FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisu isli civic i j.mesanovic,sigurno je probao sve,jedini strijelac za slobodu bio je alen mesanovic.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Izvinjavam se sto spamam temu, ali bagrcavi je 100 % u pravu. Sve dok se u vecim gradovima ne bude razvoja fudbala, nema nista od njegovog razvoja uopste. Zamisli ligu u kojoj ne igra Sarajevo, Zeljo, Velez, Celik, Borac, Sloboda, Zrinjski....seven je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Biće bolje valjdaBez jakih Slobode, Veleža, Čelika i ostalih neće se popraviti kvalitet lige.A kad se popravi kvalitet biće više para, i više navijača.
bla, bla , bla ...
Pa liga bi bila na repu interesovanja javnosti

Na krajeva krajeva 99 % svih jacih bh fudbalera svih vremena potice sa iz podneblja.
Slobodi zelim sve najbolje, dosta zvucnih imena je doslo samo treba vremena da se to sve uigra
lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicuKapellen je napisao/la:Dosao i Mirza Rizvanovic,svaka cast vojvodi,nikad jaci igracki kadar
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa sto se ne nametnu?erminjo je napisao/la: lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicu
Ispade da je svaki igrac koji je trebao igrati za Sarajevo a nije zaigrao odron, najveca olupina u nasoj ligi.

Zasto se kad ko ne zapita da mozda Sarajlije nisu zadovoljavale apetite doticnih igraca, da nisu ponudili novca koliko je Sloboda ponudila i tako dalje i tako blize.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
po meni je samo bekic zvucno ime..ostali prinove..po meni sloboda nikad losija..jos sad bez joguncica..smigalovic nije igrao 1.5 - hadzic godine sklon povredama nije odugrao ukupno 90 minuta vise od 1 godine -rizvanovic se nametao svim klubovima i igrao je u olimpiku ali nista specijalno ,zapitaj se sto su ga otjerali-demic igrac koji je otjeran iz veleza -po meni sloboda ova bez joguncica nikad slabija sto govori i ovaj rezultat iz teslica....Hoomer je napisao/la:Bgm kod vas nista labavosamo mi nije jasno odakle lova za takve igrace a svi znamo u kakvom je stanju FK Sloboda, mislim za vas je to i vise nego mnogo, jesu li u pitanju lažna obecanja pojedinim igracima nebi li samo došli odradili posluezonu i sacuvali PL. status ili nesto drugo ja nezz, u svakom slučaju po imenima Sloboda ima najaču ekipu u zadnjih desetak godina ...
nije nikakva svadja ali visoko se leti ovo nisu pojacanja ovo su prinove i kuku nama sa sarajevom jos nam nema joguncica ,a ovaj jovic nas je redovno mlatioOmerbavarac je napisao/la:Pa sto se ne nametnu?erminjo je napisao/la: lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicu
Ispade da je svaki igrac koji je trebao igrati za Sarajevo a nije zaigrao odron, najveca olupina u nasoj ligi.![]()
Zasto se kad ko ne zapita da mozda Sarajlije nisu zadovoljavale apetite doticnih igraca, da nisu ponudili novca koliko je Sloboda ponudila i tako dalje i tako blize.
stanisa nikolic je ronaldo za ovog rizvanovica sto ce vam sada doci,znam jer je tako i u zrinjskom bilo kad je otiso nikola doso je ovaj krmak sa 15kg viska,rupa nevidjena,trom ,spor neznam sta bi vise reko,eto toliko
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Cinjenica je da nemamo igrace za prvaka,al' ovo je predobro u odnosu na zadnje godine,ko je sve igrao i prolazio kroz slobodu,tuga..al eto vojvoda je napravio kolko tolko dobru ekipu da se ostane u ligi,pa cak i da budemo u gornjem dijelu tabele..samo polako i doce to sve na svoje!erminjo je napisao/la:lose poznajes nogomet....pojacanje je bekic...a ovi ostali su prinove...pa taj rizvanovic se nametao jovicuKapellen je napisao/la:Dosao i Mirza Rizvanovic,svaka cast vojvodi,nikad jaci igracki kadar

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Kontakt:
Ne znam gdje mi je mozak trenutno, pišem o Slomiću u topicu Jedinstva reko da ih obradujem, pišem ovdje u topicu Fk Sloboda Tuzla i napisa glupost. Moja greška, jeb* ga
Loše tablete koristim, moram na slabije preći

Loše tablete koristim, moram na slabije preći

Zadnja izmjena: nekad^navijac, dana/u 22 feb 2012, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
On prati, al' ti ne... Slomic je otisao u Jedinstvo, ne Bekic...nekad^navijac je napisao/la:@erminjo
po meni je samo bekic zvucno ime..ostali prinove..po meni sloboda nikad losija..jos sad bez joguncica..smigalovic nije igrao 1.5 - hadzic godine sklon povredama nije odugrao ukupno 90 minuta vise od 1 godine -rizvanovic se nametao svim klubovima i igrao je u olimpiku ali nista specijalno ,zapitaj se sto su ga otjerali-demic igrac koji je otjeran iz veleza -po meni sloboda ova bez joguncica nikad slabija sto govori i ovaj rezultat iz teslica....
Druže ne znam odakle si ni koliko pratiš FK Sloboda, al' trebao bi znati da je Bekić otišao u Bihać, tačnije u Jedinstvo
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
podrzite vojvodu i doci ce i rezultatinekad^navijac je napisao/la:@erminjo
po meni je samo bekic zvucno ime..ostali prinove..po meni sloboda nikad losija..jos sad bez joguncica..smigalovic nije igrao 1.5 - hadzic godine sklon povredama nije odugrao ukupno 90 minuta vise od 1 godine -rizvanovic se nametao svim klubovima i igrao je u olimpiku ali nista specijalno ,zapitaj se sto su ga otjerali-demic igrac koji je otjeran iz veleza -po meni sloboda ova bez joguncica nikad slabija sto govori i ovaj rezultat iz teslica....
Druže ne znam odakle si ni koliko pratiš FK Sloboda, al' trebao bi znati da je Bekić otišao u Bihać, tačnije u Jedinstvo
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisi ni ti bas nesto upucen.nekad^navijac je napisao/la:

Rijec je o Slomicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Lapsus, ove 3ce me je*u. Valja smanjit 2 tablete, nema druge
Odlutao sam mozda zato sto su oboica presla u Dinamo pa se vracala ovamo, opet moja greska, dzaba covjeka napade a i sebe malo osteti, sve u svemu jos jednom izvinjenje
Necu Beku prozivat na utakmicama obecavam javno !

Odlutao sam mozda zato sto su oboica presla u Dinamo pa se vracala ovamo, opet moja greska, dzaba covjeka napade a i sebe malo osteti, sve u svemu jos jednom izvinjenje

Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
ziv covjek grijesi...nekad^navijac je napisao/la:Lapsus, ove 3ce me je*u. Valja smanjit 2 tablete, nema druge![]()
Odlutao sam mozda zato sto su oboica presla u Dinamo pa se vracala ovamo, opet moja greska, dzaba covjeka napade a i sebe malo osteti, sve u svemu jos jednom izvinjenje![]()
Danasnja ekipa protiv Sloge: Mujkic, Likic, Hadzic, Cejvanovic, Salihovic, Jahic, Zoletic, Demic, Smigalovic, Bekic, A. Mesanovic. U drugom poluvremenu jos su usli: Divkovic, Efendic,Takeshi, Suljic, Prses, Music, Hasanovic, Jusufovic, Kasapovic, Rahmanovic.
- BolanBolan
- Kontakt:

Je l' čemu ovaj?

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Takeshi Miki: "Takodje, primjetio sam da su i djevojke veoma lijepe i privlacne - kaze Miki te istice da je trenutno slobodan."
Po prilozenom i ostat ce slobodan

Po prilozenom i ostat ce slobodan

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
classic je napisao/la:Takeshi Miki: "Takodje, primjetio sam da su i djevojke veoma lijepe i privlacne - kaze Miki te istice da je trenutno slobodan."
Po prilozenom i ostat ce slobodan![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Miki je bog iz Unisa 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Kaze: Zakasnio na pripreme u njemacku, hahahahaha

Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Isto ko da se neko zajebava s nama ocmnekad^navijac je napisao/la:Kaze: Zakasnio na pripreme u njemacku, hahahahaha![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.