HzBvB je napisao/la: Ima i Sweisteiger ,jeste ga olako svi zaboravili ....
Treba se on jos dokazati do pocetka eura
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
HzBvB je napisao/la: Ima i Sweisteiger ,jeste ga olako svi zaboravili ....
nek si se ti Hz nasao da drugima ukazujesh na greske,nego da vidim koliko zutalja ce bit u pocetnoj postavi na euru???HzBvB je napisao/la:Ima i Sweisteiger ,jeste ga olako svi zaboravili ....adnan24 je napisao/la:Najveci promasaj ovdje je T.Wiese...ne mogu da vjerujem da je on drugi golman Bundeslige![]()
Ima tu jos par igraca koji ne trebaju biti na spisku ali povratkom Podolsog i Gotzea to ce se rijesiti...bice za Low-a dosta "problema" oko sastavljanja prvih 11.
mozda se on jos treba dokazivat???Hare_BvB je napisao/la:E moj Jegi, pa gdje su ti Weidi i ter Stegen?![]()
Bruke, pa ni Grosonju nije pozvao, a cova izmislio fudbal za Mullera i slicne ove sezone.
cekaj, ti bi najboljeg strijelca i ponajboljeg igraca minulog svjetskog prvenstva zamijenio groskrojcom koji nema nista, osim velikog srca? radilica ima dovoljno, potrebni su znalci, a muler je znalac.Hare_BvB je napisao/la:Bruke, pa ni Grosonju nije pozvao, a cova izmislio fudbal za Mullera i slicne ove sezone.
Grossonja je zasluzio poziv u repku, smijesno je uopce polemisati oko toga. Cova je konstantan vec dvije godine. Niko ne govori da treba biti starter, ali morao bi biti medju putnicima za Poljsku/Ukrajinu, a ne ovako da ga se otpisuje godinu dana ranije naustrb Jegijevih miljenika (Cacausecer je napisao/la:cekaj, ti bi najboljeg strijelca i ponajboljeg igraca minulog svjetskog prvenstva zamijenio groskrojcom koji nema nista, osim velikog srca? radilica ima dovoljno, potrebni su znalci, a muler je znalac.
jednog od najboljih ako ne i najboljeg igraca reprezentacija koja je prvi favorit za osvajanje ep-a corati za groskrojca koji se ´dokazao´ na evropskoj sceni pruzajuci blijede partije u grupnoj fazi lp-a i jos blijedje u neatraktivnoj evropa ligi![]()
groskoc je imao sansu, vidjelo se da ne umije i zdravo.
Eh yebi ga sad.secer je napisao/la:dortmund profitira od nereda koji se desava u minhenu i ti mislis da su jaki. evropa je jedino mjerilo a tu su se pokazali kao nedovoljno jaki i nekonkurentni.
pitanje hoce li u prvoj postavi biti mjesta za majstora kakav je goce, a ti zalis sto nije pozvao prosjecnog groskrojca![]()
proFCB je napisao/la:Ima neko sastav za veceras protiv Francuza??

Ko ce drugi biti nego Klose - koji je inace treci kapiten Elfa. Ja koliko znam prvo ide Lahm, dok je njegov zamjenik Schweinsteiger - koji je licno za mene bolji kapiten - pa Klose, pakao cetvrti Mertesacker.schweinsteiger je napisao/la:Ko je kapiten veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.