FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kapellen
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Kapellen » 22 feb 2012, 18:03

Nisu isli civic i j.mesanovic,sigurno je probao sve,jedini strijelac za slobodu bio je alen mesanovic.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 22 feb 2012, 18:42

seven je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Biće bolje valjda ;) Bez jakih Slobode, Veleža, Čelika i ostalih neće se popraviti kvalitet lige.A kad se popravi kvalitet biće više para, i više navijača.

bla, bla , bla ...
Izvinjavam se sto spamam temu, ali bagrcavi je 100 % u pravu. Sve dok se u vecim gradovima ne bude razvoja fudbala, nema nista od njegovog razvoja uopste. Zamisli ligu u kojoj ne igra Sarajevo, Zeljo, Velez, Celik, Borac, Sloboda, Zrinjski....

Pa liga bi bila na repu interesovanja javnosti :D

Na krajeva krajeva 99 % svih jacih bh fudbalera svih vremena potice sa iz podneblja.

Slobodi zelim sve najbolje, dosta zvucnih imena je doslo samo treba vremena da se to sve uigra

erminjo
Kontakt:

Post Postao/la erminjo » 22 feb 2012, 18:59

Kapellen je napisao/la:Dosao i Mirza Rizvanovic,svaka cast vojvodi,nikad jaci igracki kadar :D
lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2012, 19:03

erminjo je napisao/la: lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicu
Pa sto se ne nametnu?

Ispade da je svaki igrac koji je trebao igrati za Sarajevo a nije zaigrao odron, najveca olupina u nasoj ligi. :x
Zasto se kad ko ne zapita da mozda Sarajlije nisu zadovoljavale apetite doticnih igraca, da nisu ponudili novca koliko je Sloboda ponudila i tako dalje i tako blize.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

erminjo
Kontakt:

Post Postao/la erminjo » 22 feb 2012, 19:07

Hoomer je napisao/la:Bgm kod vas nista labavo :D samo mi nije jasno odakle lova za takve igrace a svi znamo u kakvom je stanju FK Sloboda, mislim za vas je to i vise nego mnogo, jesu li u pitanju lažna obecanja pojedinim igracima nebi li samo došli odradili posluezonu i sacuvali PL. status ili nesto drugo ja nezz, u svakom slučaju po imenima Sloboda ima najaču ekipu u zadnjih desetak godina ...
po meni je samo bekic zvucno ime..ostali prinove..po meni sloboda nikad losija..jos sad bez joguncica..smigalovic nije igrao 1.5 - hadzic godine sklon povredama nije odugrao ukupno 90 minuta vise od 1 godine -rizvanovic se nametao svim klubovima i igrao je u olimpiku ali nista specijalno ,zapitaj se sto su ga otjerali-demic igrac koji je otjeran iz veleza -po meni sloboda ova bez joguncica nikad slabija sto govori i ovaj rezultat iz teslica....
Omerbavarac je napisao/la:
erminjo je napisao/la: lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicu
Pa sto se ne nametnu?

Ispade da je svaki igrac koji je trebao igrati za Sarajevo a nije zaigrao odron, najveca olupina u nasoj ligi. :x
Zasto se kad ko ne zapita da mozda Sarajlije nisu zadovoljavale apetite doticnih igraca, da nisu ponudili novca koliko je Sloboda ponudila i tako dalje i tako blize.
nije nikakva svadja ali visoko se leti ovo nisu pojacanja ovo su prinove i kuku nama sa sarajevom jos nam nema joguncica ,a ovaj jovic nas je redovno mlatio

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 feb 2012, 19:10

stanisa nikolic je ronaldo za ovog rizvanovica sto ce vam sada doci,znam jer je tako i u zrinjskom bilo kad je otiso nikola doso je ovaj krmak sa 15kg viska,rupa nevidjena,trom ,spor neznam sta bi vise reko,eto toliko
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 22 feb 2012, 19:12

erminjo je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:Dosao i Mirza Rizvanovic,svaka cast vojvodi,nikad jaci igracki kadar :D
lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicu
Cinjenica je da nemamo igrace za prvaka,al' ovo je predobro u odnosu na zadnje godine,ko je sve igrao i prolazio kroz slobodu,tuga..al eto vojvoda je napravio kolko tolko dobru ekipu da se ostane u ligi,pa cak i da budemo u gornjem dijelu tabele..samo polako i doce to sve na svoje! ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 22 feb 2012, 19:36

Ne znam gdje mi je mozak trenutno, pišem o Slomiću u topicu Jedinstva reko da ih obradujem, pišem ovdje u topicu Fk Sloboda Tuzla i napisa glupost. Moja greška, jeb* ga :mrgreen: :lol:
Loše tablete koristim, moram na slabije preći ;)
Zadnja izmjena: nekad^navijac, dana/u 22 feb 2012, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 feb 2012, 19:41

nekad^navijac je napisao/la:@erminjo

po meni je samo bekic zvucno ime..ostali prinove..po meni sloboda nikad losija..jos sad bez joguncica..smigalovic nije igrao 1.5 - hadzic godine sklon povredama nije odugrao ukupno 90 minuta vise od 1 godine -rizvanovic se nametao svim klubovima i igrao je u olimpiku ali nista specijalno ,zapitaj se sto su ga otjerali-demic igrac koji je otjeran iz veleza -po meni sloboda ova bez joguncica nikad slabija sto govori i ovaj rezultat iz teslica....

Druže ne znam odakle si ni koliko pratiš FK Sloboda, al' trebao bi znati da je Bekić otišao u Bihać, tačnije u Jedinstvo ;)
On prati, al' ti ne... Slomic je otisao u Jedinstvo, ne Bekic...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 22 feb 2012, 19:41

nekad^navijac je napisao/la:@erminjo

Druže ne znam odakle si ni koliko pratiš FK Sloboda, al' trebao bi znati da je Bekić otišao u Bihać, tačnije u Jedinstvo ;)
podrzite vojvodu i doci ce i rezultati
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2012, 19:42

nekad^navijac je napisao/la:
Nisi ni ti bas nesto upucen. :mrgreen:
Rijec je o Slomicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 22 feb 2012, 19:49

Lapsus, ove 3ce me je*u. Valja smanjit 2 tablete, nema druge :lol:
Odlutao sam mozda zato sto su oboica presla u Dinamo pa se vracala ovamo, opet moja greska, dzaba covjeka napade a i sebe malo osteti, sve u svemu jos jednom izvinjenje :mrgreen:
Necu Beku prozivat na utakmicama obecavam javno !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

erminjo
Kontakt:

Post Postao/la erminjo » 22 feb 2012, 20:07

nekad^navijac je napisao/la:Lapsus, ove 3ce me je*u. Valja smanjit 2 tablete, nema druge :lol:
Odlutao sam mozda zato sto su oboica presla u Dinamo pa se vracala ovamo, opet moja greska, dzaba covjeka napade a i sebe malo osteti, sve u svemu jos jednom izvinjenje :mrgreen:
Necu Beku prozivat na utakmicama obecavam javno !
ziv covjek grijesi...

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 22 feb 2012, 20:52

Danasnja ekipa protiv Sloge: Mujkic, Likic, Hadzic, Cejvanovic, Salihovic, Jahic, Zoletic, Demic, Smigalovic, Bekic, A. Mesanovic. U drugom poluvremenu jos su usli: Divkovic, Efendic,Takeshi, Suljic, Prses, Music, Hasanovic, Jusufovic, Kasapovic, Rahmanovic.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 22 feb 2012, 22:02

slika

Je l' čemu ovaj? ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 feb 2012, 22:32

Takeshi Miki: "Takodje, primjetio sam da su i djevojke veoma lijepe i privlacne - kaze Miki te istice da je trenutno slobodan."

Po prilozenom i ostat ce slobodan :mrgreen: :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 feb 2012, 07:32

classic je napisao/la:Takeshi Miki: "Takodje, primjetio sam da su i djevojke veoma lijepe i privlacne - kaze Miki te istice da je trenutno slobodan."

Po prilozenom i ostat ce slobodan :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 feb 2012, 10:12

Miki je bog iz Unisa :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 23 feb 2012, 11:03

Kaze: Zakasnio na pripreme u njemacku, hahahahaha :lol: :lol:
Fk Sloboda
Okk Sloboda

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 feb 2012, 11:26

nekad^navijac je napisao/la:Kaze: Zakasnio na pripreme u njemacku, hahahahaha :lol: :lol:
Isto ko da se neko zajebava s nama ocm :lol: :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.