FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2012, 10:17

ma nisma ni rekao da ce staviti stolice sad :)..kazem kad se stave u buducnosti stolice ...daj boze da oni sad puste da se moze koristiti i ovakva tribina jer fakat je vrijeme zbog kluba, zbog navijaca prije svega...pa ebiga tu bi sad imali idealne uslove :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 21 feb 2012, 12:18

SaltCityAttack je napisao/la:ma nisma ni rekao da ce staviti stolice sad :)..kazem kad se stave u buducnosti stolice ...daj boze da oni sad puste da se moze koristiti i ovakva tribina jer fakat je vrijeme zbog kluba, zbog navijaca prije svega...pa ebiga tu bi sad imali idealne uslove :)
Ja kako znam stolice će biti postavljene na sjever ;) Jest da nema ni meni logike, ali sam načuo tako
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 21 feb 2012, 13:33

nekad^navijac je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma nisma ni rekao da ce staviti stolice sad :)..kazem kad se stave u buducnosti stolice ...daj boze da oni sad puste da se moze koristiti i ovakva tribina jer fakat je vrijeme zbog kluba, zbog navijaca prije svega...pa ebiga tu bi sad imali idealne uslove :)
Ja kako znam stolice će biti postavljene na sjever ;) Jest da nema ni meni logike, ali sam načuo tako
Ja ipak mislim da je logicnije odma postavljat stolice po zavrsetku jedne tribine, jer nikad se ne zna kolko ce vremena trebat da se zavrse ostale tribine.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 21 feb 2012, 14:08

classic je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:
Ja ipak mislim da je logicnije odma postavljat stolice po zavrsetku jedne tribine, jer nikad se ne zna kolko ce vremena trebat da se zavrse ostale tribine.
Nema logike druze jer kad se napravi citav stadion (jedne godine) bio bi red da budu sve nove stolice a to je odma desetine hiljada KM. Zato kazem da mislim da ce na sjever postaviti stolice a da istok nece biti pusten u funkciju dok se sve ne zavrsi, samo da ce zapad i sjever biti u funkciji. Opet nista necemo govoriti jos koji mjesec dok ne vidimo stvarnu sliku svega.
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2012, 14:15

ima logike jer sad ce se radit sjeverna , i kad se ona zavrsi sami bog zna kad ce se OZBILJNIJE poceti raditi na narednoj tribini.
realno stadion kompletan nece biti zavrsen ni za 7-8 godina u najoptimisticnioj varijanti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 21 feb 2012, 14:30

nekad^navijac je napisao/la: Nema logike druze jer kad se napravi citav stadion (jedne godine) bio bi red da budu sve nove stolice a to je odma desetine hiljada KM. Zato kazem da mislim da ce na sjever postaviti stolice a da istok nece biti pusten u funkciju dok se sve ne zavrsi, samo da ce zapad i sjever biti u funkciji. Opet nista necemo govoriti jos koji mjesec dok ne vidimo stvarnu sliku svega.
Bilo bi to logicno da se citav stadion pravi "u cugu", a ne ovako u fazama koje traju po 3-4 godine.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 21 feb 2012, 14:49

Ekipi se prikljucio Kenan Cejvanovic opet. Sutra sa sa dobojskom Slogom u Teslicu.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 feb 2012, 15:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:ima logike jer sad ce se radit sjeverna , i kad se ona zavrsi sami bog zna kad ce se OZBILJNIJE poceti raditi na narednoj tribini.
realno stadion kompletan nece biti zavrsen ni za 7-8 godina u najoptimisticnioj varijanti
Kad si već tu obriši ove postove "Arogantnog".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 21 feb 2012, 16:22

izgleda od mikija vaseg nista nema, nije jso raskinuo ugovor sa unisom, samo pobjegao, tako sma bar ja informisan

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 feb 2012, 16:35

diplomatija je napisao/la:izgleda od mikija vaseg nista nema, nije jso raskinuo ugovor sa unisom, samo pobjegao, tako sma bar ja informisan
yebo te Unis i Miki u guzicu, jeste dosadni sa njim .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 feb 2012, 16:50

fukara87 je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:izgleda od mikija vaseg nista nema, nije jso raskinuo ugovor sa unisom, samo pobjegao, tako sma bar ja informisan
yebo te Unis i Miki u guzicu, jeste dosadni sa njim .
:lol: :lol: :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2012, 16:53

Cejvanovic ce ovih dana pregovarat sa klubom oko ugovora i uslova za ostanak na Tusnju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 21 feb 2012, 17:01

harry_90 je napisao/la:Cejvanovic ce ovih dana pregovarat sa klubom oko ugovora i uslova za ostanak na Tusnju !
Jos on da potpise i ne treba nam niko vise. :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2012, 17:12

solar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Cejvanovic ce ovih dana pregovarat sa klubom oko ugovora i uslova za ostanak na Tusnju !
Jos on da potpise i ne treba nam niko vise. :)
Kad se zavrsi sezona pa krenu tuzbe :mrgreen: i ovo je previse,samo ne znam kojim parama misle sve ovo isplatit ?

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 21 feb 2012, 18:17

Stvarno smo dosta igraca doveli. Nadam se da su im obecana neka razumna primanja, da ne bude opet po tuzbama :D A isto tako se nadam da ovi domaci igraci sto su ostali nece morat trpit, pa da ne dobijaju i ono malo plata sto imaju :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2012, 18:45

Ne vjerujem da je bilo ko od ovih pojacanja stigao u klub a da nije dobio neku kolicinu novca odmah po potpisivanju ugovora.

Svake godine je slicna prica, prvi dio sezone mucenje, dok u drugom se pale sve moguce lampice i stvara se respektabilan tim koji ima snagu za prvih 6 ekipa na tabeli.

Za nadat se da ce svi ostati na okupu i na ljeto uz jos neko pojacanje da se krene po Europu. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

erminjo
Kontakt:

Post Postao/la erminjo » 21 feb 2012, 20:26

Omerbavarac je napisao/la:Ne vjerujem da je bilo ko od ovih pojacanja stigao u klub a da nije dobio neku kolicinu novca odmah po potpisivanju ugovora.

Svake godine je slicna prica, prvi dio sezone mucenje, dok u drugom se pale sve moguce lampice i stvara se respektabilan tim koji ima snagu za prvih 6 ekipa na tabeli.

Za nadat se da ce svi ostati na okupu i na ljeto uz jos neko pojacanje da se krene po Europu. :P
u koliko sati sutra igra sloboda u teslicu

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 feb 2012, 20:31

Pojačali ste se fino, zaista. Da je početak prvenstva ova ekipa bi bila pretendent i za sami vrh. Ali ovako, vjerovatno je cilj sredina tabele i stabilizacija. Mogli ste opstanak obzbijediti i bez svih ovih pojačanja, jer vjerujem da ste za klasu bolji od Travnika i Slavije. Ali možda Vojvodić želi okupiti dobru ekipu, uigrati ih i pripremiti za narednu sezonu i onda bitka za vrh tabele. Jer ne vidim razlog ovakvim pojačanjima kada je Sloboda mogla opstati u ligi i bez većine pridošlih igrača.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 21 feb 2012, 21:37

http://img843.imageshack.us/img843/5021/dsc00575nn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je neko zainteresovan za razmjenu ulaznica Slobode iz exyu neka se javi na pm.
Moze i kupovina.

Pozdrav
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2012, 00:03

Stana Nikolic nas napusta,odlazi u Slovacku !

Oporavak Jogeta protice dobro,tako da bi on mogao poceti trenirat za nekih 10 dana !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.