Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dobro si vidio...al Pero neželi Calderonove igrače da ga ****...ponosan i glup..takav je naš Pero..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
eno gade jedan sto nisi reko da si to ti pa da se ne svadjam-Barcelona- je napisao/la: nisam ja jarane nista rekao za realovu igru,vec samo to da je ova utakmica bila bitnija od one barca-sahtar

pustite ga podjebava xd
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Palco.htm
Bolt najnovije pojačanje...igra če na krilu..brz je kažu...
Evo goal.com Španski prenio je informaciju da če Luka Modrić preči u Real u zamjenu za VDV i €15miliona. to su preveli i Hrvatske stranice...Nogomet magazin...--- SPAM ---...izgleda da Totenham želi zamjenu za Luku Modrića koji če biti oko 6 sedmica out. pa su se okrenuli VDV..a Realu se nežuri sa oporavkom Modrića pa bi ga čekali..
Informacije su pouzdane 1%..a ako bi Pero to i napravio ozbiljno bi se zamislio za koga ja to navijam..ali sumnjam da če ga dovesti..nije fotogeničan..zbog toga su i dva ćelavca napustili Real
Evo goal.com Španski prenio je informaciju da če Luka Modrić preči u Real u zamjenu za VDV i €15miliona. to su preveli i Hrvatske stranice...Nogomet magazin...--- SPAM ---...izgleda da Totenham želi zamjenu za Luku Modrića koji če biti oko 6 sedmica out. pa su se okrenuli VDV..a Realu se nežuri sa oporavkom Modrića pa bi ga čekali..
Informacije su pouzdane 1%..a ako bi Pero to i napravio ozbiljno bi se zamislio za koga ja to navijam..ali sumnjam da če ga dovesti..nije fotogeničan..zbog toga su i dva ćelavca napustili Real

nemoj se ti brinuti za nas jer crvena masina se zahuktalaNapoli je napisao/la:secer je napisao/la:hohohohoNapoli je napisao/la:Tek je pocetak Primere momci jos nisu dovoljno uigrani i ne moze se ocekivati da odmah bljesnu.![]()
kad ono dodje roben u minhen i koliko se pripremao sa ekipom? hahahaha
problem je sto vi nemate igraca nego manekene koji ce pereci donositi lovinu prodajuci slike hihihi
Hohoho sto si smjesan.Prva pobjeda Bayerna u ligi odmah se djecica digla.Kontaj ti kako cete izaci na kraj sa Hoffenhajmom i Mainzom sljedecu polusezonu

nego, nesto mi poznato to napoli..k´o da sam negdje cuo..al ne´mrem se sjetiti

ps
znam ja, raule, da bi ti volio biti navijac bayerna..barem bi bio u prvom bubnju na izvlacenju grupa za lp a ne kao real tamo sa nekim..., u drugom

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Seceru Real je u LP uradi sto Bayer nece za 300 godina.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
ma kakav "crni" Luka on nije niti blizu klasa za Real,a jos je i ruzanRaul_64 je napisao/la:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Palco.htm

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
-
- Kontakt:
Nosorog LUkica odigro 5 normalnih tekmi u Premiershipu i odma lafo u Real 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
kad to?Napoli je napisao/la:Seceru Real je u LP uradi sto Bayer nece za 300 godina.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma kakav modrič, bježi ba šta će mi on u realu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
hajd zuckeru pošto vidim da nemaš pojma neču se raspravljat s tobom sam ću ti reć(napisat)dobijete jednu utakmicu i odmah ste najjačisecer je napisao/la:kad to?Napoli je napisao/la:Seceru Real je u LP uradi sto Bayer nece za 300 godina.

dalje nećemo modrića u Realu već,ako će nekog dovodit to mogu bit samo:Miske,Silva,Bilal ili Iniesta
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Bolt: Bio bih brži od Ronalda i s loptom u nogama
Iako svjetski rekordi koje je postavio na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Berlinu djeluju čudesno, Usain Bolt je uvjeren kako može biti još brži na 100 i 200 metara...
Jamajčanski atletičar je ovaj vikend bio gost nogometaša Real Madrida na otvaranju nove sezone španjolskog prvenstva, a tom je prigodom još jednom progovorio i o svojim fantastičnim dometima na stazi. Podsjetimo, Bolt je u Berlinu svjetske rekorde doveo do 9.58 sekundi na 100, odnosno 19.19 sekundi na 200 metara.
- Mislim da mogu i brže, ali prepustit ću to svome treneru. Uvijek analiziramo svaku utrku i nastojimo kroz sezonu proći bez težih ozljeda. Vidjet ćemo što nam je činiti za dalje i kako postići nove velike stvari u sportu - rekao je Bolt okupljenim novinarima.
Razgovor se potom preselio na nogometne teme, a najbrži čovjek svijeta je objasnio zašto je veliki navijač Manchester Uniteda.
- Manchester mi je najdraži klub jer je u njemu, kad sam počeo pratiti nogomet, bio moj omiljeni igrač Ruud van Nistelrooy. Zbog njega sada volim i Real.
Bolt je priznao da je imao tremu prije nego što je u subotu izašao pred 80.000 ljudi na Santiago Bernabeu uoči utakmice protiv Deportiva, a tijekom posjeta Madridu dobio je priliku upoznati i legendu “kraljevskog kluba” Alfreda di Stefana.
- Uživao sam u svemu, bilo je prekrasno - opisao je svoj boravak u Madridu Bolt, ponovivši kako je savjetima pomagao još jednom današnjem članu Reala, Portugalcu Cristianu Ronaldu.
- Obično, kad podiže brzinu, naginje tijelo prema naprijed. Ja sam mu savjetovao kako da što dulje trči brzo.
A na pitanje, bi li trčao brže od Ronalda s loptom u nogama, Bolt je odgovorio:
- Definitivno. Mislim da me Ronaldo ne bi mogao pobijediti, ipak sam ja najbrži čovjek na svijetu.
Prije puta u London, Jamajčanin je u predgrađu Madrida pogledao i borbu bikova.

Iako svjetski rekordi koje je postavio na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Berlinu djeluju čudesno, Usain Bolt je uvjeren kako može biti još brži na 100 i 200 metara...
Jamajčanski atletičar je ovaj vikend bio gost nogometaša Real Madrida na otvaranju nove sezone španjolskog prvenstva, a tom je prigodom još jednom progovorio i o svojim fantastičnim dometima na stazi. Podsjetimo, Bolt je u Berlinu svjetske rekorde doveo do 9.58 sekundi na 100, odnosno 19.19 sekundi na 200 metara.
- Mislim da mogu i brže, ali prepustit ću to svome treneru. Uvijek analiziramo svaku utrku i nastojimo kroz sezonu proći bez težih ozljeda. Vidjet ćemo što nam je činiti za dalje i kako postići nove velike stvari u sportu - rekao je Bolt okupljenim novinarima.
Razgovor se potom preselio na nogometne teme, a najbrži čovjek svijeta je objasnio zašto je veliki navijač Manchester Uniteda.
- Manchester mi je najdraži klub jer je u njemu, kad sam počeo pratiti nogomet, bio moj omiljeni igrač Ruud van Nistelrooy. Zbog njega sada volim i Real.
Bolt je priznao da je imao tremu prije nego što je u subotu izašao pred 80.000 ljudi na Santiago Bernabeu uoči utakmice protiv Deportiva, a tijekom posjeta Madridu dobio je priliku upoznati i legendu “kraljevskog kluba” Alfreda di Stefana.
- Uživao sam u svemu, bilo je prekrasno - opisao je svoj boravak u Madridu Bolt, ponovivši kako je savjetima pomagao još jednom današnjem članu Reala, Portugalcu Cristianu Ronaldu.
- Obično, kad podiže brzinu, naginje tijelo prema naprijed. Ja sam mu savjetovao kako da što dulje trči brzo.
A na pitanje, bi li trčao brže od Ronalda s loptom u nogama, Bolt je odgovorio:
- Definitivno. Mislim da me Ronaldo ne bi mogao pobijediti, ipak sam ja najbrži čovjek na svijetu.
Prije puta u London, Jamajčanin je u predgrađu Madrida pogledao i borbu bikova.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trebamo ga dovesti na krilo mjesto Robbena...sam ga gurni u for 30 metara i nek on obavi svoje 

kada su mogli na baljiću oprati pare zašto ne bi mogli na modriću
Taj bi istrcavao kontre kao u rukometu ...Raul_64 je napisao/la:Trebamo ga dovesti na krilo mjesto Robbena...sam ga gurni u for 30 metara i nek on obavi svoje
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ronaldo: Dokazat ću da vrijedim 94 milijuna
Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo izjavio je kako je vrijedan svih 94 milijuna eura koliko je za njega Real Madrid platio Manchester Unitedu.
Portugalac je u intervjuu El Paisu poručio kako će dokazati da Madriđani nisu pogriješili kada su odlučili platiti rekordan iznos za njega.
U velikom sam klubu i dokazat ću i sebi i svojoj obitelji, svima koji me vole i onima koji su me zaposlili da sam vrijedan toga novca. Ne mogu reći više od toga, mogu samo raditi - kazao je 24-godišnji ofenzivni veznjak.
Na pitanje o privilegiranom životu kakav vode profesionalni nogometaši, Ronaldo je odgovorio kako život nije uvijek pošten.
Postoje ljudi koji su sretni i oni koji to nisu. Svi imaju ono što zaslužuju - rekao je Portugalac uz dodatak kako on vodi normalan život i kako se prilagodio zahtjevima profesionalnog nogometa.
U svojoj sam glavi normalna osoba. Bavimo se poslom koji nam nudi lijepe stvari, ali i daje veliku odgovornost. Uvijek moramo pobjeđivati, veliki je to pritisak, ali kao profesionalci, moramo mu se prilagoditi - istaknuo je Ronaldo i zaključio: Trudim se ponašati pristojno na terenu i izvan njega iako to, iz različitih razloga, nije uvijek lako. Nastojim se prikazati u dobrom svjetlu, posebno pred djecom. Važno je da djeca imaju dobre uzore, to je moja velika odgovornost.
Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo izjavio je kako je vrijedan svih 94 milijuna eura koliko je za njega Real Madrid platio Manchester Unitedu.
Portugalac je u intervjuu El Paisu poručio kako će dokazati da Madriđani nisu pogriješili kada su odlučili platiti rekordan iznos za njega.
U velikom sam klubu i dokazat ću i sebi i svojoj obitelji, svima koji me vole i onima koji su me zaposlili da sam vrijedan toga novca. Ne mogu reći više od toga, mogu samo raditi - kazao je 24-godišnji ofenzivni veznjak.
Na pitanje o privilegiranom životu kakav vode profesionalni nogometaši, Ronaldo je odgovorio kako život nije uvijek pošten.
Postoje ljudi koji su sretni i oni koji to nisu. Svi imaju ono što zaslužuju - rekao je Portugalac uz dodatak kako on vodi normalan život i kako se prilagodio zahtjevima profesionalnog nogometa.
U svojoj sam glavi normalna osoba. Bavimo se poslom koji nam nudi lijepe stvari, ali i daje veliku odgovornost. Uvijek moramo pobjeđivati, veliki je to pritisak, ali kao profesionalci, moramo mu se prilagoditi - istaknuo je Ronaldo i zaključio: Trudim se ponašati pristojno na terenu i izvan njega iako to, iz različitih razloga, nije uvijek lako. Nastojim se prikazati u dobrom svjetlu, posebno pred djecom. Važno je da djeca imaju dobre uzore, to je moja velika odgovornost.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nizozemski vezni nogometaš Rafael van der Vaart ipak će ostati u redovima madridskog Reala, iako je izgledalo da će krenuti putem svojih sunarodnjaka Arjena Robbena i Wesleya Sneijdera, koji su proteklog tjedna napustili klub.
Van der Vaartu su ranije iz kluba poručivali kako može potražiti novu sredinu, te ne samo da nije trenirao sa ostatkom momčadi nego uopće nije dobio broj u momčadi za ovu sezonu.
No, menadžer 26-godišnjeg nogometaša Robert Geerlings se susreo sa trenerom Manuelom Pellegrinijem, sportskim direktorom Jorge Valdanom i generalnim direktorom Jose Angel Sanchezom, nakon čega je izjavio: "Na sastanku su zatražili da Rafael ostane u Realu. Momčad je smanjena na 25 igrača i zbog toga su odlučili da Rafael ostaje. Za nas je to bilo veliko iznenađenje, a Rafael je odlučio da se bori za svoje mjesto u momčadi."
Van der Vaart je prošle sezone odigrao 32 ligaške utakmice za Real, no samo 15 njih je počeo od prve minute.
Van der Vaartu su ranije iz kluba poručivali kako može potražiti novu sredinu, te ne samo da nije trenirao sa ostatkom momčadi nego uopće nije dobio broj u momčadi za ovu sezonu.
No, menadžer 26-godišnjeg nogometaša Robert Geerlings se susreo sa trenerom Manuelom Pellegrinijem, sportskim direktorom Jorge Valdanom i generalnim direktorom Jose Angel Sanchezom, nakon čega je izjavio: "Na sastanku su zatražili da Rafael ostane u Realu. Momčad je smanjena na 25 igrača i zbog toga su odlučili da Rafael ostaje. Za nas je to bilo veliko iznenađenje, a Rafael je odlučio da se bori za svoje mjesto u momčadi."
Van der Vaart je prošle sezone odigrao 32 ligaške utakmice za Real, no samo 15 njih je počeo od prve minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jos jedan igrac u nizu koji je sjebao karijeru u Realu.omerbavarac je napisao/la:Nizozemski vezni nogometaš Rafael van der Vaart ipak će ostati u redovima madridskog Reala, iako je izgledalo da će krenuti putem svojih sunarodnjaka Arjena Robbena i Wesleya Sneijdera, koji su proteklog tjedna napustili klub.
Vidi ovog...koji je sad ovo...Tatta..šta je bilo opet te banovali..6x...
Ma ja Ribery te .... mogo bi on do kraja dana promjeniti korisničko ime...il se prebaciti na pravi klubTatta je napisao/la:jeebiga stari, svi naklonjeni ****, ovaj bavarcima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.