Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ocigledno je Aguero prvi izbor i kad se igra sa jednim, on je tu.
60" Milner umjesto Nasrija
70" Dzeko ili Balloteli umjesto Aguera
85" Pizarro umjesto Silve
- Cincinnatus
- Kontakt:
Izdrzi Edine do ljeta, pa pravac Italija, Interu treba napadac a Mancini je dobar sa Morattiem!!
Pola komentara je psovanje Manciniju i Agueru? Da neko ovdje provocira pa onda opsovati...
Covjek dobio prvu utakmicu i sada nece da rizikuje. Porto nije maciji kasalj da se moze/smije zaebavati.
Tako ce sada biti i u prvenstvu, samo na sigurno. Nece vise biti onog Cityja koji tako cesto daje po 4-5 ili 6 golova po utakmici. Usitnilo je. Sad se igra na sigurno.
To sto je Aguero prvi izbor nije razlog za psovanje. Nije ni meni drago ali sta je tu je.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Porto je po meni bio jedan od najjacih timova u EL. Ako produ, imaju dobru sansu da idu u Final.SamoZeljo je napisao/la:Sto uvijek morate psovati?
Pola komentara je psovanje Manciniju i Agueru? Da neko ovdje provocira pa onda opsovati...
Covjek dobio prvu utakmicu i sada nece da rizikuje. Porto nije maciji kasalj da se moze/smije zaebavati.
Tako ce sada biti i u prvenstvu, samo na sigurno. Nece vise biti onog Cityja koji tako cesto daje po 4-5 ili 6 golova po utakmici. Usitnilo je. Sad se igra na sigurno.
To sto je Aguero prvi izbor nije razlog za psovanje. Nije ni meni drago ali sta je tu je.
Nije samo po tebi, mnogi kazu finale prije finala.Cincinnatus je napisao/la:Porto je po meni bio jedan od najjacih timova u EL. Ako produ, imaju dobru sansu da idu u Final.SamoZeljo je napisao/la:Sto uvijek morate psovati?
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Bezveze, i ne gledaju mi se.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Man. U v. Man. C Final.sanji je napisao/la:A gdje je tu Man. Utd?
sam se gadno zeznuo.Ja mislim da je zabar otpisao Dzeku i sad ga jos vise lozi ne bili
ovaj pozivcanio i napravio ispad pa da mu se ovaj mora izvinjavat kao i Tevez.A mozda
se varam ali vrijeme ce pokazati.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mancini je pe.der, a Dzeko ne zeli da zadovoljava njegove apetite, zato i ne igra.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Feco je napisao/la:evo nam i Dzeksonaveceras cuskije padaju s neba
![]()
![]()

Da ga hoce zabit Dzeko oooo Grandma Grandmiceeee
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anoniman, Beli98, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, denza, DoktorXabaras, DrogbaDidier, DUVNO1921, eaglebvb09, emir79, enobarca, exampLe., FCB1986, Fudo, General505, Gifron, Giuseppe1, Gomis99, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, haklamas, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, jasmin10, JohannWolfgang, Kapetan, karajlo, Kaunas, KimJongEsmer, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, Markinhio, MaroonBjelave, MikiPirs, NEZALAGANJE, NisamIsmirMirvic, Pact1921, Pensioner26, PingoFTW, Plavamamba, PointBlank, Pushko92, Rauber33, RaZuti, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, shminka, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, tiketoke, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, zaostrog, zemuntrg i 498 gostiju.