AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 19 feb 2012, 15:50

kupus army je napisao/la:Strasna igra Milana.Kako samo brz protok lopte danas ima Milan,ovo je milina gledati.

eee bas to odavno nisam gledao bolji MIlan, a s ovim mislim na vezni red koji jako brzo igra, ma milina za gledati :)) inter opet ispao cool tim sto su nam dali Sulija :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 feb 2012, 16:37

El Shaarawy 1 na 1 sa golmanom i odbranimu golman
Hah kako ih Emanuelson provoza dvojica oko njega i on jednom kroz noge i prodje ih ,stavrno u zadnje vrijeme Emanuelson sve bolje i bolje igra mogao bi mozda naslijediti Seedorfa 8-) :?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 feb 2012, 16:51

Dobro je vazna 3 boda za prikljucak Juvetu..

Forza Milan!
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 feb 2012, 16:54

aaa ja mislio da igramo večeras, tako da nisam ni odgledo tekmu. Ja sam skočio kad sam vidio da je Muntari dao gol :lol: :lol: ... to su ti 'otpadi' 8-)

Deri guzove, idemo dalje 8-)

EDIT: Čim izađe na youtube Highlights nek neko postavi ovdje molim vas ..
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 19 feb 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 feb 2012, 17:02

rutinski, idemo dalje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 feb 2012, 17:10

nisam gledao tekmu nažalost, 2h sam se pribojavao da bi saznao da je milan dobio lagano i rutinski. važna pobjeda i raduje dobra igra kako vi kažete a na rezultatima vidim da je milan bio puno bolji. suljo mašina :lol:
emanuelson igra odlično a ne igra ni izbliza na svojoj poziciji, bravo allegri. robinho 3 gola i asistencija u 2 tekme zaredom :o :o

FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 feb 2012, 17:24

Današnja koreografija Curve Sud u gostima 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

slika

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 feb 2012, 17:28

Muntari was the player with MOST CORRECT PASSES in Cesena vs Milan (63) :lol:

one man team? gdje su sad oni stručnjaci?

slika

slika

slika

[youtube][/youtube]

@MilanDiavolo twitter

According to different journalists who where yesterday at Milanello, Boateng trained normally during all the session
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 19 feb 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 feb 2012, 17:56

[youtube][/youtube]

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 feb 2012, 18:00

IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube]
fixed.

slika

slika
slika
slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 feb 2012, 18:37

U debiju za Milan, po dolasku u siječnju iz gradskog rivala Intera, ganski nogometaš Sulley Muntari bio je, posebno u prvom dijelu, prvo ime "rossonerra" na gostovanju kod Cesene. Muntari je za tih 45 minuta razigravao momčad uputivši 38 preciznih dodavanja, a od četiri njegova udarca onaj u 29. minuti odsjeo je u mreži domaćeg vratara.
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 feb 2012, 20:15

Max Allegri nakon meča sa Cesenom...

19.02.2012.

Nakon meča sa Cesenom, Massimiliano Allegri je u intervjuu za "Sky Sports" rekao sledeće...

Igra:"Do 3-0 smo igrali fantastičnu partiju, stvarali smo odlične šanse, ali onda smo spuštili tempo igre, zadržavali smo loptu, i zbog toga smo primili gol."

O Muntariju:"Uprava je napravila odličan posao kada je dovela Muntarija. Danas je odigrao odličnu partiju. Zašto nije igrao u prvom timu Intera? Ne znam, pitajte njih."

O Emanuelsonu:"To je igrač sa velikom tehnikom. Mnogi su ga potcenili, ali današnjim pogotkom je pokazao šta zna."

O Maxi Lopezu:"Maxi je alternativa za Ibru. Danas nije bio na pravom nivou jer je bio umoran."

Izostanci:"Važno je kada tim uspe da pobedi pored toliko povređenih igrača. Da li će Boateng igrati protiv Juvea? U utorak ćemo znati da li će Prince biti na raspolaganju ili ne."

Arsenal:"Moramo biti oprezni, Englezi se nikada ne predaju."

Juventus:"Imamo nedelju dana da se pripremimo za meč sa "Bianconerima". Juče su dobili, da, sa finim golom Chielinija, koji je gurnuo svog protivnika kako bi došao do lopte...", završio je Allegri.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 feb 2012, 21:27

hmmm izgleda da sam i ja počeo griješiti (na svu sreću :mrgreen: ) jer nakon što me maxi demantovao u udinama danas suljo kažu odigrao strašno dobru utakmicu i izgleda da će i od njegovog dovođenja biti neke koristi.
nisam gledao, ali po komentarima vidim da je bila jedna rutinska utakmica, kao i većina ovih tzv malih koje milan rješava sa pola gasa.
još je vrijednija kad se vidi da se igralo bez pola tima faktički, deset ozljeđenih, ali sad dolazi do izrašaja malo veći roster igrača, sve u svemu fine 3 utakmice milana, svaka čast
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 feb 2012, 00:01

meho-medo je napisao/la:El Shaarawy 1 na 1 sa golmanom i odbranimu golman
Hah kako ih Emanuelson provoza dvojica oko njega i on jednom kroz noge i prodje ih ,stavrno u zadnje vrijeme Emanuelson sve bolje i bolje igra mogao bi mozda naslijediti Seedorfa 8-) :?

Po cemu ? Uopste nisu isti tip igraca... Clarence je klasicni veznjak, kreator
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 feb 2012, 13:20

Titova-Juga je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:El Shaarawy 1 na 1 sa golmanom i odbranimu golman

Po cemu ? Uopste nisu isti tip igraca... Clarence je klasicni veznjak, kreator
Eh da li si gledao sinocnu utakmicu znao bih ,Emanuelsonova tehnika se nevjerovatno razvila kako je samo nekoliko puta sinoc okrenuo Ceseninih fudbalera sada samo neka Seedorf radi sa njim do kraja sezone sa njim i mogli bismo da ocekujemo nasljednjika za Seedorfa 8-)
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 feb 2012, 14:43

emanuelson je najbolji igrač milana zadnjih mjesec dva uz ibru. sigurno je da neće nikad doseći nivo seedorfa ponajviše jer trequartistu igra tek zadnjih mjeseci ali sad je bolje riješenje od clarenca, barem u seriji a jer seedorf uvijek u ligi prvaka svojim iskustvom i potezom može riješiti meč. protiv arsenala krenuo je odlično ali se odmah povrijedio. sigurno je da nema brzinu i pokretljivost svoga mlađeg zemljaka ali nikad nije izgubio tu loptu i taj pregled igre. koliko je samo puta vadio milan nekim golom sa 30m ili fantastično podvaljenom loptom za inzaghija ili pata.

gattuso je rekao kako mu je najvažnije da što prije počne igrati. kažu da se dobro oporavlja a spreman je bez problema igrati i besplatno. šta reći, respekt.

btw u četvrtak ide definitivna odluka u vezi ibre i suspenzije. milanovi advokatu kažu da imaju osnova za žalbu jer aronica je zakuhao sve sa nocerinom i onim davljenjem a nije dobio čak niti žuti a kamoli crveni i suspenziju. kako god milan može i mora i bez ibre. ovdje su neki govorili milan zavisi od ibre pa smo vidjeli milan na djelu bez ibre na superteškom gostovanju sa pola tima u bolnici i ona šetnja protiv cesene jučer.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 feb 2012, 15:26

Montolivo: “Nema dogovora sa Milanom”

Fudbaler Fiorentine negirao informacije da je već postigao dogovor sa rosonerima i da će od leta postati novi igrač šampiona Italije.

Odlični Rikardo Montolivo će na kraju tekuće sezone već izvesno napustiti Fiorentinu.
U poslednje vreme se umnogome spekulisalo da je italijanski reprezentativac već postigao dogovor sa Milanom i da će od leta obući crno-crveni dres.
Sam Montolivo negira takve tvrdnje.
“Na kraju sezone ću, na svoje lično razočaranje, verovatno otići iz Firence. Sa Milanom nije bilo kontakta, ne znam šta me čeka u budućnosti.” otkrio je Rikardo Montolivo.
Inače, Fiorentina je u petak zabeležila ubedljiv poraz na svom terenu od ekipe Napolija, Montolivo je bio svih 90 minuta na terenu.

Sta je ovo sada
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 feb 2012, 16:10

ma pusti to, on je naš igrač ...

Na današnji dan prije 26 godina na vlast Milana došao je veliki Silvio Tata Berlusconi 8-)
26 godina vlasti - 28 osvojenih trofeja 8-) 8-)

Urby pozvan za Holandiju 8-)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 feb 2012, 19:27

Pato i Mexes ce igrati protiv Juventusa,za Boatenga ce se znati sutra,ali vjerovatno da nece :cry:
-RIVALDO-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 feb 2012, 19:40

Hajde, bolje išta nego ništa; barem se Pato i Mexes vraćaju, ako već KPB vjerovatno neće moći. Što se tiče Montoliva, volio bih da stigne u Milano i postane "naš" igrač. Pojačao bi konkurenciju i poboljšao vezni red, što je, kada dodamo činjenicu da je prijeko potreban kvalitetan CM ili DM, te da je Milan sklon povredama i izostancima igrača, jako dobro i zahvalno za trenutnu situaciju. Ipak, dosta zavisi od pregovora Fiorentine i Milana, te ostalih ponuda za usluge ovog igrača, kao i sama odluka Ricarda. Nadam se da bi uskoro mogao postati stanovnik San Sira.

Kada govorimo o jučerašnjem sudaru sa Cesenom, jasno je da je Milan bio onaj ko je vodio glavnu riječ, od prve do zadnje minute. Raduju odlične partije Urbyja, kao i sve bolji i samouvjereniji Robinho, ali i prvijenac Muntarija praktično u debiju. O Juventusu je još rano govoriti i razmišljati, ali se treba polako pripremati i stvoriti maksimalno ozbiljan pristup najvažnijoj utakmici u ovoj sezoni. Ako pobjedimo (uh, da ne ureknem šta, ne daj bože :mrgreen: ), titula će biti vrlo blizu, ako bude neriješeno - sve je moguće, ako Milan ponovo doživi poraz - situacija će biti gotovo bezizlazna i borba za Scudetto će, faktički, biti završena.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.