Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Martex
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Martex » 21 feb 2012, 21:15

Narin je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Kusczak ide na posudbu u Watford do kraja sezone. Ugovor mu istice u junu, tako da je izgleda odigrao svoju zadnju utakmicu za United.
Blago Golu koji on bude zaobisao.. :D
Hvala mu za ono malo odbrana i srece sto nam je priustio i neka mu je sretno u Watfordu. :D
Mogu misliti tuge u Watfordu nakon njegovog dolaska :| :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 21 feb 2012, 21:36

Ma treba Lavezzia dovesti kako igra covjek yebo te uhh
Glory Glory Man United !!! :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 21 feb 2012, 21:37

Ja bih vise volio cavania,ali mislim da fergie nije u potrazi za napadacima,tako da..

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 21 feb 2012, 21:39

Narin je napisao/la:Ja bih vise volio cavania,ali mislim da fergie nije u potrazi za napadacima,tako da..
Ma imamo napadaca ali kako bi samo Lavezzi dobro dosao Unitedu uhh kako bi to bilo dobro jbt :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 feb 2012, 21:46

red devil88 je napisao/la:
Narin je napisao/la:Ja bih vise volio cavania,ali mislim da fergie nije u potrazi za napadacima,tako da..
Ma imamo napadaca ali kako bi samo Lavezzi dobro dosao Unitedu uhh kako bi to bilo dobro jbt :D
ma kakvi to je cityev kalibar, iskesirat ce city za ovaj dvojac, mozda i hamsika jos, jedno 100 i nesto milki i to je to ;) ako ne city onda neko od italijanskog dvojca, rossoneri ili nerazurri ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 21 feb 2012, 22:00

Ne vjerujem da ce city,imaju oni previse napadaca,Balotelli,Dzeko i Aguero,tri klase,jos ne racunam teveza koji ce vjerovatno otici na ljeto,sta ce im jos 2 kvalitetna napadaca,pa nece igrat formaciju 334. :D
A hamsika mozda dovedu,mada imaju i na tim pozicijama kvalitetne igrace,kao Silva ili Nasri..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 feb 2012, 22:21

Narin je napisao/la:Ne vjerujem da ce city,imaju oni previse napadaca,Balotelli,Dzeko i Aguero,tri klase,jos ne racunam teveza koji ce vjerovatno otici na ljeto,sta ce im jos 2 kvalitetna napadaca,pa nece igrat formaciju 334. :D
A hamsika mozda dovedu,mada imaju i na tim pozicijama kvalitetne igrace,kao Silva ili Nasri..
ma to je tri napadaca, tevez odlazi, nece ti mancini ostati samo na tri, uzece on jos nekog tu od napadaca, siguran sam, a cavani je najozbiljniji kandidat, a lavezzi svakako sa njim dobro suradjuje, pa ce i njega u paketu :mrgreen:
ne znam gledate li lp na sky sportsu engleskom, ali jest milina slusati nevilla, naseg kapitena :D , kako to strucno radi 8-) vidi se da je naucio dosta od fergia, razlika "nebo i zemlja" u odnosu na ove nase komentatore :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 feb 2012, 09:29

“Every player wants to play as many minutes as possible, but I don’t care if I start or I’m a substitute. I just want to enjoy it. I am living a dream to play for Manchester United.” Javier Chicharito Hernandez
Ovo je ukratko interview sa njim,tj ono sto mi se najvise svidja sto je rekao,svaka mu cast! :)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 22 feb 2012, 09:39

Ma Chica jelegenda majke mi malo je igraca koji kao on razmisljaju

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 feb 2012, 12:51

Pod hitno moramo produžiti ugovor s Pogbom, bilo bi šteta kad bi i njega izgubili jer smo i Ravela praktično besplatno izgubili, sad kad bi još i Pogbu. Volio bih da on sutra započne meč, to bi za njega bilo dobro iskustvo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 22 feb 2012, 12:55

SirAlexFerguson je napisao/la:Pod hitno moramo produžiti ugovor s Pogbom, bilo bi šteta kad bi i njega izgubili jer smo i Ravela praktično besplatno izgubili, sad kad bi još i Pogbu. Volio bih da on sutra započne meč, to bi za njega bilo dobro iskustvo
Ma tesko ce ostat odavno se ta cijela prica provlaci kroz medije nesto kao i tevez na kraju ce fergi dat izjavu kao i za teveza nazad par dana kad kaze da je on igrac za velike utakmice al da je klub bio spor one sezone da ga potpise.
Nisam tu nikako optimista, mali napreduje svake sedmice a ovi ni habera nista konkretno da urade, ako su prodali gibu diufa posudili kuscaka pa imaju tih 15-20K sedmicno za njega :?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 feb 2012, 12:58

Slažem se s @mottyem, povećat mu plaću za 20K i svi zadovoljni
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 feb 2012, 13:05

Zao bi mi bilo da napusti klub jer je veliki talenat,ali ako ce nastavit da kuka onda predpostavljam da ce i Fergiu dosaditi i da ce na kraju otici.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 22 feb 2012, 13:14

Narin je napisao/la:Zao bi mi bilo da napusti klub jer je veliki talenat,ali ako ce nastavit da kuka onda predpostavljam da ce i Fergiu dosaditi i da ce na kraju otici.
Niko nije veci od Uniteda on ako nastavi da sere oko para dobit ce nogu kao i mnogi drugi ,a i ne znam sta sere vise mnogo veci talenti i igraci su imali isto kad su bili u njegovim godinama ali ja mislim da nije u njemu problem vec u njegovom odvratnom menageru koji hoce vise kesa.A da je talenat to stoji i bilo bi steta da ode ali eto vidjet ce mo sta ce biti

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2012, 14:14

Problem je sto je Pogbi manager najpokvareniji covjek u fudbalu, Mino Raiola. Iako potpise sad, bice problema u buducnosti. Ali nadam se da ce ostat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2012, 14:24

Wayne Rooney played no part in the open portion of training on the eve of Manchester United's Europa League clash with Ajax, and could be rested for the European clash with an important Premier League trip to Norwich looming on Sunday.

The remainder of United's first-team squad were present, including midfielder Anderson, who has been missing recently with a knee problem.

Long-time absentee Michael Owen, who suffered a thigh injury in the UEFA Champions League match against Otelul Galati in November, also did some light jogging. :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 feb 2012, 14:26

Owena malo ubacit protiv Ajaxa
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 22 feb 2012, 14:58

Cartman je napisao/la:Problem je sto je Pogbi manager najpokvareniji covjek u fudbalu, Mino Raiola. Iako potpise sad, bice problema u buducnosti. Ali nadam se da ce ostat.
To je to sto kazes imace United problema sa njim i ako produzi u tome je stvar ali sta ja znam ako se dovedu sad dobra pojacanja na ljeto onda nek ide hvala mu na svemu ha ya

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 22 feb 2012, 15:04

red devil88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Problem je sto je Pogbi manager najpokvareniji covjek u fudbalu, Mino Raiola. Iako potpise sad, bice problema u buducnosti. Ali nadam se da ce ostat.
To je to sto kazes imace United problema sa njim i ako produzi u tome je stvar ali sta ja znam ako se dovedu sad dobra pojacanja na ljeto onda nek ide hvala mu na svemu ha ya
A onda cemo za 2-3 godine govorit o njemu kao o Piqeu kao o Rosiju kao Morisonu i masi igraca koji ce u buducnosti napustit United jer eto ne zasluzuju 20-30K sedmicno a to zasluzuju velikani tipa Diufa Gibsona Bebea pa ako hocete i Smalinga i Jonesa koji takodjer nisu imali ime kad su dolazili imali su samo potencijal koji imaju i Pogba i koji ima Morison al eto za razliku od njih akademija Uniteda eto ne zasluzuje platu vecu od 10K.

Da nije smjesno bilo bi zalosno
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2012, 17:35

Cost of Glazers' takeover at Manchester United reaches £500m ;)

Despite seven years of success under the Glazers' rule, United have leaked half a billion to service the debt-laden ownership. :x

http://www.guardian.co.uk/sport/david-c ... azers-debt
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.