Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzekooo goooooool ! 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Dzekoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Majstor! 
pogodite ko mu je dodo
pogodite ko mu je dodo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Damentov'o me.Omerbavarac je napisao/la:Rekoh ja vama, ne voli ga.![]()
Mancini je pe.der, a Dzeko ne zeli da zadovoljava njegove apetite, zato i ne igra.
Haman mu je dao na poluvremenu.
Aferim majstore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Dzeko fina igra, super pas Pizzaru za assist Silvi.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Otkako je Dzeko uso 3 gola zabise, Dzeko jedan i 2 namjesti.
bravo Edine
bravo Edine
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Ovaj Stark uvijek mora glumiti bijesnog majmuna.crk'o bi ako jedan crveni nebi uvalio.
Pase Dzekincima
ali da je smrad,smrad je.
Pase Dzekincima
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Majstor
15 minuta igre:
1 gol
1 asist
+ ucestovao u akciji kad je Silva zabio
Mancini, mater ti glupu
1 gol
1 asist
Mancini, mater ti glupu
odigr'o je 20 minuta, zabio go i ucestvov'o kod jos dva i zbog toga ce naredne tri tekme sjedit na klupi.

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma super je odigrao ali nisam siguran da je ono bio njegov asist. Mislim da je Porto igrac zakacio loptu.MrShadow je napisao/la:15 minuta igre:
1 gol
1 asist
Mancini, mater ti glupu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Učestvovao u golovima koje su postigli Pizzaro i Silva (Pizzaru je Sapunaru asistirao izbivši loptu ispred Edina), a zabio na asistenciju Aguera. Za ono vremena koliko je proveo na terenu i više nego dovoljno. Samo, iznervirao me u onoj situaciji kada je mogao ići 1 na 1 sa Sapunaruom (ako se ne varam), a on polako vuče loptu i pokušava dijagonalnim pasom da nešto napravi (poklonio tad loptu Portu). Na Manciniju je hoće l' mu dati priliku kontra Blackburna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odlike velikih igrača - nema kukanja i jadovanja uprkos tome što je već nekoliko utakmica na klupi. Nego zapni na terenu se dokaži, povrati povjerenje trenera i prvu postavu. Što Džeko upravo radi. Majstor veliki gol + asistencija za svega 25 minuta provedenih na terenu.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 22 feb 2012, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Istina, ali assist je stvarno pripisan njemu, pogledaj na goal.com ili soccerwayCincinnatus je napisao/la:Ma super je odigrao ali nisam siguran da je ono bio njegov asist. Mislim da je Porto igrac zakacio loptu.MrShadow je napisao/la:15 minuta igre:
1 gol
1 asist
Mancini, mater ti glupu
dzeko nije asistirao, ucestvovao je i kod treceg i cetvrtog gola ali ako se to broji ko asistencija moze sakupit 30 asistencija na kraju sezone
- Cincinnatus
- Kontakt:
Eto super, drago mi je.MrShadow je napisao/la:Istina, ali assist je stvarno pripisan njemu, pogledaj na goal.com ili soccerwayCincinnatus je napisao/la:Ma super je odigrao ali nisam siguran da je ono bio njegov asist. Mislim da je Porto igrac zakacio loptu.MrShadow je napisao/la:15 minuta igre:
1 gol
1 asist
Mancini, mater ti glupu
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva asistencija? Ja nisam vidio asistenciju, možda sam ja gledao neku desetu tekmu... A Džeko je definitivno glup napadač, Aguero 10 sec čeka da Edin uključi mozak i da krene trčat u sredinu...
Prvi kontakt sa loptom je bio najsmešniji, samo je doda igraču Porta. Ali eto, dobra, slatka partija invalida Edina.
Prvi kontakt sa loptom je bio najsmešniji, samo je doda igraču Porta. Ali eto, dobra, slatka partija invalida Edina.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Lavcina, Proximic, Uzavreligrad72000 i 35 gostiju.