Vazda nas zapadne kontra.. kad smo domacini da bude gostujuce kolo i obrnuto... i ne mozes nista pogodit..strasno...

Brukamo ovo ime..ako do kraja sezone ostane ovako, bice nekih promjena, jer ne zelim vise brukat ovo sveto ime

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Parovi za domacine:
QPR - Fulham
Real Betis - Getafe
Ajaccio - Dijon
Milan - Juventus
Stuttgart - Freiburg
Mainz 05 - Kaiserslautern
Rezervni par: Espanyol - Levante
Parovi za goste:
Newcastle United - Wolves
Racing Santander - Sporting Gijón
Nice - Caen
Genoa - Parma
Wolfsburg - Hoffenheim
Rezervni par: Espanyol - Levante
Prpa jel?Senaid L.F.C je napisao/la:ovo kolo se mora dobiti tako da bih ovom prilikom zamolio svoje igrace da tipuju takticki da dobijemo tekmu a ne pojedinacno svaki za sebe radi golova i da bi otisli na prvo mjesto i pobjegli mafijasima![]()
![]()
Mafijaši, sviđa mi se taj naziv. Edo kapitenu, od danas je nadimak ovog kluba Mafijaši.Senaid L.F.C je napisao/la:ovo kolo se mora dobiti tako da bih ovom prilikom zamolio svoje igrace da tipuju takticki da dobijemo tekmu a ne pojedinacno svaki za sebe radi golova i da bi otisli na prvo mjesto i pobjegli mafijasima![]()
![]()
Vukovi vec apsolviraniBosco je napisao/la:Mafijaši, sviđa mi se taj naziv. Edo kapitenu, od danas je nadimak ovog kluba Mafijaši.Senaid L.F.C je napisao/la:ovo kolo se mora dobiti tako da bih ovom prilikom zamolio svoje igrace da tipuju takticki da dobijemo tekmu a ne pojedinacno svaki za sebe radi golova i da bi otisli na prvo mjesto i pobjegli mafijasima![]()
![]()
A što se tiće idućeg kola o tome ćemo nakon što u Kupu apsolviramo Vukove zla.
Ma ne mora to nista značit, prošli put nas je onaj Katalonac pošteno namučio iako je imao više sreće nego pameti.Edin TM87 je napisao/la: Vukovi vec apsolviraniIgraju s igracem manje, kud tako nije bilo u ligi
![]()
Nego, jesil' sredio novi grb?
Mislim da je pravilo, ukoliko se kapiten ne izjasni do četvrtka (zadrži igrača ili pronađe novog) da savez ima pravo ubaciti igrača u ekipu, pa neka i defender da svoje mišljenje, što se mene tiče možeš pronaći zamjenu za afa87.__Liedson__ je napisao/la:Imam jedno pitanje za savez. @Afa97 nije odigrao 3 od zadnjih 6 utakmica je li to znači da se može tražiti novi igrač, a s obzirom da ni kapitena naše ekipe nema već dvije utakmice zaredom, da li bih ja mogao npr. dozvoliti nekome od novih igrača da igra za nas? I ovim putem za upitam Zagora misli li on i dalje igrati ili da i za njega tražimo izmjenu?
posto sam "uletio" na par minutna na net molim nekoga od ostala dva clana saveza da ovoga momka ubace u tim kako on kaze.Imam od admina potvrdu da nije banovan i da je sve OK.Wisey je napisao/la:Sekretaru, možeš li mi ubaciti u ekipu Pjetlovi ovaj nick umjesto prošlog 'Johnyx95' ?
Imal te u kupu?123456 je napisao/la:posto sam "uletio" na par minutna na net molim nekoga od ostala dva clana saveza da ovoga momka ubace u tim kako on kaze.Imam od admina potvrdu da nije banovan i da je sve OK.Wisey je napisao/la:Sekretaru, možeš li mi ubaciti u ekipu Pjetlovi ovaj nick umjesto prošlog 'Johnyx95' ?
Bravo majstore nasSenaid L.F.C je napisao/la:0:1 idemo po pobjedu i prvo mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.