New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: New York Knicks
u kolko je veceras utakmica,jel dobijamo ovo abd
- SheldonCooper
- Kontakt:
haris10 je napisao/la:u kolko je veceras utakmica,jel dobijamo ovo abd
U 7 PM po američkom ili ti ga 1 AM po bosanskom vremenu
Ukoliko Knicksi smanje greške u napadu i malo konkretnije odigraju odbranu mogli bi i dobit utakmicu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma dobijamoharis10 je napisao/la:u kolko je veceras utakmica,jel dobijamo ovo abd
@SheldonCooper, ja mislim da ćemo dobiti... Lin je bio vidno umoran protiv Netsa, a nadam se da se odmorio i da će biti odmoran i spreman za večeras.
Za nas dobra vijest, a za Hawse loša - večeras neće igrati Joe Johnson zbog povrede koljena, dok kod nas neće igrati Billy Walker i Shump zbog povreda, a Shump je upitan i za Slam Dunk Contest...
NADAM SE da će JR i Steve pogađati trice kao protiv Mavsa jer nam je šut za tri poena bio katastrofa protiv Netsa. Večeras se treba čuvati Josha Smitha, njega će vjerovatno čuvati Melo, valjda će biti aktivniji u odbrani i naravno treba se čuvati Parga i njegovih trica. Gledao sam utakmicu protiv Bullsa čovjek sve što je šutirao ubacio je nešto slično kao Deron Williams prije dvije noći protiv nas. Jedva čekam i ja ovu All-Star pauzu da se igrači fino odmore i da nastavimo dominirati. GO KNICKS!

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.sstv.co/p/stream-2_18.html" onclick="window.open(this.href);return false; - veetle HD
http://www.firstrowsports.eu/watch/1091 ... hawks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo linkova
http://www.firstrowsports.eu/watch/1091 ... hawks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo linkova
jel ovaj stvarno hd, imam veetle i sve al opet ne prenosi u hdCarlo je napisao/la:http://www.sstv.co/p/stream-2_18.html - veetle HD
Evo linkova
30-16
RAZVALJUJEMO! JR Smith se napokon ošišao, sada mu je 100x puta bolja frizura, ali ne treba se zamarati oko toga nego oko toga KAKVA JE ON IGRAČINA! Za 5 minuta 3 ukradene lopte, odlično. Lin na nivou kao i Fields.
Lin - 6 poena, 2 asistencije
Fields - 7 poena, 3 skokova
Chandler - 5 poena, 4 skoka
RAZVALJUJEMO! JR Smith se napokon ošišao, sada mu je 100x puta bolja frizura, ali ne treba se zamarati oko toga nego oko toga KAKVA JE ON IGRAČINA! Za 5 minuta 3 ukradene lopte, odlično. Lin na nivou kao i Fields.
Lin - 6 poena, 2 asistencije
Fields - 7 poena, 3 skokova
Chandler - 5 poena, 4 skoka
- SheldonCooper
- Kontakt:
Dobra utakmica Knicksa ali ne i odlična iako je rezultat odličan. Previše je tu grešaka. Ekipa je nova neuigrana.....iduće sezone će to tek leć kako treba.
Sve je lakše kad protivnika ne idu 3ice ko Netse
I'm not insane, my mother had me tested!
Da i kad Novaka idu triceSheldonCooper je napisao/la:Dobra utakmica Knicksa ali ne i odlična iako je rezultat odličan. Previše je tu grešaka. Ekipa je nova neuigrana.....iduće sezone će to tek leć kako treba.
Naravno da će sljedeće sezone ovo izgledati bolje jer su ovdje skoro sve novi i neuigrani igrači. Mogu reći da imamo predobru klupu, sigurno jednu od boljih u ligi npr. naša druga postava je bila ravnopravna prvoj Hawsa na kraju prve četvrtine
60-35
Mogu slobodno reći najbolje prvo poluvrijeme sezone. Mislim da smo prvi put ove sezone postigli 60 poena u prve dvije četvrtine, ali uprkos tome imali smo 10 turnovera. Landry, Jeremy pa čak i Melo su odigrali odlično. Melo se odlično uklopio, malo šuteva uzima u odnosu na utakmice prije Lina. Svaka čast ekipi, samo da ovako nastave mada mislim da će D'antoni čuvati Lina, Mela, STATa i Tysona za sutra i Miami.
Lin - 13 poena, 4 asistencije, 1 turnover
Fields - 13 poena, 6 skokova
Chandler - 7 poena, 6 skokova
Melo - 6 poena, 3 skoka, 3 asistencije
Mogu slobodno reći najbolje prvo poluvrijeme sezone. Mislim da smo prvi put ove sezone postigli 60 poena u prve dvije četvrtine, ali uprkos tome imali smo 10 turnovera. Landry, Jeremy pa čak i Melo su odigrali odlično. Melo se odlično uklopio, malo šuteva uzima u odnosu na utakmice prije Lina. Svaka čast ekipi, samo da ovako nastave mada mislim da će D'antoni čuvati Lina, Mela, STATa i Tysona za sutra i Miami.
Lin - 13 poena, 4 asistencije, 1 turnover
Fields - 13 poena, 6 skokova
Chandler - 7 poena, 6 skokova
Melo - 6 poena, 3 skoka, 3 asistencije
hebo me svak moram reci rodjaku da mi donese dres J.R Smitha
Vec je uzeo CP3 , Griffin i Durant
Thomas Müller - Fußballgott
JR luđak najvećidon_burza je napisao/la:hebo me svak moram reci rodjaku da mi donese dres J.R Smitha
78-56
Loša četvrtina, vidno su se svi opustili, ali serija na kraju četvrtine od 9-0 nas je vratila na +20.
Lin - 17 poena, 8 asistencija
Melo - 15 poena, 4 skoka
Edit: Novak roka trice ko vel'ki
99-82
Lagana pobjeda protiv Hawksa. Odlično prvo poluvrijeme, drugo nešto slabije. Treba također reći da smo imali 20 turnovera, dok su Hawki imali 26.
Lin - 17 poena, 9 asistencija, 2 steals, 4 TO
Novak - 17 poena, 2 skoka
Fields - 16 poena, 7 skokova
Sutra protiv Heata, očekujem veoma zanimljivu utakmicu.
Lagana pobjeda protiv Hawksa. Odlično prvo poluvrijeme, drugo nešto slabije. Treba također reći da smo imali 20 turnovera, dok su Hawki imali 26.
Lin - 17 poena, 9 asistencija, 2 steals, 4 TO
Novak - 17 poena, 2 skoka
Fields - 16 poena, 7 skokova
Sutra protiv Heata, očekujem veoma zanimljivu utakmicu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde nadam se da cete dobiti Miami sutra pa da preuzmemo mi prvu poziciju ponovo prije all stara 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Joj, ne znam šta bih ti rekaoSaltCityAttack je napisao/la:hajde nadam se da cete dobiti Miami sutra pa da preuzmemo mi prvu poziciju ponovo prije all stara
Miami odlično igra, mislim da imaju 7 pobjeda zaredom dok smo se mi probuduli u zadnjih desetak utakmica. U svakom slučaju očekujem pobjedu, ali biće teško
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Veceras prvi tezi ispit protiv Miamia
Valjda bude kakve nafake vcrs jbg 
Ma biće ako Bog da... Jeste da je Heat u odličnoj formi, ali možemo ih srušiti uz dovoljno strpljenja, sreće i trica Novaka i JR SmithaNYKnicks Fan je napisao/la:Veceras prvi tezi ispit protiv MiamiaValjda bude kakve nafake vcrs jbg
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja kako sam do sada upratio, igramo odlicno protiv ovih jacih klubova (LA, Mavsi, Boston), pa valjda cemo i vcrs.Carlo je napisao/la:Ma biće ako Bog da... Jeste da je Heat u odličnoj formi, ali možemo ih srušiti uz dovoljno strpljenja, sreće i trica Novaka i JR SmithaNYKnicks Fan je napisao/la:Veceras prvi tezi ispit protiv MiamiaValjda bude kakve nafake vcrs jbg
Novaka samo da krene i mirni smo
U kol'ko je nocas tekma?
Volio bih je pogledat "uzivo"
alacious je napisao/la:U kol'ko je nocas tekma?
U ajnc
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.