Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- 
				edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
care moj ja taj spisak kadeta nemogu da nadjem :S

- Freddy Krueger
- Kontakt:
http://www.basket.ba/ksbih/bih/vijest.php?id=172" onclick="window.open(this.href);return false;edinjo-bih je napisao/la:care moj ja taj spisak kadeta nemogu da nadjem :S
"Welcome to prime time, bitch!"
						- 
				edinjo-bih
- Kontakt:
hmm milsim da j ovo spisak proslogodisnjih potencijalnih kandidata. ove godine nastupaji 1996. godiste i mladji 

In LEB Gold Clinicas lost vs Tarragona (63-69). At local side Ognjen Kuzmic ('90) had 21pt+15rb+7bl

sta sa braca sehovic..?Mogu li jos zaigrati za nasu ekipu..?

Covjece proguglaj malo ako vec ne znas. Braca Sehovic odavno igraju za Crnu Goru, a i da ne igraju ne bi nama donijeli nikakav kvalitet.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
						Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Znači u budućnosti ćemo napokon imati kvalitetne centre i više nećemo imati problema sa skokovima jer vidim Nurkić i Kuzmić ko od šale naprave 15-tak skokova i po nekolike blokade   

Koliko su oni visoki 

Napokon se u savezu radi dobar posao i vrijeme je da napravimo jednu respektabilnu reprezentaciju 

Ovi naši talenti ako zaigraju za kadetsku i juniorsku repku,jel više ne mogu mjenjati reprezentaciju ??? ostaju naši
Jer znam da ima nešto do koje godine mogu igrati za druge reprezentacije
Jedva čekam te spiskove ,svih reprezentacija

Koliko su oni visoki

Napokon se u savezu radi dobar posao i vrijeme je da napravimo jednu respektabilnu reprezentaciju

Ovi naši talenti ako zaigraju za kadetsku i juniorsku repku,jel više ne mogu mjenjati reprezentaciju ??? ostaju naši

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kuzmic 217 a nurkic 212legenda reala je napisao/la:Znači u budućnosti ćemo napokon imati kvalitetne centre i više nećemo imati problema sa skokovima jer vidim Nurkić i Kuzmić ko od šale naprave 15-tak skokova i po nekolike blokade
Koliko su oni visoki
ako budu kompletna i kadetska i juniorska reprezentacija, svakako mozemo ocekivati dobre rezultate ovog ljeta.
Ne znam je li neko stavio,ali evo citav mec iz Splita sa meca Hrvatska - BiH .. ako jest nemojte napadat odmah 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
						- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Znaci, jedan od potencijalnih reprezentativaca je Masic.

...Život za Široki...
To se više manje znalo pitanje je dali je drugi suton ili ramljakŠB_Fidelis je napisao/la:Znaci, jedan od potencijalnih reprezentativaca je Masic.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
						- 
				Sunderland
- Kontakt:
Nermine i Suton ce da dobije poziv, a s Ramljakom i Planinicem jos traju pregovori.

Sloboda je moja nacija
						- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo se pitaju oni i njihove porodiceŠB_Fidelis je napisao/la:Ne damo.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
						- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolan, i mene se pita.   Samo toga jos nisi svjestan.
 Samo toga jos nisi svjestan. 

...Život za Široki...
Onda neka budu 4 ili 5 opcija u hrvatskojŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, i mene se pita.Samo toga jos nisi svjestan.

- 
				SirAlexFerguson
- Kontakt:
Planinić je rekao da nema šanse igrati za BiH, pa pogledaj mu statistike može igrati za Hrvatsku, barem u B repkinerminh74 je napisao/la:Onda neka budu 4 ili 5 opcija u hrvatskojŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, i mene se pita.Samo toga jos nisi svjestan.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
						RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Popricat cu ja s momcima bolan, nis' se ti ne sekiraj.nerminh74 je napisao/la:Onda neka budu 4 ili 5 opcija u hrvatskojŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, i mene se pita.Samo toga jos nisi svjestan.

Naaci cemo rijesenje.
 Naaci cemo rijesenje. 
Neka bolan, trollam ovamo.SirAlexFerguson je napisao/la:Planinić je rekao da nema šanse igrati za BiH, pa pogledaj mu statistike može igrati za Hrvatsku, barem u B repkinerminh74 je napisao/la:Onda neka budu 4 ili 5 opcija u hrvatskojŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, i mene se pita.Samo toga jos nisi svjestan.
...Život za Široki...
Tomic, barac, zoric i andric su prve 4 opcoje u hrvatskoj a planinic je u nivou bilana iz cedevite jeste da nemaju iste brojke ali bilan ima manju minutažu u boljem timuSirAlexFerguson je napisao/la:Planinić je rekao da nema šanse igrati za BiH, pa pogledaj mu statistike može igrati za Hrvatsku, barem u B repkinerminh74 je napisao/la:Onda neka budu 4 ili 5 opcija u hrvatskojŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, i mene se pita.Samo toga jos nisi svjestan.
sb_fidelis bilo bi dobro da planinic zaigra za BiH ali situacija sa centrima se uveliko popravlja jer se napokon sinanovic odlučio i može pružiti 3 do 5 solidnih godina za sutona situacija je 50-50, kuzmic polako ulazi na velika vrata, a posle njega dolaze nurkic i sehic što znači da Planinic ima šansu da zaigra u našoj reprezentaciji ali i da mu je prozor ne pretjerano dugo otvoren i ako ga uskoro ne iskoristi velika je šansa da neće zaigrati ni u jednoj reprezentaciji a to nikome ne odgovara kako emotivno tako i poslovno (reprezentativac dobija najčešće barem 10% bolje ugovore)
planinic je glavom i bradom dino radja za sinanovica i ostale jazavce!

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
						"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.