Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja kako znam stolice će biti postavljene na sjeverSaltCityAttack je napisao/la:ma nisma ni rekao da ce staviti stolice sad..kazem kad se stave u buducnosti stolice ...daj boze da oni sad puste da se moze koristiti i ovakva tribina jer fakat je vrijeme zbog kluba, zbog navijaca prije svega...pa ebiga tu bi sad imali idealne uslove
Ja ipak mislim da je logicnije odma postavljat stolice po zavrsetku jedne tribine, jer nikad se ne zna kolko ce vremena trebat da se zavrse ostale tribine.nekad^navijac je napisao/la:Ja kako znam stolice će biti postavljene na sjeverSaltCityAttack je napisao/la:ma nisma ni rekao da ce staviti stolice sad..kazem kad se stave u buducnosti stolice ...daj boze da oni sad puste da se moze koristiti i ovakva tribina jer fakat je vrijeme zbog kluba, zbog navijaca prije svega...pa ebiga tu bi sad imali idealne uslove
Jest da nema ni meni logike, ali sam načuo tako
Nema logike druze jer kad se napravi citav stadion (jedne godine) bio bi red da budu sve nove stolice a to je odma desetine hiljada KM. Zato kazem da mislim da ce na sjever postaviti stolice a da istok nece biti pusten u funkciju dok se sve ne zavrsi, samo da ce zapad i sjever biti u funkciji. Opet nista necemo govoriti jos koji mjesec dok ne vidimo stvarnu sliku svega.classic je napisao/la:Ja ipak mislim da je logicnije odma postavljat stolice po zavrsetku jedne tribine, jer nikad se ne zna kolko ce vremena trebat da se zavrse ostale tribine.nekad^navijac je napisao/la:Ja kako znam stolice će biti postavljene na sjeverSaltCityAttack je napisao/la:ma nisma ni rekao da ce staviti stolice sad..kazem kad se stave u buducnosti stolice ...daj boze da oni sad puste da se moze koristiti i ovakva tribina jer fakat je vrijeme zbog kluba, zbog navijaca prije svega...pa ebiga tu bi sad imali idealne uslove
Jest da nema ni meni logike, ali sam načuo tako
Bilo bi to logicno da se citav stadion pravi "u cugu", a ne ovako u fazama koje traju po 3-4 godine.nekad^navijac je napisao/la: Nema logike druze jer kad se napravi citav stadion (jedne godine) bio bi red da budu sve nove stolice a to je odma desetine hiljada KM. Zato kazem da mislim da ce na sjever postaviti stolice a da istok nece biti pusten u funkciju dok se sve ne zavrsi, samo da ce zapad i sjever biti u funkciji. Opet nista necemo govoriti jos koji mjesec dok ne vidimo stvarnu sliku svega.
Kad si već tu obriši ove postove "Arogantnog".ultrasstyle_tz je napisao/la:ima logike jer sad ce se radit sjeverna , i kad se ona zavrsi sami bog zna kad ce se OZBILJNIJE poceti raditi na narednoj tribini.
realno stadion kompletan nece biti zavrsen ni za 7-8 godina u najoptimisticnioj varijanti
yebo te Unis i Miki u guzicu, jeste dosadni sa njim .diplomatija je napisao/la:izgleda od mikija vaseg nista nema, nije jso raskinuo ugovor sa unisom, samo pobjegao, tako sma bar ja informisan
fukara87 je napisao/la:yebo te Unis i Miki u guzicu, jeste dosadni sa njim .diplomatija je napisao/la:izgleda od mikija vaseg nista nema, nije jso raskinuo ugovor sa unisom, samo pobjegao, tako sma bar ja informisan
Jos on da potpise i ne treba nam niko vise.harry_90 je napisao/la:Cejvanovic ce ovih dana pregovarat sa klubom oko ugovora i uslova za ostanak na Tusnju !
Kad se zavrsi sezona pa krenu tuzbesolar je napisao/la:Jos on da potpise i ne treba nam niko vise.harry_90 je napisao/la:Cejvanovic ce ovih dana pregovarat sa klubom oko ugovora i uslova za ostanak na Tusnju !
u koliko sati sutra igra sloboda u teslicuOmerbavarac je napisao/la:Ne vjerujem da je bilo ko od ovih pojacanja stigao u klub a da nije dobio neku kolicinu novca odmah po potpisivanju ugovora.
Svake godine je slicna prica, prvi dio sezone mucenje, dok u drugom se pale sve moguce lampice i stvara se respektabilan tim koji ima snagu za prvih 6 ekipa na tabeli.
Za nadat se da ce svi ostati na okupu i na ljeto uz jos neko pojacanje da se krene po Europu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.