SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba KUP rasprava
Drze Vukovi nulu, igraju se odbrane prvih 15 minuta na svim tekmama...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
To ti je iskustvo.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Šta je ovo ? Protivnici predali ?Branioci titule su u 1/4 finalu bez ijednog odigranog meča, još uvijek.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Što su napadači zakazali u 1/8 finala.
Iskreno, dosta u najmanju ruku čudni rezultati, bilo je i (pre)teško pogoditi bilo šta.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
U posljednim trenutcima prvog poluvremena, FK Garaze su dosle do vodstva protiv La Vecchia Signore golom alaciousa. Bice vrlo tesko gostima da se vrate u drugom poluvremenu pogotovo zato sto je povrijeden jedan igrac.
Jos je rano govoriti o pobjedniku ali su Garaze vec jednom nogom u cetvrtfinalima.
Jos je rano govoriti o pobjedniku ali su Garaze vec jednom nogom u cetvrtfinalima.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Kakva je Bosco igračina, pa ni Persi mu nije ni do koljena
Ovo je bilo u stilu svršavanje vojnika Rajana

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
mak_033 je napisao/la:U posljednim trenutcima prvog poluvremena, FK Garaze su dosle do vodstva protiv La Vecchia Signore golom alaciousa. Bice vrlo tesko gostima da se vrate u drugom poluvremenu pogotovo zato sto je povrijeden jedan igrac.
Ove sezone deremo sve redom,samo da ovako nastavimo

FC Ljuta Krajina - Blue Train 0:0 HT'
Tvrda utakmica
, imamo samo dvije solucije da ne gledamo produzetke, a to je:
1. Manchester United - Ajax 1:0 (u tom slučaju Blue Train ide dalje)
2. Manchester United - Ajax 2:0 (u tom slučaju FC Ljuta Krajina ide dalje)
Sve ostale kombinacije nas vode u produzetke!
Edit: Molim bez zachatavanja teme!
Tvrda utakmica

1. Manchester United - Ajax 1:0 (u tom slučaju Blue Train ide dalje)
2. Manchester United - Ajax 2:0 (u tom slučaju FC Ljuta Krajina ide dalje)
Sve ostale kombinacije nas vode u produzetke!
Edit: Molim bez zachatavanja teme!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
jeste jarane, ali imam real 0:1 i marsej 0:0 i na obje utamice u 92. minuti pada gol...mak_033 je napisao/la:U posljednim trenutcima prvog poluvremena, FK Garaze su dosle do vodstva protiv La Vecchia Signore golom alaciousa. Bice vrlo tesko gostima da se vrate u drugom poluvremenu pogotovo zato sto je povrijeden jedan igrac.

Fkt nemamo srece...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ufff polako Hendo bolan, postidi me sad.Henderson je napisao/la:Kakva je Bosco igračina, pa ni Persi mu nije ni do koljena![]()

Ja sam za ovu ekipu spreman poginut i dzaba bih igrao za BackSpace Utd! U svakoj utakmici cu dati sve od sebe, da opravdam tvoje i kapitenovo povjerenje. Proud to be Mafijaš!
Tek sad primjetih da igramo sa igracem manje...e moj sekretaru k'o da nemamo dovoljno problema ove sezone 

Jesi vidio on svega ti.... Pogodio jedini od svih u onom nasem duelu da ce Napoli uzet Chelsea al' ne pogodi rezultat iako sam prognozirao da ce biti 2 razlike(ja igrao 2:0 ono bilo 3:1) i vjerovatno jedini od svih duela odigrao pobjedu Bazela od 1 razlike i bi al' bi ona od 1:0(a ja igrao 2:1)... Pogodio sam i Citya a oni pretjerase pred kraj i zaebaseme...sarajlija89 je napisao/la:jeste jarane, ali imam real 0:1 i marsej 0:0 i na obje utamice u 92. minuti pada gol...mak_033 je napisao/la:U posljednim trenutcima prvog poluvremena, FK Garaze su dosle do vodstva protiv La Vecchia Signore golom alaciousa. Bice vrlo tesko gostima da se vrate u drugom poluvremenu pogotovo zato sto je povrijeden jedan igrac.
Jos je rano govoriti o pobjedniku ali su Garaze vec jednom nogom u cetvrtfinalima.a jos vi profitirate iz toga...
Fkt nemamo srece...
Uglavnom samo sam Reala promasio od tipova, a i to u 92....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Sto Bosco voli Vukove
Zabio im 4 gola u 2 tekme
Bra'o majstore 

Zabio im 4 gola u 2 tekme

Samo trenutni rezultat na tekmi United - Ajax 1:0, moze spasiti Vukove od neminovnosti (ispadanja u kupu) i izbaranja produzetaka, a tu imaju samo 2 aktivna rezultata...
ps: u cetvrfinalu smo
ps: u cetvrfinalu smo

Posto je izvjesno da ce biti nerijeseno kod nas, cemu se onda pristupa... Bilo bi fer da mi prodjemo jer smo igrali sa igracem manje koji je opravdano izostao adminovom greskom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Arogantni je napisao/la:Posto je izvjesno da ce biti nerijeseno kod nas, cemu se onda pristupa... Bilo bi fer da mi prodjemo jer smo igrali sa igracem manje koji je opravdano izostao adminovom greskom...
Mani se toga,nema to igrac manje,igrac vise

:ugeek: fino fino,idemo dalje 

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- the scouser
- Kontakt:
Izgleda, Spartanci idu dalje ! Claus ubo Sporting u produžecima.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nažalost Ljuta Krajina nije uspjela proći u 1/4 finala.
Čestitam protivnicima na pobjedi, sretno dalje.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Najbitnije je da smo na pravom kolosijeku, mašala evo igramo 1/4 finale kupa, u ligi dobro stojimo. Velika vremena dolaze za BackSpace. Iako je bilo teško zaredom igrati dvije utakmice protiv Vukova u gostima odgovorili smo maximalno profesionalno te u ligi donijeli bod, a u druogj utakmici izbacili ih iz Kupa, a da pritom nije bilo zakulisnih radnji kao kod malih Dragonsa.Edin TM87 je napisao/la:Sto Bosco voli Vukove![]()
Zabio im 4 gola u 2 tekme![]()
![]()
Bra'o majstore
Vidim da su naši idući protivnici pali kod Gongasha i siguran sam da će htjeti da se čupaju na našem dominantnom "Al Capone Stadiumu" ali mi im nista necemo dozvolit sem da kuci odu sa nekoliko komada u svojoj mrezi.
Dominacija je neminovnost!
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta, a bas smo imali ambicije da nesto napravimo u ovom kupu. Nista, idemo dalje, okrenuti se ligi, protivnicima sretno dalje.LjumanM95 je napisao/la:Nažalost Ljuta Krajina nije uspjela proći u 1/4 finala.Čestitam protivnicima na pobjedi, sretno dalje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.