S druge strane, ovi koji kažu da se nije moglo bolje u ovoj fazi projekta fan shopa takođe imaju argumente. Jedan od njih je da se još uvijek treba takmičiti s pijačarima što se tiče cijene, jer većina raje i ne gleda kvalitet. I to je sasvim dobar argument.
Ko smatra da bi kupovinom nekog od nekvalitetnih proizvoda ispao budala, neka ne kupuje- to je svačije pravo. Ko smatra da drugi zarađuju na Željino ime, isto neka ne kupuju. Ja ću kupiti iako imam u vidu ova dva razloga, čisto zbog toga jer će klub zaraditi marku. Nije me briga ako istu čašu mogu dobiti na pijaci za 2 KM, a ovako je plaćam 5, iako sebe zakidam opet ću je kupiti jer će klub zaraditi bar marku od tih 5. Što opet ne znači da ne treba kritikovati nekvalitet i tražiti poboljšanja.
Da se vratim na uvrijeđene nevjeste s početka. Tu mislim na forumaše tipa @boccaccio i @Avanes, ili @camac ranije, koji su stariji ljudi i ponajbolji forumaši, no neke stavove imaju poput djece. Zbog pravila "pametniji popušta" oni su dopustili da glupi zavladaju temom. Ne kontam to povlačenje s foruma samo zbog onih s kojima ne dijele mišljenje.