Počeo...
Čestitam, hvala također.
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
ok je 1 kolo unaprijed, ali nemoj sad da pola lige odradiš, a ostali nisu ni prvi meč.ILoveLFC je napisao/la:Ne nazivaj me "reds" jer ima jedan bot u ovome koji ima taj nickzezam se...
Marseille84 vidim online si, ajde da odigramo s tobom (2. kolo)
ma ILoveLFC je prvi favorit za naslov, to je već očigledno.Limuntos je napisao/la:hahha..sad sam pregledao ovaj snimak, al ga je ovaj reds stuk'o do nogu![]()
![]()
Pa evo 2 kola makar, pa sam miran 2 danadzonvejn je napisao/la:ok je 1 kolo unaprijed, ali nemoj sad da pola lige odradiš, a ostali nisu ni prvi meč.ILoveLFC je napisao/la:Ne nazivaj me "reds" jer ima jedan bot u ovome koji ima taj nickzezam se...
Marseille84 vidim online si, ajde da odigramo s tobom (2. kolo)
igraj s kim hoćeš ali ja sad ništa ne upisujem za 4. kolo, 2. eventualno... inače liga gubi smisao.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo ja htio sa @Majestic - em odigrati 4. kolo, ali bih uploadovao kasnije kad bude vrijeme aBd..
ajde pošto si aktivan ubacio bi te ali nađi još jednog aktivnog tako da nas ima paran broj.Edin TM87 je napisao/la:A dajte ljudi, ne udjem 12 sati na net, vi vec poceli novo sranje, hocu i ja da igram pisite me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.