et moze u 20 ura...
haxball
Re: haxball
moj edo, ti je gledas danas od 2
et moze u 20 ura...
et moze u 20 ura...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
anonimni moze, eto igramo se u 8
reds hocemol bacit koju
dzon vejn, ne treba prekidat nista, nego samo ubacivat nove, kad ovih ne bude i to je to
reds hocemol bacit koju
dzon vejn, ne treba prekidat nista, nego samo ubacivat nove, kad ovih ne bude i to je to
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sutra,ne mogu sad.Edin TM87 je napisao/la:anonimni moze, eto igramo se u 8![]()
reds hocemol bacit koju
FK Pjetlovi
hoću ja, ajde kreiraj neko..
soba : pastore _27
pasw : psg
Ko hoce neka udje !
pasw : psg
Ko hoce neka udje !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I meni odgovara 17h i 22h danas ..ILoveLFC je napisao/la:@starmo94 & dzonvejn
Meni odgovara 17h i 22h....za Unicu ne znam...
Tesko cemo se mi dogovoriti oko ove lige. Svaka cast na ideji i organizaciji, ali ovdje ima 5-6 ljudi da dolaze i da su spremni da odigraju ligu do kraja.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Marseille84
- Kontakt:
Da se zna ja sam tu, i racunajte na mene na turniru.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ocemol veceras tu ligu odraditi ? 
Igram pod "infuzijama"
Igram pod "infuzijama"
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
pa igraš na turniru, dogovori se sa ovima s kojima igraš 1. kolo da odradite to...Marseille84 je napisao/la:Da se zna ja sam tu, i racunajte na mene na turniru.
Moze. Hare i ja smo spremni. Tebe smo juce cekaliEmir ZENICA je napisao/la:Ocemol veceras tu ligu odraditi ?
Igram pod "infuzijama"
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Marseille84
- Kontakt:
Ovo jedino moze funkcionisati kada date jedan termin naprimjer svaki radni dan u 20:00 i ko ne dodje sluzbeni rezultat, ko da se moramo svi nekome prilagodjavati :S
Marseille84 je napisao/la:Ovo jedino moze funkcionisati kada date jedan termin naprimjer svaki radni dan u 20:00 i ko ne dodje sluzbeni rezultat, ko da se moramo svi nekome prilagodjavati :S
dakle,dzonvejn je napisao/la:ok, onda
satnice:
SUTRA 10h 17h 22h
PREKOSUTRA 10h 17h 22h
ko uspije večeras odlično.
DANAS 17h 22h
SUTRA 10h 17h 22h
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bolestan strava,infuzije,bobe,cajeviSoni je napisao/la: Moze. Hare i ja smo spremni. Tebe smo juce cekali
Volim te Celik ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
aBd u 22.Emir ZENICA je napisao/la:Bolestan strava,infuzije,bobe,cajeviSoni je napisao/la: Moze. Hare i ja smo spremni. Tebe smo juce cekaliIz kreveta nisam ustao ahahha ajd veceras oko 21-22 h jel odgovara ?
Meni najviše odgovaraju oni najkasniji termini, 01:00-02:00 .. tad mi je konekcija par-excellance.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dogovoreno,jos samo da se dogovorimo oko utakmica da li ce to ici 3 za 3 ili u nizovima (malo vi malo mi)

Volim te Celik ! ! !
Ako cemo vec igrati ligu, mozda bi bilo najbolje da se igraju 2 utakmice odma domaca i u gostima. Da se ne nalazimo dva put, a i da ne kvarimo sad koncept lige ?
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ma Baja je najbolje rekao....trebali su prvo neku 1v1 ligu od 6-8 igraca...koji su redovni ovdje na forumu.
Sjecam se prosli put se prijavilo 16, pa ih nikad nema...
Sjecam se prosli put se prijavilo 16, pa ih nikad nema...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Emir ZENICA
- Kontakt:
100 %,jednu domacu jednu gostujucuSoni je napisao/la:Ako cemo vec igrati ligu, mozda bi bilo najbolje da se igraju 2 utakmice odma domaca i u gostima. Da se ne nalazimo dva put, a i da ne kvarimo sad koncept lige ?
Volim te Celik ! ! !
da prekinemo ovo i probamo 1vs1 ali samo aktivni članovi ovog foruma? znam da je glupo prekidati, a nije ni počelo ali svi vidimo da će teško od ovog biti išta, max. će se 2 utakmice odigrati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.