Ma ja cisto sumnjam da bi to bila neka velika razlika u kvaliteti jer Gasol nije ni blizu igraca sto je nekada bio.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da ispravljam,ali nadam se da si mislio na Paua!?Ako jesi,ja mislim da bi vam on bio itekakav upgrade u odnosu na Boozera,jer bi imali igraca na low postu sa jako dobrom ledjnom tehnikom....Postoji li mogucnost da se desi jedna takva razmjena,def. je treba i uraditiTitova-Juga je napisao/la:Booz je ispod svog prosjeka, ali neka hvala necemo Paula koji takodjer nije ni blizu igraca sto je bio!Razlozi su vise nego jasni,a posto smatram da,svi vi(mislim na navijace Bullsa) ,dobro znate sta je kosarka i sta sve treba za titulu,onda i znate da je nece biti bez ozbiljne prijetnje na low postu(a vi to trenutno nemate)!Prosle godine je MIA mislio isto ,da moze bez toga da osvoji titulu i vidjeli ste kako su prosli...Ove godine,James i Wade se spustaju na post vise nego ikada u svojoj karijeri i to otvara jednu sasvim novu dimenziju njihove igre,jer kad moras udvajati na postu,protivnicka ekipa ima vise nacina da te pobijedi...Poredim vas sa MIA,jer smatram da ce vam oni biti protivnik u finalu istoka
Samo neka drasticna razlika u odnosu na Booza bi pomogla ispod kosa a ovako bi samo narusili hemiju u ekipi i upitno je kako bi se on snasao. To je moje misljenje naravno.