haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Ajde veceras ako mozete...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
može radi mene, jedino ako nešto ne iskrsne, ali ne znam za ovog svog...
bit ce sad yebeno nafatat sviju pa da se ovo odigra...vazda ce neko njatKe, al et
Edin TM87 & reds kad cemo ?
anonimni, where the hell are you ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Vi predajete nema anonimnogLimuntos je napisao/la:bit ce sad yebeno nafatat sviju pa da se ovo odigra...vazda ce neko njatKe, al et![]()
Ja mogu oko 11 veceras...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ma ne znam brate, bit ce ovo nemoguca misija da se svako kolo odigra po pravilima...ev i ako naleti ovaj anonimac, mozda ne bude tog tvog havera....al etEdin TM87 je napisao/la:Vi predajete nema anonimnogLimuntos je napisao/la:bit ce sad yebeno nafatat sviju pa da se ovo odigra...vazda ce neko njatKe, al et![]()
anonimni, where the hell are you ?![]()
![]()
![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ako netko bude cjepidlačio par kola leti van i ubacujemo nekog drugog.
Ja mogu kad god hocete,ali ovog mog partnera u haxu ni CIA ne moze uganjatiSoni je napisao/la:harry_90 & emir_zenica javite se kad budete mogli da igramo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ti ga uganjaj pa nam javiharry_90 je napisao/la:Ja mogu kad god hocete,ali ovog mog partnera u haxu ni CIA ne moze uganjatiSoni je napisao/la:harry_90 & emir_zenica javite se kad budete mogli da igramo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Imaju li dvojica, da igramo 2 na 2 ? 
ja ću sadTHC je napisao/la:Imaju li dvojica, da igramo 2 na 2 ?
kad Edo može, ne mogu ja.. jedino ako večeras do pola 9-9 naletite svi, ili ako možete sutra oko ovih doba...Limuntos je napisao/la:ma ne znam brate, bit ce ovo nemoguca misija da se svako kolo odigra po pravilima...ev i ako naleti ovaj anonimac, mozda ne bude tog tvog havera....al etEdin TM87 je napisao/la:Vi predajete nema anonimnogLimuntos je napisao/la:bit ce sad yebeno nafatat sviju pa da se ovo odigra...vazda ce neko njatKe, al et![]()
anonimni, where the hell are you ?![]()
![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@Marseille javi se kad mozes da igramo protiv ovih
@anonimni ma ja sam tu cesto...nekad budem po cijeli dan na netu, a nekad udjem jednom u 2 dana...kako kad....danas cu vjerovatno bit stalno tu, pa cemo vidit...
edit: hajmo ja i ti koju haxa da vidim kakav si
edit: hajmo ja i ti koju haxa da vidim kakav si
k'o i ja.. ja ću biti ovdje do 9 sigurno večeras i opet doći sutra popodne.. najbolje bi bilo fiksni termini vikendima da ne bi bilo ovakvih problema, mada bi kraj lige bio tek na ljeto..Limuntos je napisao/la:@anonimni ma ja sam tu cesto...nekad budem po cijeli dan na netu, a nekad udjem jednom u 2 dana...kako kad....danas cu vjerovatno bit stalno tu, pa cemo vidit...
btw. hoće neko sad malo haxa?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
bolan, hajde pravi da te isprobam, da znam s kim igram 
hajde, soba haxx, pass 123Limuntos je napisao/la:bolan, hajde pravi da te isprobam, da znam s kim igram
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma ne moze jarane....ukucam pass 123, al kad ide ono "connecting to host" nece...nesto pise "unable"...ajd da ja kreiram....soba: CeMa pass 11
sad meni neće.. isti problem kad dođe do "connecting to host"
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
a u pm...e ne znam jbg.,,,
ja ću opet probati napraviti sobu, pa ako ne uspije sad, ne znam ni sam šta onda..
probaj soba anonimus, pass ss.ba
probaj soba anonimus, pass ss.ba
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.