BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 feb 2012, 21:18

Ma kakav Bayern, Borussia igra prelijepo i ne bi bilo pošteno da Bayern osvoji
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 feb 2012, 21:22

Valencia je napisao/la:

1. Za mene je Bajern i dalje blagi favorit za titulu u Bundesligi. Iako iz ove perspektive izgleda da je Dortmund dosta jaci, sve se to moze okrenuti u 2-3 utakmice. Zaista je tesko u ovom trenutku bilo sta prognozirati. Bajern je nepoznanica. Da li su zapali u malu ili veliku krizu. Ako je velika, onda bi Dortmund mogao napraviti razliku u naredne 3-4 utakmice i tako prakticno rijesiti sezonu. Uskoro ce se znati dosta vise, posebno u narednih nekoliko kola.
Po igračkom potencijalu Bayern favorit, ali trenutno , u ovom drugom dijelu sezone i Dortmund i Gladbach imaju bolji sistem igre, tečnija , brza igra, kod Dortmunda često presing, pametna trka i sjajno pokrivanje terena. A ja se nadam da ćemo mi naći pravi šalter dok nije kasno i onda preokrenut stvari.
Valencia je napisao/la: 2. Ne vidim kako Bajern moze dobiti Real i posebno Barsu. Sve je moguce, al' sanse su jako male. 2-3 procenta :mrgreen: .
Zavisi od žrijeba, kad ih sretneš....Opet kod Reala bi se oslanjao na tradiciju Bayernovu, protiv Barce jako teško bi bilo, ali oboje ne nemoguće. Liga prvaka je uvijek čudo i zavisi dosta toga i od sreće.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ultrasdortmund
Kontakt:

Post Postao/la ultrasdortmund » 21 feb 2012, 00:38

* Šampion Bundeslige (7): 1956, 1957, 1963, 1995, 1996, 2002, 2011
* Kup Njemačke (2): 1965, 1989
* Interkontinentalni kup (1): 1997
* Prvak Evrope (1): 1997
* Evropski kup kupova (1): (1966)
* Prvaci Njemackog super kupa (4): 1989, 1995, 1996. 2008

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 21 feb 2012, 17:04

slika

Kapiten Sebastian Kehl je produzio ugovor do 2013 sa opcijom na jos jednu godinu . Zorc Klopp Kehl su sretni :) ...
Ocekivano naravno, nadam se da su mu dali dosta manje kesa nego sto je do sad imao, jer do sad je imao najvecu platu u timu to jest negdje oko 3 mio eura . Valjda bude sledeci Kagawa na redu sa produzenjem, pa onda Gotze, Lewy, Hummy i cao Bayern gledajte nam u ledja :lol: :lol:

Kad smo vec kod Kagawe imaju lijepe vijesti ... Sta mislite sta je upitanju ? Da da upravo to mozda zaigra protiv Hannove. Japanac je lagano trckarao, i sledecih dana ce postepeno pojacavati sa treningom . Klopp je dodao na sve to " dobro je izgledalo sve, ali moramo pratit kako ce njegov zglob na trcanje reagovati " .
Mirise ovo na brz Comeback .

I da crno zuta braco evo vam jedan klip sa zadnje utakmice.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Tx0DX2V9pI

[youtube][/youtube]
BvB Echte Liebe !!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 21 feb 2012, 18:14

Valencia je napisao/la:
1. Za mene je Bajern i dalje blagi favorit za titulu u Bundesligi. Iako iz ove perspektive izgleda da je Dortmund dosta jaci, sve se to moze okrenuti u 2-3 utakmice. Zaista je tesko u ovom trenutku bilo sta prognozirati. Bajern je nepoznanica. Da li su zapali u malu ili veliku krizu. Ako je velika, onda bi Dortmund mogao napraviti razliku u naredne 3-4 utakmice i tako prakticno rijesiti sezonu. Uskoro ce se znati dosta vise, posebno u narednih nekoliko kola.

2. Ne vidim kako Bajern moze dobiti Real i posebno Barsu. Sve je moguce, al' sanse su jako male. 2-3 procenta :mrgreen: .
1. Slazem se.
2. Tako si pric'o prije 2 godine, pa se desi onaj cudni korner. Sanse da ono udje su isto 2-3 procenta. :P
[youtube][/youtube]

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 feb 2012, 20:11

ribery je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

2. Ne vidim kako Bajern moze dobiti Real i posebno Barsu. Sve je moguce, al' sanse su jako male. 2-3 procenta :mrgreen: .
1. Slazem se.
2. Tako si pric'o prije 2 godine, pa se desi onaj cudni korner. Sanse da ono udje su isto 2-3 procenta. :P
Takav je fudbal. Nekad i ta 2-3 procenta budu dovoljna. Grcima sam pred prvenstvo u Portugalu davao 0.1% sansi, pa ljudi na kraju osvojise :mrgreen: . Ko je takav ishod mogao predvidjeti :mrgreen: !?

MU je prejeftino ispao od Bajerna u toj sezoni. Obe utakmice su odigrali do bola naivno i nespretno. Desava se.

Al' da ne kvarimo zucama temu :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 feb 2012, 20:33

Valencia je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

1. Slazem se.
Takav je fudbal. Nekad i ta 2-3 procenta budu dovoljna. Grcima sam pred prvenstvo u Portugalu davao 0.1% sansi, pa ljudi na kraju osvojise :mrgreen: . Ko je takav ishod mogao predvidjeti :mrgreen: !?

MU je prejeftino ispao od Bajerna u toj sezoni. Obe utakmice su odigrali do bola naivno i nespretno. Desava se.

Al' da ne kvarimo zucama temu :mrgreen: .
cuj da ne kvarimo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi je uljepsavamo sa ovim, jer sve dok se oni prisjecaju kako su prosli u lp zadnjih godina (mislim zadnju godinU) mi smo tu da im uljepsamo to kao njemacki predstavnik u LP.
hahahhah
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 feb 2012, 20:53

Damir_BvB je napisao/la: I da crno zuta braco evo vam jedan klip sa zadnje utakmice.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Tx0DX2V9pI
Odlični navijači u Berlinu gdje je bilo oko 20 000 BvB navijača.

Dobri su bili i u Kielu. :D
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 feb 2012, 12:15

Kad sam ovo onda u subotu vidio s ovih 20 hiljada navijača Bvb-a, baš sam se iznenadio, jeste da imate vjernu publiku ali ovo je stvarno bilo za pohvalu, ovoliko navijača na gostovanju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2012, 16:58

effe_sa je napisao/la:Kad sam ovo onda u subotu vidio s ovih 20 hiljada navijača Bvb-a, baš sam se iznenadio, jeste da imate vjernu publiku ali ovo je stvarno bilo za pohvalu, ovoliko navijača na gostovanju.
Hvala hvala Effe od tebe ovo cut vrijedi jos vise ...

Sto se tice sastava za repku

pozvani su Hummy, Schmelle, Benda ....
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 22 feb 2012, 17:10, ukupno mijenjano 2 puta.
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 feb 2012, 17:01

Semir bvb je napisao/la:
Dobri su bili i u Kielu. :D
[youtube][/youtube]

Ovo je cini mi se nova pjesma...ne znam da li sam je uopste cuo prije Kiela :? A najjaci je ovdje transparent:"BVB fans Gelsenkirchen" :D
Damir_BvB je napisao/la:Sto se tice sastava za repku pozvani su Hummy, Schmelle, Benda ....

I Reus :mrgreen:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2012, 17:12

slika

Shinji Kagawa danas trenirao sa loptom, nakon treninga sav preznojen usao u svlacionicu sa osmjehom na licu, dakle po mojoj prognozi 95 % da ce igrat uvjeren sam da ga imamo protiv Hannove lijepo odlicno super nadajmo se novoj trici i novom kiksu bayerna . A kapiten Kehl nije mogao trenirat zbog stomacnih problema haman proliv :lol: :oops: 8-)
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2012, 17:21

slika

Ovo je legendarna kopacka od Norbera Dickela iz finala 1989 kad smo zadnji put osvojili kup . Cija li ce kopacka ove sezone postat legendarna ? Da li ce Lewa , Gotze , Kagawa ili neko drugi donjet titulu u kupu koju vec dugo cekamo . Al jedno je sigurna ta kopacka ce izgledat bolje :), pa covjek sa skoro poderanom kopackom i tada razvaljenim puknutim koljenom donio nama titulu i jos zabio 3 komada i tako je postao legenda, jer ta utakmica mu je upropastila karijeru i nikad se vise nije mogo oparavit od te povrede, a svjesno je igrao povrijedjen . Dakle to je Echte liebe ;)
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2012, 17:48

Damir_BvB je napisao/la:Ovo sto je Klopp izjavio da je Hummy dobio temp tokom utakmice je tolika glupost, izveo ga je jer je bio LOS i tacka, i uvjeren sam da je ovo laz sto je reko da je izasao van temp. I svaka mu cast na tome izveo je naseg najboljeg i najkonstantnijeg igraca ove sezone jer je igro lose veliki respekt za to .
Hare_BvB je napisao/la: Ček', ček' - jel' mene đozle handre, ili ti fakat prvo nazva Jurgena muljatorom, pa mu potom cestita? :mrgreen:

Dama, Dama, koji li si ti zafrkant. :D
Laut BVB-Trainer Klopp hatte Hummels beim Sieg der Borussia in Berlin kein Fieber Dies sei lediglich ein nicht ganz ernst zu nehmender Spruch in einem Interview gewesen, stellte Klopp klar..

Eto Hare moj pa ti meni nemoj vjerovat :D , kazem ja tebi bio los Klopp imo muda izveo ga svaka cast, to sam primjetio da isto radi i Pep, skoro kad je Barca izgubila od Osassune Pep izveo i Pique-a i Puyola iz igre, a kako znas na Jurgen gleda Barcu vise nego Cruyff :), i poznato je kako zelimo Barcu kopirat koliko mozemo . bravo Jurgene majstore nek si ga izbacio kad je zasluzio ...
BvB Echte Liebe !!!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 feb 2012, 00:00

kraljttbvb je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Imal kakve sanse da se Kagawa vrati slijdecu tekmu , ljudi tesko cemo ovako pobjedjivat kao sto smo Hertu !

Ja sam cuo neke price da bi ova Kagawina povreda mogla biti patka, kao da ne bi isao u Japan na neke bespotrebne utakmice kvalifikacija, obzirom da se Japan vec kvalifikovao. I valjda ce se vec do iduce tekme cudesno oporaviti :?

E sad ko bi ga normalan cuvao na tribinama protvi Herte u gostima, samo da zamaze oci Japanerima. Nemam pojma, ja nisam odavle :mrgreen:

Evo je i Damir potvrdio moje insiderske 8-) informacije o Kagawi.

Kad bih vam jos rekao da radim za Japansko-Njemacku obavjestajnu sluzbu, ne bi mi vjerovali :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 feb 2012, 00:02

Damir_BvB je napisao/la:Ovo je legendarna kopacka od Norbera Dickela iz finala 1989 kad smo zadnji put osvojili kup . Cija li ce kopacka ove sezone postat legendarna ? Da li ce Lewa , Gotze , Kagawa ili neko drugi donjet titulu u kupu koju vec dugo cekamo . Al jedno je sigurna ta kopacka ce izgledat bolje :), pa covjek sa skoro poderanom kopackom i tada razvaljenim puknutim koljenom donio nama titulu i jos zabio 3 komada i tako je postao legenda, jer ta utakmica mu je upropastila karijeru i nikad se vise nije mogo oparavit od te povrede, a svjesno je igrao povrijedjen . Dakle to je Echte liebe ;)
Cesto ukljucim za vrijeme tekmi Nobbya i Borceta na BVB-Netradiu. Giganti samo takvi. :mrgreen: Nobby je jedna od najvecih legedni ovog kluba.

Ima ona - "Wir singen Norbert, Norbert, Norbert Dickel, jeder kennt ihn, den Held von Berlin". Cini mi se da je i ovdje otpjevaju u jednoj sekvenci.

[youtube][/youtube]

Jezivo. :shock:

[youtube][/youtube]

Nobby je zabio 2 komada u finalu (drugi je bio pravo malo remek djelo). Mill i Lusch su takodje postigli golove. Zorc je i tad bio kapiten. 8-) Inace odlicna generacija, koju su pored gorepomenutih legendi, cinili mladi Moller, neazobilazni Teddy na golu, mladji Rummenigge, Helmer, Kutowski, etc. Za Werderane je zabio nas "buduci" heroj - Kalle Riedle. :D Zanimljivo je da je Henke i tad bio pomocnik glavnog trenera (Koppela). :lol:

Inace,imam ozbiljnu namjeru otici na ovogodisnje finale, ako me Furth ne izyebe. :lol: Pa ko je voljan.. :D
Damir_BvB je napisao/la:Eto Hare moj pa ti meni nemoj vjerovat :D ..
Razocaran sam. Klopp je varalica. :lol: Pa gle sta tek radi s Japanerom i navodnim povredama. :o :mrgreen:

Lewat je danas ranije napustio tening. Santana, Leitner i Lucas uopce nisu trenirali. Srecom, niko od njih nije upitan za tekmu proiv HanoFe. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 feb 2012, 00:12

Pojavile su se špekulacije da je Valencia zainteresirana za Barriosa, mada ne vjerujem da će prijeći u Španjolsku
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 feb 2012, 03:39

Santana will im Sommer weg vom BVB!

Sein Vertrag läuft noch bis 2013, doch angeblich darf der Brasilianer den Meister für 3,5 Millionen Euro vorzeitig verlassen. Mit Bayer Leverkusen und Gladbach, wo er Dante (vor dem Wechsel zu Bayern) ersetzen könnte, soll‘s bereits ernsthafte Interessenten geben.
Agieren statt reagieren

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 23 feb 2012, 16:55

evo i drugi dio :D :D :D :D :D :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 feb 2012, 21:23

slika

ZEUS
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.