haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
ja bih igrao haxa ako ima di da me ubacite 
dobar si za početakLimuntos je napisao/la:pa ja sam tek danas prvi put onog igrao, i vala, mislim da nisam bio losiji od njeganonimni je napisao/la:ma kakav coutinho, isto mu je ime i na forumu i tamoLimuntos je napisao/la:cek, anonimni, jesil ti onaj coutinho ?ako jesi, nista od tog
necu da imam 4 autogola u prosjeku po mecu
![]()
![]()
ako nisi, moRe onda
jbg, čovjek juče počeo, ja sam onaj što je stalno igr'o protiv tebe
![]()
![]()
pisite mene i ovog anonimnog...
hoće neko sad malo haxa?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ajd ko ima dobar net neka pravi sobu i neka stavi pasword..
što ne znači da će i ovaj. ako si ustvrdio da ti se ne sviđa molio bih te da se ne javljaš više.chily-rz je napisao/la:
Takvi pokušaja smo več imali i ni jedan nije trajao i ova tvoja liga od 10 klubova je več osudjena na propast
svako kolo će imati rok za odigravanje od 2 dana, broj kola je 18 (10 ekipa, svak sa svakim po dva puta), igra se na classic terenu i isključivo na classic. igra se 5 min. bez overtime-a, znači odmah nakon isteka 5 min. bilježi se rezultat (igrač domaćina).schmecker je napisao/la:Kad bi se to igralo?
da, jer onda u pojedinim slučajevima ne bi bio ni teoretski moguć remi. dakle 5min pa makar završilo 0:0 ili 139:290anonimni je napisao/la:bez score limita?
čitaj malo, Unknown Genius traži igrača, dogovorite se i ubacujem vas preko reda.delko je napisao/la:ja bih igrao haxa ako ima di da me ubacite
ok, i meni je tako draže igrati i boljedzonvejn je napisao/la:da, jer onda u pojedinim slučajevima ne bi bio ni teoretski moguć remi. dakle 5min pa makar završilo 0:0 ili 139:290anonimni je napisao/la:bez score limita?
i da, kad počinje liga?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izvini molim te
Pokušavam ti reći da bi red bio da se jednom ovo odradi kako treba i da imamo ligu za koju su svi zainteresovani,.
Igraš radi zabave,pa budi siguran da ti neče biti zabavno čekati deset dana neku ekipu da odigraš utakmicu,posebno kad skontaš da te ekipe više ni nema
I gdje češ bolan praviti ligu bez Baje,pa taj je diplomirao haxball
Igraš radi zabave,pa budi siguran da ti neče biti zabavno čekati deset dana neku ekipu da odigraš utakmicu,posebno kad skontaš da te ekipe više ni nema
logično bi bilo kad skupimo još 2 ekipe...
zasuči rukave i organiziraj nešto, vidim da ti teorija jako dobro ide... ali pošto nema ništa organizirano praksa ti je izgleda slabija strana.chily-rz je napisao/la:Izvini molim tePokušavam ti reći da bi red bio da se jednom ovo odradi kako treba i da imamo ligu za koju su svi zainteresovani,.
E'o me,gdje gori ?Edin TM87 je napisao/la:reds javi se
ILoveLFC je napisao/la:Pozz za redsa bota
Kad ćemo koju odigrati k'o u dobra stara vremena ?
FK Pjetlovi
Pazi,iskreno i neda mi se sad,za ovakvo nešto treba vremena a vidim tebi se žuri..Da ne smaram više, dajem šansu tvojoj ligi,piši me tamo s Bajom,šteta da takav igrač ne učestvuje a nas dvojica skupa ima da izdominiramo ovu ligudzonvejn je napisao/la: zasuči rukave i organiziraj nešto, vidim da ti teorija jako dobro ide... ali pošto nema ništa organizirano praksa ti je izgleda slabija strana.
Evo ja se nudim da pomognem oko organizovanja, mogu napravit tabelu upisivat rezultate i to... Imam iskustva vec sam vodio par liga
harry_90 & emir_zenica
schmecker & ???
vm22 & Marseille84
Edin TM87 & reds
chily-rz & S-Y-L-A-R
starmo94 & dzonvejn
ILoveLFC i Unica_Liverpool_
Limuntos & anonimni
Baja_Zvjerka & chily-rz
Unknown Genius & delko ????????????????????????
potvrdite zadnji i to je to. prijave zaključane
schmecker & ???
vm22 & Marseille84
Edin TM87 & reds
chily-rz & S-Y-L-A-R
starmo94 & dzonvejn
Limuntos & anonimni
Baja_Zvjerka & chily-rz
ja radim preko onog haxball gr ali pomoć je uvijek dobrodošla.vm22 je napisao/la:Evo ja se nudim da pomognem oko organizovanja, mogu napravit tabelu upisivat rezultate i to... Imam iskustva vec sam vodio par liga
E silne li lige gdje smo @Edin i ja nekome konkurencija.chily-rz je napisao/la:dzonvejn je napisao/la: Da ne smaram više, dajem šansu tvojoj ligi,piši me tamo s Bajom,šteta da takav igrač ne učestvuje a nas dvojica skupa ima da izdominiramo ovu liguJedinu konkurenciju vidim u Edinu i Redsu i ovom timu ILoveLFC i Unica_Liverpool_
Nego,hoće li ko da sada koju odigramo ?
FK Pjetlovi
da, i mislio sam na haxball gr, mogu pomoci oko upisivanja rezultata i to, imam iskustvadzonvejn je napisao/la:harry_90 & emir_zenica
schmecker & ???
vm22 & Marseille84
Edin TM87 & reds
chily-rz & S-Y-L-A-R
starmo94 & dzonvejn
Limuntos & anonimni
Baja_Zvjerka & chily-rz
ja radim preko onog haxball gr ali pomoć je uvijek dobrodošla.vm22 je napisao/la:Evo ja se nudim da pomognem oko organizovanja, mogu napravit tabelu upisivat rezultate i to... Imam iskustva vec sam vodio par liga
igro bi jareds je napisao/la:E silne li lige gdje smo @Edin i ja nekome konkurencija.chily-rz je napisao/la:dzonvejn je napisao/la: Da ne smaram više, dajem šansu tvojoj ligi,piši me tamo s Bajom,šteta da takav igrač ne učestvuje a nas dvojica skupa ima da izdominiramo ovu liguJedinu konkurenciju vidim u Edinu i Redsu i ovom timu ILoveLFC i Unica_Liverpool_
![]()
Nego,hoće li ko da sada koju odigramo ?
schemcer taj nick tog svog s kim ces igrati...
Karnas, a moj ce bit Giallorossidzonvejn je napisao/la:schemcer taj nick tog svog s kim ces igrati...
ma ja vas pišem po ovim nickovima, a vi igrajte s kojim god hoćete...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.