Chicago Bulls
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
http://www.firstrowsports.eu/watch/1091 ... bucks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da smo u manjini mi koji vidimo da bi vam ekipa itekako napredovala tim tradeom....@Titova poredi Boozerove i Gasolove brojeve ove sezone,a PO iskustvo,a sampionsko iskustvo,visina,tehnika,pas i uopste kosarkaska inteligencija??@Salt kaze da mu je zao Watsona...Pa druze,lik je rezervni play,prosjecan i jako limitiran igrac,po mom misljenju...Ne da bi dao njega i Boozera,vec bi ukljucio i Brewera ili Korvera,ako je potrebno i ako vam Rip bude zdrav...dema je napisao/la:Uzimanje Gasola za Booza je sansa za titulu i to kakva.Kvalitete C.J Watsona se mogu jako lako nadomjestit.Uostalom u ozbiljnim utakmicama ionako igra po 10 minuta.Gasol je bolji od Booza te bi s Noahom cinio mozda i najpokretljiviji centarski dvojac u ligi.Mogli bi se sjajno nadopunjavat.Cak mislim da je puno inteligentniji igrac od Booza te da bi uz Thibsa i odbranu bar malo popravio.Neko rece da nije isto kad te loptama hrani DR1 i Fisher.I tu stoji da bi on puno lakse dolazio u izgledne situacije pod kosem.Bilo bi ko kad Shaq ode pa uze titulu.
nisam ja rekao da je meni zao Watsona, vec cinjenice da nama je Lucas rezervni PG,a ja cu osjediti ako njega budem morao gledati 5-10 minuta u playoffu...Gasol normalno da je bolji, ali sto dema kaze ko zna kako ce se on osjecati nakon trade, i dali ce biti zadovoljan tradom...on ne zeli iz LA, bas kao i Odom..Odom je eno katastrofa kako je otisao..trebalo mu evo pola sezone da se navikne,a nama ova druga polovina seozne je vaznija nego ovaj prvi dio svakako...Moja je zelja da nista ne diramo i da pokusamo ovako nesto uraditi, ako ne onda slijedece sezone uraditi nesto vise i dovesti eventualno pojacanje na SG..Rip je pojacanje svakako ali malo malo ne igra tako da necu ga ni racunat do playoffa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
No soup for you

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Free cheese Neil Funk 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Giallorossi
- Kontakt:
Kraj 1.pol.= 64 : 53
Boozer 14 Pts, Rose i Brewer 11 Pts.
Boozer 14 Pts, Rose i Brewer 11 Pts.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zaboraivli ste Noaha koji ima 6p, 8 skoova i cak 7 asistencija...definitivno najbolji asistent od svih centara u ligi
...imat ce triple duble nocas ako bog da, pa i Korver 4-5 sut 9p .
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Noah je u februaru bio dominantan nema sta svaka mu cast...u posljednjih 20 utakmica puno puno je bolji nego na pocektu sezone..ovo je ono sto trebamo i naravno da je Rose zdrav ...covjek ba blokira skace, asistira nije normalan evo nastavlja tako i u nastavku
...i kad mi kaze on ne valja zbog ruznog suta
.. ma daj molim te pa 11 skokova i 10 asistencija ima lik , a redovno svkau tekmu ima 3-4 asistencije sto je za centra vise nego odlicno...pa kad ima PG 8-9 asistencija izgleda dosta dobro, ne racunajuci na poene , a ne centar ...samo ovako da nastavi bice dobro po nas
...Sam je neku noc Noah rekao da na pocektu seozne nije opravdao novac koji je dobio i da zeli biti onaj pravi kakvog smo ga navikli gledati, a evo citav februar je takav masalah 
EDIT:
Noah vise ima asistencija nego Rose ..Noah 10, a Rose 7
.... Noah prvi triple duble u karijeri:)
Pratim Denga i bas vidim kako izbjegava ljevu ruku..sad izgubi loptu i bori se za loptu prije nego je dao onaj zadnji kos prije time outa i bas ne koristi ljevu sve desnom.. znaci da ipak ruka jos nije najbolje..nadam se da nece biti problema do kraja sezone
EDIT:
Noah vise ima asistencija nego Rose ..Noah 10, a Rose 7
Pratim Denga i bas vidim kako izbjegava ljevu ruku..sad izgubi loptu i bori se za loptu prije nego je dao onaj zadnji kos prije time outa i bas ne koristi ljevu sve desnom.. znaci da ipak ruka jos nije najbolje..nadam se da nece biti problema do kraja sezone
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 feb 2012, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Triple double for Big JO !!!! 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Giallorossi
- Kontakt:
Ma zayebi ovo, ode ja leci ! 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga triple za Joa. Svaka cast momcino! Ogroman napredak njegove forme, za razliku na prvih 15-20 utakmica.
Postovanje treba zaraditi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo momak jos za kraj zabi, mogao bi i prvu tricu karijere zabiti kako ga je krenulo 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Noah is the 3rd Bull to have a triple double against the Bucks and it puts him in elite company. The others: Jordan and Pippen.
Thomas Müller - Fußballgott
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha 'Super Bull from Istambul"
... tako kaze King 
95-75 gotovo je ovo i ne trebaju se vracati ovaj period Noah,Rose, a posebno treba izvesti Denga sad
I Boozer inace zadnjih 10tak utakmica igra jako dobro i on je u usponu forme moglo bi se reci...veceras ponovo 20p nije toliko sutao, ali nisu mnogo ni igrali evo ne igra nikako ovaj period
95-75 gotovo je ovo i ne trebaju se vracati ovaj period Noah,Rose, a posebno treba izvesti Denga sad
I Boozer inace zadnjih 10tak utakmica igra jako dobro i on je u usponu forme moglo bi se reci...veceras ponovo 20p nije toliko sutao, ali nisu mnogo ni igrali evo ne igra nikako ovaj period
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebem ti Thibs mater sad
... neka se sad Dema ljuti sto mu ebem mater
... pa sta Deng radi u igri u ovim trenutcima kad vodimo 21 razlike 5 minuta do kraja?... Noah,Rose ne igraju citav zadnji period, Boozer takodjer i on drzi samo jos Denga u igri... pa izvedi covjeka bolan pa sta radis
... pa neka Rose sjebe ledja ebiga .. mislim nervira me ovo kod njega pravo nikako da dodje tobe ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hahahaaaaha Jo legenda, nije se mogo suzdrzat tokom intervjua, zastade i kaze... "Ahh, Derrick's talkin' trash" aahahaha : D
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
JO JO 
Nego evo OTAC kaze da uopste nije nikome dao interviju usto nisam ni sumnjao, to veci u trade Boozera za Gasola..pa mi dobro poznajemo Rosa da on nebi nikad rekao tako nesto u toku seozne i da nemir uvodimo..da je pocetak sezone nebi me iznenadilo, ali sad kad smo prvoplasirana ekipa istoka da trazi neki trade ma daj molim te i to pazi jos spancima da prica novini koja redovno izvali najvise gluposti, bas ovakvih kao i ova sto je...ali pazi da su umorni gledajuci losu odbranu Boozera
..ma daj molim te
.
Boozer je nocas koliko je odigrao bio odlican, a i on kao JO zadnjih 10-15 utkamica igra mnogo bolje...samo je njemu problem taj kad udje u probleme sa prekrsajima i cim napravi dva ofanzivna faula njega treba zivest i nepatit se vise, ali cudi me da to Thibs ne moze da vidi ebiga
Nego evo OTAC kaze da uopste nije nikome dao interviju usto nisam ni sumnjao, to veci u trade Boozera za Gasola..pa mi dobro poznajemo Rosa da on nebi nikad rekao tako nesto u toku seozne i da nemir uvodimo..da je pocetak sezone nebi me iznenadilo, ali sad kad smo prvoplasirana ekipa istoka da trazi neki trade ma daj molim te i to pazi jos spancima da prica novini koja redovno izvali najvise gluposti, bas ovakvih kao i ova sto je...ali pazi da su umorni gledajuci losu odbranu Boozera
Boozer je nocas koliko je odigrao bio odlican, a i on kao JO zadnjih 10-15 utkamica igra mnogo bolje...samo je njemu problem taj kad udje u probleme sa prekrsajima i cim napravi dva ofanzivna faula njega treba zivest i nepatit se vise, ali cudi me da to Thibs ne moze da vidi ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma normala da DR1 nije trazio trade,to zele unijet nemir u svlacionicu Bullsa.Ni meni nije jasno zasto Deng mora igrat ovoliko minuta i sto Butler ne igra .Denga treba sto vise odmarat a ne ovako.Jo igracinaSaltCityAttack je napisao/la:JO JO
Nego evo OTAC kaze da uopste nije nikome dao interviju usto nisam ni sumnjao, to veci u trade Boozera za Gasola..pa mi dobro poznajemo Rosa da on nebi nikad rekao tako nesto u toku seozne i da nemir uvodimo..da je pocetak sezone nebi me iznenadilo, ali sad kad smo prvoplasirana ekipa istoka da trazi neki trade ma daj molim te i to pazi jos spancima da prica novini koja redovno izvali najvise gluposti, bas ovakvih kao i ova sto je...ali pazi da su umorni gledajuci losu odbranu Boozera..ma daj molim te
.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo kad Rose daje izjavu nocas u vezi njegovih ledja i tom tradu o kojem bruji spanija, pa i ebena amerika
http://www.chicagotribune.com/videogall ... ade-rumors" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.chicagotribune.com/videogall ... ade-rumors" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Rose potpisao novi ugovor s Adidasom za 260 miliona dolara
Najkorisniji košarkaš prošlogodišnjeg izdanja NBA lige, Derrick Rose (23) član Chicago Bullsa, potpisao je novi ugovor s proizvođačem sportske odjeće i obuće - Adidasom.
Zaštitno lice Adidasa potpisao je ugovor na nevjerovatnih 14 godina, a on će mu donijeti još nevjerovatnijih 260 miliona dolara, otkrio je neimenovani izvor.
Rose je i ove sezone, svojoj četvrtoj u NBA ligi, predvodnik svojih Chicago Bullsa sa 21.8 poena, 3.4 skoka i 7.7 asistencija po utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.