veze gdje zivis, lokacija je nebitna.
Sad sto se tice sta je vise praceno, u zadnjih 4-5 godina su isto praceni. Recimo kad god je UFC na PPV, svaki bar koji je uzeo borbu je pun ko sibica, ne mos se okrenuti. Raja koja naruci da gledaju kod kuce, obicno naprave dernek, iskupe se, cugaju i lagano. E tako isto je i za box osim teske kategorije, kad god je main event isto je. Mayweather kad boxa, Pac-man, Marquez, Cotto to ti je jarane propraceno na najvecem mogucem nivou. Danima se vrti na espn itd.

Meni licno je box dosta bolji od UFC, jer u boxu nije sve snaga, niti visina, nego je mozak, taktika i kretanje, jedan pogresan korak i ti si na podu.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 feb 2012, 04:25

Zeljovac_1921 je napisao/la:
Polo je napisao/la: Nisam u USA i ne mogu o tome govorit, ali mislim da je box i dalje pracen u Americi a nebi se i toliki novac okreco u tom sport ja volim i cjenim UFC ali ja mislim da je box mozda medijski manje popracen ali finansijski i te kako vise od UFC.
Mos o tome govoriti, nesto ako pratis i nesto ako znas, o tome imas pravo pricati, nea veze gdje zivis, lokacija je nebitna.
Sad sto se tice sta je vise praceno, u zadnjih 4-5 godina su isto praceni. Recimo kad god je UFC na PPV, svaki bar koji je uzeo borbu je pun ko sibica, ne mos se okrenuti. Raja koja naruci da gledaju kod kuce, obicno naprave dernek, iskupe se, cugaju i lagano. E tako isto je i za box osim teske kategorije, kad god je main event isto je. Mayweather kad boxa, Pac-man, Marquez, Cotto to ti je jarane propraceno na najvecem mogucem nivou. Danima se vrti na espn itd.

Meni licno je box dosta bolji od UFC, jer u boxu nije sve snaga, niti visina, nego je mozak, taktika i kretanje, jedan pogresan korak i ti si na podu.

nema care evo poceo je UFC da opada pravo :)..neku noc su se predomisljali da UFC koji je bio u Chicagu bude na PPV, pa su nakrjau odustali, jer raja nece vise da placa i stavili ja mislim na Fox :)...mislim opada i to ba narodu dopizdilo svake druge subote po 50-60 dolara borbe pa nije niko lud ..doduse u sport barovima svi rado uzimaju to i raja tu gleda, ali kod kuce vise niko i ne gleda to kako treba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 feb 2012, 04:36

SaltCityAttack je napisao/la:

nema care evo poceo je UFC da opada pravo :)..neku noc su se predomisljali da UFC koji je bio u Chicagu bude na PPV, pa su nakrjau odustali, jer raja nece vise da placa i stavili ja mislim na Fox :)...mislim opada i to ba narodu dopizdilo svake druge subote po 50-60 dolara borbe pa nije niko lud ..doduse u sport barovima svi rado uzimaju to i raja tu gleda, ali kod kuce vise niko i ne gleda to kako treba
Istina da opada, ali dosta se raje jos lozi na to, kad je na ppv, bude extra praceno ili kad bude neka zvucna borba, recimo nedavno kad se suto Brock Lesnar s onim Holandjaninom bilo je dobro propraceno. Box je standardno dobro pracen jer su zesce borbe jednom u 6 mjeseci.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 feb 2012, 09:18

Trenirao sam i borio se. Tyson mi je bio uzor i trudio sam se boksovati kao on - približno - eskivaže, udarac, kroše, saginjanje, ''opruga'' lijevo-desno, ''podvlačenje'' u protivnika u udarac, jedan, dva dvojka, jedan dva dvojka...
Naravno da to nije uvijek moguće i hejteri bi trebali znati da u boksu važi jedno prastaro pravilo ''dobar veliki čovjek pobjeđuje dobrog malog čovjeka''.
Tyson je imao karizmu, snagu, hitrinu dokle je imao... sa godinicama je i to došlo do kraja pa smo ga gledali kako se ''pati'' protiv Bothe, kako mete patos pod Lewisom...
Braća Klitschko su prototip istočne snage ruskih stepa i njemačke gvozdene discipline. Trener kojeg oni imaju u svom kutu je vrhunski stručnjak - Sir Alex i Capello boksa - Fritz Sdunek. Trener koji je ''izbrusio'' mnoge prvake i šampione, iskutvo i znanje na njegovoj strani + snaga braće bilo je dovoljno da se već godinama drže najuglednije titule prvaka svijeta u teškoj kategoriji.
Njihov boks je brutalna perfekcija šablona. Sigurica i laganica, direkt, dvojka, direkt dvojka, kombinacija, distanca - direkt.
U pojedinim trenucima meča činilo se da to Vitaliju izmiče iz kontrole, Chishora je ozbiljno prilazio i zadavao teške udarce u tijelo Vitalija, nisam nikad vidio da je neko onako namučio starijeg brata a gledao sam sve i jednu njegovu borbu od početka karijere. Ili je u pitanjui bila povreda ili psihičk anestabilnost koja je vjerovatno izazvana provociranjima Chishore da bi kulminirala pljuvanjem njegovog brata Wladimira :!:
Krajnje nekorektno i necivilizovano, Ali i Frazier nikada sebi nisu dopustili onakvo nešto.
Klitschko je držao konce većim dijelom u svojim rukama, ruku na srce i Chishora odlično podnosi udarce. Mislim da je Vitalijeva huja ondje imala ključnu u logu da je u nekoliko navrata počeo nerezonski da boksuje, saginje se i radi neke eskivaže tipa Nassem Hamed, što je nekarakteristično za njega. Sdunek je bio ljut i govorio mu je tokom pauza, obraćao pažnju na to mešutim slabo ga je slušao, pogotovo u zadnjm rundama.
Uspio je da ga isprovocira ali opet nedovoljno da pobijedi. Valjalo bi vidjeti revanš... negdje na neutralnom terenu pošto Chishora neće sigurno više boksovati u Njemačkoj...
Braća su dominantna trenutno i teško ih je skinuti sa trona zato što boksaju po provjerenom šablonu. Wladimir je tokom karijere dva puta iskočio iz šablona i popio teške batine. Umalo da se omakne i Vitaliju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 20 feb 2012, 15:04

Box postaje cirkus. Totalno gubim svaku zelju za gledanje istog. Pa, vise moja mati to prati nego ja. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2012, 16:01

Napisah kolumnu o tome, a bez da sam pogledao ovu temu.
@Oxygen i @ramiral su pogodili sustinu. Braca vladaju jer maximalno koriste mozak i predispozicije koje imaju. Nema nikakve sanse da bi prime-for-prime Tyson dobio nekog od njih dvojice. Vitalij je all time great i cisto sumnjam da bi ga ma koji bokser u istoriji glatko dobio. Stavise, ubedjen sam da bi prime-for-prime bio jedino u podredjenom polozaju protiv Alija i Lennoxa Lewisa.
Sa druge strane, ovi sto se poput klinaca odusevljavaju Tysonom, neka mi navedu jednu borbu u kojoj je pobedio big mana koji je bio u formi i koji je bio kvalitetan. Nece uspeti u tome, jer se takva borba nikada nije ni desila. ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 feb 2012, 18:31

zasto si samo naveo Lennoxa i Allia,gdje su to Joe Frazier i George Formen,pa cak i Evander Holyfield ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 feb 2012, 18:33

MaGiCa je napisao/la:Napisah kolumnu o tome, a bez da sam pogledao ovu temu.
@Oxygen i @ramiral su pogodili sustinu. Braca vladaju jer maximalno koriste mozak i predispozicije koje imaju. Nema nikakve sanse da bi prime-for-prime Tyson dobio nekog od njih dvojice. Vitalij je all time great i cisto sumnjam da bi ga ma koji bokser u istoriji glatko dobio. Stavise, ubedjen sam da bi prime-for-prime bio jedino u podredjenom polozaju protiv Alija i Lennoxa Lewisa.
Sa druge strane, ovi sto se poput klinaca odusevljavaju Tysonom, neka mi navedu jednu borbu u kojoj je pobedio big mana koji je bio u formi i koji je bio kvalitetan. Nece uspeti u tome, jer se takva borba nikada nije ni desila. ;)
Daj ba nisi valjda ozbiljan jel stvarno mislis da foreman, frazier, tyson, samo da neke nabrojim ne bi imali sanse protiv brace pa to je smijesno. Spominjes lewisa pa tyson je s njim izdrzo 8 rudni iako je dosao samo po pare nije bio u formi i spor ko **** daj kakvi su to zakljucci. Pa pogledaj samo ovu eto zadnju borbu kako je chisora pogađao klitschka bacanjem jednog teskog sporog udarca nije bacio kombinaciju cijeli mec e sad zamisli tysona da ga pogodi tako jednom pa veze jos 4 5 brzih udaraca. Braca nisu ni blizu tome da budu jedni od najvecih svih vremena to je omalovazavanje svih velikana koji su prije bili i ti izdvojis alija i lewisa. Lewisa spomenut kao eto on bi mu bio izazov a nespomenut fraziera foremana pa i spinks holmes a reci to za tysona itd strasno .

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 feb 2012, 18:42

vitaliji ima 40 godina 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2012, 18:43

L-Train je napisao/la:zasto si samo naveo Lennoxa i Allia,gdje su to Joe Frazier i George Formen,pa cak i Evander Holyfield ;)
Zato sto su to dvojica najboljih ikada. Jedan je najbolji strateg boksa i kompletan udarac, a drugi je najbolji mover i covek celicne brade + mentalno najjaci bokser ikada.
Frazier je bio isuvise mali za Klitschka, a Foreman je "kao pravljen" protivnik. Ima sve sto ima i Vitalij, samo u manjoj kolicini. Njih bi on lako resio. A sto se tice Holyfielda, on nije taj nivo. Mali teskas sa counterpunching stilom, protiv mahnite zveri od 2.00 m i 211-12 kg nema sanse.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 feb 2012, 18:44

jadna li si, plemenita vjestino, kada te komentarisu ovi strucnjaci.
ramiral, vitalija trenira zdunek, vladimira stjuart.
vladimir boksa skolski(vrhunski tehnicar), dok je vitali susta suprotnost. pa, covjek je postao popularan zbog svog stila(boksa bez garda) i nenadyebive k.o. kvote kakvu nijedan bokser nije imao niti ce imati.
protiv chisore je boksao jednom rukom. da, krajem trece runde obnovio je staru povredu misica lijeve ruke zbog koje je zavrsio u jednoj minhenskoj bolnici.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 20 feb 2012, 18:45

Zeljovac_1921 je napisao/la:

Pa dobro ja sam mislio vise kada je u pitanju zarada novca na boxere ili ufc borce jer se sve oko toga vrti. Mislim da je box pao i u Evropi izuzev Njemacke koja ima tu svoju skolu i ako strane borce ali koji tu zive treniraju i tako.
UFC ukoliko se pojavi sto vise na Evropsko trziste moze zavladat, sada i k1 disciplina je vrlo popularna i ako su finansijki bili gotovi kao organizacija ali ima drugi organizacija koje organizuju turnire sto je i dobro posjeceno.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 feb 2012, 19:00

MaGiCa je napisao/la:
L-Train je napisao/la:zasto si samo naveo Lennoxa i Allia,gdje su to Joe Frazier i George Formen,pa cak i Evander Holyfield ;)
Zato sto su to dvojica najboljih ikada. Jedan je najbolji strateg boksa i kompletan udarac, a drugi je najbolji mover i covek celicne brade + mentalno najjaci bokser ikada.
Frazier je bio isuvise mali za Klitschka, a Foreman je "kao pravljen" protivnik. Ima sve sto ima i Vitalij, samo u manjoj kolicini. Njih bi on lako resio. A sto se tice Holyfielda, on nije taj nivo. Mali teskas sa counterpunching stilom, protiv mahnite zveri od 2.00 m i 211-12 kg nema sanse.
Nema to isuvise mali pa sta je uraio aliju frazier i sam je ali rekoa da mu je najtezi protivnik bio u karijeri i da ga je uvijek tjerao da da svjoj maximum hoces da kazes da je su braca bolja od alija :lol: a za foremana(jel mislis stvarno da bi izdrzao vitalij il brat mu ono sto je ali) jel to foreman ima istu snagu udarca kao vitali daj jedan od najtezih udaraca svih vremena mozda drugi iza shaversa. Plus foreman se potpuno drugacije borio od brace direkt mu nije postojao borio se kao cisti power boxer. Kill the body an the head will follow(taj stil) i jedan udarac u glavu mu je bio dovoljan neznas brate o cemu pricas cuj foreman je imao sve sto i vitalij samo losije daj ba. A holyfield neznam nevolim njega prljav je lik da nema goreg necu ni da komentarisem.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2012, 19:02

@bear grylls

Prvo, govorio sam o tome da M.Tyson nikako ne bi imao sanse protv K. brace.
Drugo, rekao sam da je Vitalij (a ne i Wladimir) jedan od najboljih ikada i izdvojio L.Lewisa i M.Alija kao potencijalno bolje od njega u fantasy matchu.
A sad da ti odgovorim zasto nisam tu ubacio i ove koje si ti naveo:
Frazier - mali tj. nizak, laksi, manji dohvat, 1 lose oko, slabija odbrana => lagana pobeda V.Klitschka
Tyson - slicno kao i Frazier => epilog isti
Foreman - sve cetri glavne kategorije (masa, visina, dohvat, mvd index) losije od Vitalija, brzina ista, losija odbrana i taktika, jedino jaci desni direkt => pobeda ili na poene ili uz KO u poslednjim rundama za V.Klitschka
Spinks - mali teskas (zapravo LHW), bez ikakve sanse
Holmes - e on bi imao sansu, ali je cinjenica da nikada nije boksovao protiv protivnika koji je imao gabarite poput VKa.
Ostali sampioni iz vremena pre M.Alija su ili bili manji ili laksi ili imali losiji dohvat, a gotovo svi redom su imali sve ove brojke daleko slabije od V.Klitschka. Kad se tome doda njegova cerebralnost i spremnost, te podatak da nikada u profi karijeri nije dodirnuo pod, niti doziveo brojanje, jasno je da bi bokseri od Jacka Johnsona do Sonny Listona bili u mismatch problemima protiv starijeg Klitschka.
E sad, ko ne bi bio u mismatchu, a da ga nisam pomenuo - Riddick Bowe, naravno. On je bokser koji bi mogao da unisti bilo kog drugog borca, jer je imao sve, ali lose zivotne navike i manjak hrabrosti su ga odredile kao gubitnika. Nije do danas poznato sta je bio njegov primetime.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 feb 2012, 19:11

Swarmer beats Boxer, Slugger beats Swarmer,,Boxer beats Slugger i tako dalje evo je posljednji post jer moram da ucim a i nemogu vise ide u nedogled. Objasnio sam ti zasto bi svi ovi sto smo ih nabrojali pobijedili klitschka procijat JOS JEDNOM. Ti govoris o mismatchu visini i tome a borci kao frazier i tyson su cijelu karijeru bili u podređenom polozaju pa bili pobjednici( i nije boks tako jednostavan kako ti to shvatas razmisljas ko trener iz 1920)drugo konkurencija koju su imali ali foreman frazier i ostali velikani pa i oni prije njih je neuporedivo bolja od ove sto se setka planetom zadnjih 10 godina i upropastava boks i tu cu stati dovoljno od mene odo da ucim :D .

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 feb 2012, 19:14

Polo je napisao/la:
Pa dobro ja sam mislio vise kada je u pitanju zarada novca na boxere ili ufc borce jer se sve oko toga vrti. Mislim da je box pao i u Evropi izuzev Njemacke koja ima tu svoju skolu i ako strane borce ali koji tu zive treniraju i tako.
UFC ukoliko se pojavi sto vise na Evropsko trziste moze zavladat, sada i k1 disciplina je vrlo popularna i ako su finansijki bili gotovi kao organizacija ali ima drugi organizacija koje organizuju turnire sto je i dobro posjeceno.
Pa dobro jeste box financijski dosta jaci od UFC, nije jos UFC dosao do tog nivoa. Recimo kad su Pac-Man i Mayweather nedavno pregovarali borbu, proracunali su da bi dobili 140 miliona $ da podjele izmedju sebe.

Ovaj sto napisa da Tyson u svom prime-u nebi imao sanse protiv Klicka, suvisno je to komentarisati. 16-i boxer(od svih kategorija) po udarcima svih vremena, da nea sanse protiv bilo koga pa i cak protiv Alija je smijesno.

Eo trenutne liste pound for pound (sve kategorije) top 10 boxera na svijetu:

1. Pac-Man
2. Mayweather
3. Sergio Martinez
4. Nonito Donaire
5. Andre Ward
6. Marquez
7. Wladimir Klitschko
8. Pongsaklek Wonjongkam
9. Bradley
10. Vitali Klitschko

Cak 8 je iz slabijih kategorija, to dovoljno govori kakva je konkurencija u teskoj kategoriji.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 20 feb 2012, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2012, 19:18

bear grylls je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Nema to isuvise mali pa sta je uraio aliju frazier i sam je ali rekoa da mu je najtezi protivnik bio u karijeri i da ga je uvijek tjerao da da svjoj maximum hoces da kazes da je su braca bolja od alija :lol: a za foremana(jel mislis stvarno da bi izdrzao vitalij il brat mu ono sto je ali) jel to foreman ima istu snagu udarca kao vitali daj jedan od najtezih udaraca svih vremena mozda drugi iza shaversa. Plus foreman se potpuno drugacije borio od brace direkt mu nije postojao borio se kao cisti power boxer. Kill the body an the head will follow(taj stil) i jedan udarac u glavu mu je bio dovoljan neznas brate o cemu pricas cuj foreman je imao sve sto i vitalij samo losije daj ba. A holyfield neznam nevolim njega prljav je lik da nema goreg necu ni da komentarisem.
Prijatelju, jel je tebi poznato da je svaki mec prca za sebe i da ne mora da znaci da ako je A>B, a B>C da je i B>C u boksu? Kazes "nema veze" da li je neko mali ili ne. Kako nema veze? Sto Haye, koji je merama u nivou Foremana (iz 70ih), nije "probio" Klitschka, nego dobio batine? Sto Holyfield nije "probio" Lewisa, nego dobio batine 2x? ato sto nemaju dohvat za tako nesto. U boksu, kad se sastanu dva jaka borca, ako jedan ima prednost i u masi i u visini i u dohvatu i u mvd odnosu, ima sanse da pobedi u mecu 4x vece od svog protivnika. Treba biti izuzetno glup ili neposvecen sportu, pa ne umeti da to realizujes, ako vec takvu prednost imas. E, V.Klitschko bi imao tu prednost u odnosu na Fraziera, i drugim recima receno: Frazier ne bi mogao ni da pridje Klitschku, bas kao sto nije mogao da pridje ni Foremanu, ali mnogo drasticnije, a tek ne da dobije razmenu udaraca u infight borbi. Styles make fights, zapamti to.

[youtube][/youtube]

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 20 feb 2012, 19:22

Treba jos reci da Vitali ima celicnu vilicu.
Niko nije bio ni blizu da ga noukautira - a ne znam koji bi borac izdrzao onaj uppercut Lewis-a.

Prava steta sto nikad nije bilo rematch-a Vitali-Lewis, ali mislim da je Lennox shvatio da nije u prednosti..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 feb 2012, 19:25

Moram ti jos jednom odgovorit i nemogu vise stvarno imam ispite moram se spremat. Slusaj nekazem da prednost visinska reach i to nema veze ali najbolji bokseri su upravo najbolji jer su to prevazilazili . Dalje styles makes fights potvrđuje ovo sto sam ja napisao boxer beats swarmer itd i upravo primjer koji si naveo frazier foreman je sluger beats swarmer. Dalje TI malo olako shvatas box kazes klitchko ima sta ja znam visinu i reach u odnosu na ostale autoamatski pobjeđuje neide to tako batko moj zato recimo tyson od 13 godine uci peek a boo style upravo za boksere poput klitshcka itd evo zadnji post odo brate pa ti vjeruj sta god hoces.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2012, 19:30

bear grylls je napisao/la:Swarmer beats Boxer, Slugger beats Swarmer,,Boxer beats Slugger i tako dalje evo je posljednji post jer moram da ucim a i nemogu vise ide u nedogled. Objasnio sam ti zasto bi svi ovi sto smo ih nabrojali pobijedili klitschka procijat JOS JEDNOM. Ti govoris o mismatchu visini i tome a borci kao frazier i tyson su cijelu karijeru bili u podređenom polozaju pa bili pobjednici( i nije boks tako jednostavan kako ti to shvatas razmisljas ko trener iz 1920)drugo konkurencija koju su imali ali foreman frazier i ostali velikani pa i oni prije njih je neuporedivo bolja od ove sto se setka planetom zadnjih 10 godina i upropastava boks i tu cu stati dovoljno od mene odo da ucim :D .
Samo ti uci...
Upravo to sam ti i objasnjavao. Foreman je bio puncher (s tim da je Vitalij puncher/counterpuncher), a Frazier je bio swarmer. Cus D'Amato je govorio da "ne postoji nacin da bilo koji swarmer ikada dobije G.Foremana", u razgovoru sa Tysonom. Zato Tyson nikada nije smeo da izadje na megdan Foremanu, cak ni onoj verziji od 40 i kusur godina. A mogao bi bolju i upgrade varijantu punchera (V.Klitschko) da dobije? How yes no...
Drugo, Tyson i Frazier jesu cele karijere provodili u mismatchu, ali nisu susretali jake bigmene, tj. kad su ih susretali - gubili su. Fraziera je Foreman demolirao, a Tysona Lewis i Douglas (izbegao Bowe-a i Foremana).

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.