blizu 8Elegant je napisao/la:Ovo sto kazes 7-8 miliona (ogromne pare za nase uslove), jel to tvoja procjena ili si nesto nacuo ?bagrcavi je napisao/la: Ma ne možeš ti njima dokazatiovo što se do sada reklamiralo je sasvim uredu, čak šta više solidno je.
@zeljo1 prijatelju ja to rekoh prije skoro 2 sedmiceako Bog da rekonstrukcije Grbavice bi trebala da košta negdje oko 7-8 miliona
Sta se moze uraditi za te pare s obzirom da je gradnja uzasno skupa ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Rekonstrukcija bi se radila na taj nacin sto bi zapadna i istocna tribina se spojile sa sjeverom u istoj visini, natkrile, postavile stolice plasticne sa naslonjacima, uradile nove klubske prostorije i svlacionice te uradio sistem grijanja ispod travnjaka, i takav stadio bi zadovoljavao sve uslove fife i uefe za odigravanje klupskih i reprezentativnih utakmica.Jug se sad ne bi dirao, već je prioritet zapad i istok.Tih oko 8 miliona bi se dobilo kreditnim zaduženjem i Željo neće biti kreditni dužnik, što je odlično.
to je nešto što sam ja do sada čuo, i nadajmo se da ćemo što prije vidjeti bagere na Grbavici.
to je nešto što sam ja do sada čuo, i nadajmo se da ćemo što prije vidjeti bagere na Grbavici.
DRUG NEBI TI PUNCA
- eliminator
- Kontakt:
drug ne moras kopirat svaki post sa orga a pogotovo ovaj oko stadiona
sto,hoceli to propast rekonstrukcija ilieliminator je napisao/la:drug ne moras kopirat svaki post sa orga a pogotovo ovaj oko stadiona
ljudi,preozbiljno shvatate ove forume..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
dobar, ti ?eliminator je napisao/la:drug ne moras kopirat svaki post sa orga a pogotovo ovaj oko stadiona
DRUG NEBI TI PUNCA
nije fazon u propadanju rekonstrukcije, na org se ne može svako registrovati i tako je logično da sve što se tamo piše ostane pomalo tajnovito, pa i ovo..mma_hz je napisao/la:sto,hoceli to propast rekonstrukcija ilieliminator je napisao/la:drug ne moras kopirat svaki post sa orga a pogotovo ovaj oko stadiona![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- eliminator
- Kontakt:
pa sad zavisi o kakvoj je informaciji rijec, moje misljenje je da se ovo oko stadiona ne treba pisat po ovom forumu ako sta bude bice obavjestenje u medijimamma_hz je napisao/la:sto,hoceli to propast rekonstrukcija ilieliminator je napisao/la:drug ne moras kopirat svaki post sa orga a pogotovo ovaj oko stadiona![]()
![]()
jeste ,ne moze svako..al malo ko ne zna informacije sa tih foruma...ko kog zeli moze se registrovati uz malo truda..
) nisu to prijatelju neke aman zaman informacije ni tamo..
FK SARAJEVO.
Ovo što sam ja rekao sve se znalo, možda čak i više još prije 15 - 20 dana, kada je izašao onaj članak u kojem se pisalo da je pokrenuta rekonstrukcija Grbavice 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bata_Barata
- Kontakt:
I aman i zaman su informacije, ultimejt fajteru.mma_hz je napisao/la:jeste ,ne moze svako..al malo ko ne zna informacije sa tih foruma...ko kog zeli moze se registrovati uz malo truda..
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
@aldinn1 opleti malo 
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Stvarno je lijepo vidjeti nacin rada nase ekipe i situaciju u kojoj se nalazimo.Brko je car i uvijek ce ostati.Zlatan mu spomenik dici,kako nas je u 2 godine vratio na mjesto koje nam i pripada.Jos babuku dovesti na mjesto predsjednika i to je to.Sto se tice igraca ,prije par dana sam nacuo bio nesto,ali nisam htio pricati ,jer zna se kako to kod nas na forumu ide.Cuo sam za Kerlu,kao i za jos jednog igraca,a to je MUslimovic,ali posto je to propalo jer je otisao u Kinu.Cuo sam da se nisu uspijeli dogovoriti oko ugovora.MUslimovic valjda htio samo pola godine.Sigurno ima upucenijih oko toga ,ako se ustvari i zaista dogadjalo.Ja nisam bio siguran 100 posto ,pa nisam ni govorio,samo sam se nadao.Medjutim ekipa nam zaista izgleda lijepo i kada bi ga ocuvali makar jedno vrijeme moglo bi biti lijepo i plavo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Stvarno to ne bi bilo vise humano da je jos dosao Zlatan 
Ovo za Grbavicu ako se ispostavi tacnim i bez titule (ne daj Boze) ja zadovoljan. 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
shkembe990
- Kontakt:
Pa mi nismo normalni!hahahha
sta je ovo ba?realno nikad jaci tim zelje!fakat poslije Sime krunica i njemca Hotica i njegovih hotela po germaniji!i ekipe koju su razvaljivali nizerazrednih klubovi iz raznih zaseoka, nisam se nadao ovome! 
- fanatic1991
- Kontakt:
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ovo za Zlatana mora da je patka
pa jel moguce??
pa jel moguce??
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- fanatic1991
- Kontakt:
sta god da je bilo on zavrsi u Kini... pa i nije bitnoCincinnatus je napisao/la:Ovo za Zlatana mora da je patka
pa jel moguce??
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
shkembe990
- Kontakt:
da brko mesija dovede mene vise nebi iznenadolo!hahafanatic1991 je napisao/la:sta god da je bilo on zavrsi u Kini... pa i nije bitnoCincinnatus je napisao/la:Ovo za Zlatana mora da je patka
pa jel moguce??
Definitivno, sjajan posao uprave...
Tako se to radi, imamo najzvučnija pojačanja i što je još bitnije veoma jak psihološki efekat, na navijače, a Boga mi i na rivale koji sad u Želju gledaju kao u ekipu koja prevazilazi Premier Ligu.
Ekipa je beton!
Tako se to radi, imamo najzvučnija pojačanja i što je još bitnije veoma jak psihološki efekat, na navijače, a Boga mi i na rivale koji sad u Želju gledaju kao u ekipu koja prevazilazi Premier Ligu.
Ekipa je beton!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.