FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 20 feb 2012, 00:43

Stojim iza toga da Jasmin Mesanovic treba igrat za mladu reprezentaciju.

Al pazi ovo, momak protiv Njemacke je bio na tribinama, onda protiv Kipra je bio na klupi nije ulazio, protiv Grka i Kipra drugu utakmicu uopste nije bio pozvan... I u medjuvremenu ga je Musemic ako se ne varam pozvao za onu utakmicu sa Poljskom, tu je uso nesto malo pred kraj, i izaso jedan na jedan sa golmanom i profulo...
Samo mi je glupo sto vas je sve tekst sa sport.in-a toliko nafuro da ga svi sad pljujete, a do sad mu niste "a" rekli... :?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 20 feb 2012, 08:07

Crni gavran je napisao/la:Vozdra crveno crna braco ;) .

Dolaze djeca iz Sarajeva i kod nas, ali mahom Zeljini navijaci (uvijek jedni te isti), s jedinom namjerom da provociraju. Ali ponavljam, radi se o obicnoj balavurdiji. Ozbiljniji Zeljini navijaci se ne bave tim glupostima i oni isto tako ne vole da ih neko provocira sa strane.

Pitari su kud i kamo kulturniji. Slazem se sa konstatacijom Fukare87.

Nego sretno vam u nastavku prvenstva ;)
Ma ne kontaju oni furke u Tuzli i Zenici, zaostaju oni za nama brate hiljadu godina :D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 feb 2012, 08:32

Fkr.87 je napisao/la:

Dolaze djeca iz Sarajeva i kod nas, ali mahom Zeljini navijaci (uvijek jedni te isti), s jedinom namjerom da provociraju. Ali ponavljam, radi se o obicnoj balavurdiji. Ozbiljniji Zeljini navijaci se ne bave tim glupostima i oni isto tako ne vole da ih neko provocira sa strane.

Ma ne kontaju oni furke u Tuzli i Zenici, zaostaju oni za nama brate hiljadu godina :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Evo jedna za vasu furku:
slika
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 20 feb 2012, 08:39

Arogantni je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:Vozdra crveno crna braco ;) .

Evo jedna za vasu furku:
slika[/quote]
Jesi duhovit .

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 feb 2012, 15:46

Arogantni je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:

Evo jedna za vasu furku:
slika

Nemoras ovdje vaše grbove postavljat, The Monkeys Sa., Scu stiker, Btw: pozdrav za njih i Steel City. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 feb 2012, 15:55

VolimTz je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la: Ma ne kontaju oni furke u Tuzli i Zenici, zaostaju oni za nama brate hiljadu godina :D
Evo jedna za vasu furku:
slika

Nemoras ovdje vaše grbove postavljat
, The Monkeys Sa., Scu stiker, Btw: pozdrav za njih i Steel City. ;)
slika

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 feb 2012, 19:29

Samo za Arogantnog i njegove istomisljenike:
[youtube][/youtube]
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 feb 2012, 20:22

Crni gavran je napisao/la:Samo za Arogantnog i njegove istomisljenike:
[youtube][/youtube]
Bas je simpaticno ovo sto si postavio... To pokazuje koliko je ZELJO veliki klub da cak i zivotinje pored ljudi navijaju za njega, a za jadovske klubove poput celika i slobode, niko ama bas niko ne navija...
A je l' de da bi dao guz.e ovom majmunu da makar on navija za celik, je l' de...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2012, 20:27

Crni Gavran brate pusti dijete nek provocira i onako nema sta drugo radit, bolje bi mu bilo da gleda crtane strumfice one nego da se ovdje raspravlja sa starijom rajom preko forumu, decko izgleda nemas kulture stvarnoo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

erminjo
Kontakt:

Post Postao/la erminjo » 20 feb 2012, 20:54

fukara87 je napisao/la:Crni Gavran brate pusti dijete nek provocira i onako nema sta drugo radit, bolje bi mu bilo da gleda crtane strumfice one nego da se ovdje raspravlja sa starijom rajom preko forumu, decko izgleda nemas kulture stvarnoo.
zna li neko kad igra sloboda prijateljski mec u teslicu i s kim

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 20 feb 2012, 20:59

erminjo je napisao/la:zna li neko kad igra sloboda prijateljski mec u teslicu i s kim
GelsenkirchenTuzla je napisao/la:U srijedu igramo sledjecu prijateljsku utakmicu.Protivnik ce opet biti Sloga iz Doboja.
Tekma se igra u Teslicu.
U subotu ce nam biti protivnik FK Proleter,tekma se igra takodjer u Teslicu.
To sam dvije strane prije postao.
Ali neznam kad tacno pocinje uktamica.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 20 feb 2012, 21:25

Crni gavran je napisao/la:Samo za Arogantnog i njegove istomisljenike:
[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHAHAHAH :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 feb 2012, 23:45

@Arogantni

Ne znam zasto provociras na temi vec neko vrijeme ? Da li neko od nasih spama po temi tvog kluba.. Ne znam po cemu je Sloboda jadovski klub,zaboravio si kako je zeljeznicar izgledao prije par godina,kada ga je ta jadovska Sloboda redovno tukla,sa grbavice redovno uzimala bodove,sjecas li se kad je zadnji put zeljeznicar slavio na Tusnju. Nemoj da napominjem kako je zeljeznicar izgledao za vrijeme onog brke i Krunica ;) i da te napomenem da ne zaboravis gol Zoletica na grbavici za razbijanje snova o tituli ;)

Dvojac Slobode koji se nalazio na probi u Man.Cityu Ervin Jusufovic i Semir Music prikljucio se pripremama prvog tima, i naci ce se u konkurenciji za mec sa Slogom . Vojvodic izjavio da je zadovoljan pripremama i da bi do kraja sedmice trebalo biti rijeseno pitanje stopera !

Svaka cast Vojvoda sto si ovu dvojicu momaka gurnuo u prvi tim ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 feb 2012, 00:13

harry_90 je napisao/la:@Arogantni

Ne znam zasto provociras na temi vec neko vrijeme ? Da li neko od nasih spama po temi tvog kluba.. Ne znam po cemu je Sloboda jadovski klub,zaboravio si kako je zeljeznicar izgledao prije par godina,kada ga je ta jadovska Sloboda redovno tukla,sa grbavice redovno uzimala bodove,sjecas li se kad je zadnji put zeljeznicar slavio na Tusnju. Nemoj da napominjem kako je zeljeznicar izgledao za vrijeme onog brke i Krunica ;) i da te napomenem da ne zaboravis gol Zoletica na grbavici za razbijanje snova o tituli ;)

Dvojac Slobode koji se nalazio na probi u Man.Cityu Ervin Jusufovic i Semir Music prikljucio se pripremama prvog tima, i naci ce se u konkurenciji za mec sa Slogom . Vojvodic izjavio da je zadovoljan pripremama i da bi do kraja sedmice trebalo biti rijeseno pitanje stopera !

Svaka cast Vojvoda sto si ovu dvojicu momaka gurnuo u prvi tim ;)
Tako i treba, svaka cast Vojvodicu naravnoo, treba ove nase mlade snage isprobavati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 21 feb 2012, 00:20

Sta ce sada biti sa njima?Jel su prosli taj trening u City-u?
Hoce li neko od njiha otic tamo u City nakon ove sezone ili nista od toga?
Cito sam uvijek nesto positivno o njima i da su trenirali sa prvom ekipom.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 21 feb 2012, 00:49

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Sta ce sada biti sa njima?Jel su prosli taj trening u City-u?
Hoce li neko od njiha otic tamo u City nakon ove sezone ili nista od toga?
Cito sam uvijek nesto positivno o njima i da su trenirali sa prvom ekipom.
Ervin Jusufovic je po meni odlican talenat, odlicno gradjen i mnogo odskace od svojih vrsnjaka, al ta "proba" u Man.City-u je kupljenja, javna tajna je da im je Sića (Enes Mesanovic) uzeo 10000€ da ih odvede tamo i sa njima tamo fura, momci ustvari jos uvjek djecaci su trenirali uglavnom sa svojim vrsnjacima i odradili samo jedan trening sa prvim timom.
Navodno bi na kraju sezone trebali ic ponovo tamo, po prici Rileta (otac Semira Musica) i Enesa Mesanovica.
Ja bi iskreno volio da ti momci odu u City al nesto cisto sumnjam, pogotovo za Semira Musica koji je realno je prosjecan talenat sa prosjecnim fudbalskim znanjem za svoje godine i sa nadprosjecno bogatim ocem.
Ervin Jusufovic je po meni puno bolji igrac od svog jarana i on je od povratka iz Engleske trenirao sa prvim timom, igrao protiv Sloge u prvoj prijateljskoj utakmici i po meni odlicno odigrao nekih pola sata.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2012, 03:03

a ne znam sta se zamarate sa ovim indijancima sto dolaze pisu ovdje ?...ma lik ba nije uopste igrao Unisu..mozd aim jeste japanac igrao, ali ne ovaj sigurno ali nije ni bitno...pustite ih neka pisu to su djeca koja nemaju nista drugo zanimljivije u svom zivotu nego drkat po forumu..ja ih apsolutno razumijem ebiga, jer mi smo se nekad igrali klikera,pole cijele i drugih igara u tim godinama, ali ovim danasnjim generacijama mozak je toliko zatrovan da oni svoj mir pronalaze zatvoreni u kucama ili klubovima i svrsavaju po ekranu... samo opusteno idemo ebat divlju djecu necemo se sa njima druzit :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

High

Post Postao/la High » 21 feb 2012, 03:17

Je l' može neko postaviti ''friške'' slike stadiona Tušanj, ako nije frka. Baš me zanima kako to sad izgleda, vjerujem da je stadion mnogo bolji nego prije, barem onaj dio tribine za gostujuće navijače. Hvala unaprijed.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2012, 06:22

oj care ona tribina orginalna gdje su godti bili to je ona D tribina koju su Fukare koristile, nakon sto se srusio Istok, odnosno stajanje..Sjeverna strana stadiona gdje su gosti bili privremeno smjesteni, jer je stajanje sruzeno , vjerovatno vise nece biti gostujuca strana..znaci dok je stajanje postojalo gosti su bili na D tribini, to jeste kako sam vec spomeno strana koju su FUkare koristile ovih zadnjih nekoliko godina...Ako gosti ne dobiju D, onda im je sigurno na A tribini sto je logicnije...Ipak Fukare zele svoju tribinu i to je ova nova sjeverna koja se zavrsava.Naravno taj dan svi zeljno iscekuju, a nada se da ce to biti vec 10 marta protiv Sarajeva :)...tribina naranvo nije zavrsena ima tu jos dosta posla stolice krov i td... uglavnom evo jedna slika

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 21 feb 2012, 09:04

SaltCityAttack je napisao/la:oj care ona tribina orginalna gdje su godti bili to je ona D tribina koju su Fukare koristile, nakon sto se srusio Istok, odnosno stajanje..Sjeverna strana stadiona gdje su gosti bili privremeno smjesteni, jer je stajanje sruzeno , vjerovatno vise nece biti gostujuca strana..znaci dok je stajanje postojalo gosti su bili na D tribini, to jeste kako sam vec spomeno strana koju su FUkare koristile ovih zadnjih nekoliko godina...Ako gosti ne dobiju D, onda im je sigurno na A tribini sto je logicnije...Ipak Fukare zele svoju tribinu i to je ova nova sjeverna koja se zavrsava.Naravno taj dan svi zeljno iscekuju, a nada se da ce to biti vec 10 marta protiv Sarajeva :)...tribina naranvo nije zavrsena ima tu jos dosta posla stolice krov i td... uglavnom evo jedna slika

slika
Nevjerujem da ce radit stolice, jer stadion nece bit cetvrtas tj svaka tribina za sebe pa tako nema logike radit stolice dok se ne zavrsi sve.. to je moje misljenje

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, tuzlanskinacin, Zlatu075 i 7 gostiju.