bear grylls je napisao/la:Moram ti jos jednom odgovorit i nemogu vise stvarno imam ispite moram se spremat. Slusaj nekazem da prednost visinska reach i to nema veze ali najbolji bokseri su upravo najbolji jer su to prevazilazili . Dalje styles makes fights potvrđuje ovo sto sam ja napisao boxer beats swarmer itd i upravo primjer koji si naveo frazier foreman je sluger beats swarmer. Dalje TI malo olako shvatas box kazes klitchko ima sta ja znam visinu i reach u odnosu na ostale autoamatski pobjeđuje neide to tako batko moj zato recimo tyson od 13 godine uci peek a boo style upravo za boksere poput klitshcka itd evo zadnji post odo brate pa ti vjeruj sta god hoces.

Covece, sastaju se top bokseri, ne boranija i top bokser. Kad imas dva top borca, a jedan ima 4 pocetne prednosti u tom mecu, on ima 80% sansi da dobije taj mec. To je jednostavno tako. Kakav peek-a-boo, kakvi bakraci? Taj ultra ofanzivan stil nema prodju, jer je sa druge strane neko ko nece dozvoliti infight, vec ce drzati distancu
Tyson Vitalij
1.78 m 2.00 m
1.80 m 2.03 m
100 kg 111 kg
Prednost u visini 22 cm, prednost u dohvatu 23 cm, prednost u tezini 11 kg. Tyson ga ne moze "prebaciti" sa daljine, a ne sme mu se isuvise pribliziti, jer ce biti rastavljen. Kakve peek-a-boo zanimacije Teddy Atlasa i ekipe - nema tu pomoci, jer se levim direktom drzi distanca i diktira mec, a desnim se isporucuje. Kad ovaj pridje, rade ili klinc ili aperkat udarci. A poznato je da je Tyson bio covek koji je znao da boksuje sa distance.