Pitaj mog irona koji je se naljutio na mene.vm22 je napisao/la:a daaj reci
Baj d vej, ko je najbolji igrač i strijelac GSE, razmisli malo?
Pitaj mog irona koji je se naljutio na mene.vm22 je napisao/la:a daaj reci
Ćići ?Unknown Genius je napisao/la:Pitaj mog irona koji je se naljutio na mene.vm22 je napisao/la:a daaj reci![]()
Naravno.vm22 je napisao/la:Ćići ?Unknown Genius je napisao/la:Pitaj mog irona koji je se naljutio na mene.vm22 je napisao/la:a daaj reci![]()
A sta nam bi s Ironom ? Nisam ga vidio dugo... :SNaravno.
Ne znam, izgleda da se naljutio na mene.vm22 je napisao/la:A sta nam bi s Ironom ? Nisam ga vidio dugo... :SNaravno.
" Izdaja "Unknown Genius je napisao/la:Ne znam, izgleda da se naljutio na mene.vm22 je napisao/la:A sta nam bi s Ironom ? Nisam ga vidio dugo... :SNaravno.![]()
Nisam ga vidio već 15 dana...
Ma ja sam znao da si los, ali nakon onog sto sam vidio danas....uzas.reds je napisao/la:Nisam toliko loš.Sad sam igr'o sa @ILoveLFC-om i izvukao remi.Naravno protiv njega to je loše,katastrofa ali eto s obzirom da je on pokupio ovih nekih modernih finitica,a ja sam klasični old school igrač trebalo mi je vremena da to malo skontam.Trebalo bi to dođi na svoje sa nekih 100-tinjak partija.
ILoveLFC je napisao/la:Ma ja sam znao da si los, ali nakon onog sto sam vidio danas....uzas.reds je napisao/la:Nisam toliko loš.Sad sam igr'o sa @ILoveLFC-om i izvukao remi.Naravno protiv njega to je loše,katastrofa ali eto s obzirom da je on pokupio ovih nekih modernih finitica,a ja sam klasični old school igrač trebalo mi je vremena da to malo skontam.Trebalo bi to dođi na svoje sa nekih 100-tinjak partija.
Igrat cu ja s tobom ako ti fali jos uvijek igrac ?harebianconero je napisao/la:Ko želi samnom u timu ?
Jaharebianconero je napisao/la:Ko želi samnom u timu ?
Igras, a ne zovesharebianconero je napisao/la:Ko želi samnom u timu ?
Nisam, vidiš da tebe čekam.Soni je napisao/la:Igras, a ne zovesharebianconero je napisao/la:Ko želi samnom u timu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.