haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
ok, onda
satnice:
SUTRA 10h 17h 22h
PREKOSUTRA 10h 17h 22h
ko uspije večeras odlično.
satnice:
SUTRA 10h 17h 22h
PREKOSUTRA 10h 17h 22h
ko uspije večeras odlično.
Ima li ko da razbacimo koju prije LP ? 
@dzonvejn zahvaljujemo.Nadamo se da će to biti efikasnije.
@dzonvejn zahvaljujemo.Nadamo se da će to biti efikasnije.
FK Pjetlovi
hajdereds je napisao/la:Ima li ko da razbacimo koju prije LP ?
bravo, @dzonvejn, meni odgovaraju ovi termini od 17 h, šta ostali kažu?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ovo bi trebalo biti ucinkovitije....
taj termin od 10 mozete brisat, jer ja kasno ustajem, jbg ne da mi se rano ustat po hladnoci
al ova 2 ostala mogu...
taj termin od 10 mozete brisat, jer ja kasno ustajem, jbg ne da mi se rano ustat po hladnoci
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ja mogu 17 i 22 
@Edo, @limuntos i @reds, dogovorite se za termin, meni samo ne odgovara sutra ujutro od 10 jer tad neću biti na forumu. Svejedno mi je koji će biti od ostalih 5, a volio bih da sutra saznam..
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja ne mogu ujutru u 10, za ostale termine se vi dogovorite, bit ću sutra popodne ovdje (taman da vidim kako ste se dogovorili)
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ujutro u 10 ja ne mogu (razlog sam naveo ranije
)....u 17 vjerovatno mogu svaki dan, posto dodjem sa izvana kuci prije 17, a isto tako u 22 mogu, samo ne vikendom....pa et, bujrum, kako vi kazete 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
izgleda da sutra nećemo ni igrati, mada bih volio..Limuntos je napisao/la:ujutro u 10 ja ne mogu (razlog sam naveo ranije)....u 17 vjerovatno mogu svaki dan, posto dodjem sa izvana kuci prije 17, a isto tako u 22 mogu, samo ne vikendom....pa et, bujrum, kako vi kazete
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
cekaj ba....u 10 ne odg meni i tebi, u 17 redsu, edu ko yebe (anonimni je napisao/la:izgleda da sutra nećemo ni igrati, mada bih volio..Limuntos je napisao/la:ujutro u 10 ja ne mogu (razlog sam naveo ranije)....u 17 vjerovatno mogu svaki dan, posto dodjem sa izvana kuci prije 17, a isto tako u 22 mogu, samo ne vikendom....pa et, bujrum, kako vi kazete
odo bacat drkicu, a vi se dogovarajte
neka Edo potvrdi i to je to.. odoh i ja, sutra HOĆU da VIDIM TERMIN!!! 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@starmo94 & dzonvejn
Meni odgovara 17h i 22h....za Unicu ne znam...
Meni odgovara 17h i 22h....za Unicu ne znam...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U startu ste uje*ali ovaj turnir.. Trebalo je napraviti 1vs1, i postaviti parove unaprijed, i da tu bude samo 5,6 igraca, a ne svaki kunto i kinto koji se prijavi, i nema ga po 5 dana na temi... Isto tako, trebalo je zakazati pocetak za 10 dana npr, i dati bubam mjesec, dva, da se sve to odigra, i kad neko odigra nek' posta rezultat, i onda trebamo samo jednog covjeka da azurira tabelu.. Ovako je haos, moraju se 4 covjeka naci da odigraju, mora sve 4 internet otkidati, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ABd nadam se da ću moći sutra...
i meni se čini da sam se prevario, 5-6 ljudi se prijavilo da igra, a ostali iz samo njima poznatog razloga...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
E jbg momci, gledatel' vi ligu prvaka
Hajmo sutra u 20:00, kako vidim svima odgovara taj termin? A ja ne mogu kasnije imam termin, sta kazete?
Hajmo sutra u 20:00, kako vidim svima odgovara taj termin? A ja ne mogu kasnije imam termin, sta kazete?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.