FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2012, 22:56

@Ames

pa zar je potrebno objasnjavat rivaliet juve vs inter...real vs barca i slicno... ali sve u granicama normale, bez psovki... problem je kad se neko nadoveze na to na pogresan nacin...normalna zadirkivanja su valjda ok...

da sad nisam izbrisao neke postove, gdje bi to otislo... :?:

Preskocite jednostavno ili odgovorite na neki kulturan i konstruktivan nacin...

@Magica

Interu nema pomoci, svejedno im je... ovako mozda nesto skontaju

pa ne mogu sve bez razloga brisat....nemoje molim vas da zachatavam temu sa ovakvim replikama, ako imate sta o samoj utakmici, pisite...

@Vrebac

isto tako, umjesto da mi budes zahvalan, sto sam izbriso tvoje psovke i sprijecio ban.. dobro, nema veze...

Ako ko ima kakvih prigovora, postoji tema predvidjena za to... ja vise necu replicirat na ovake postove...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 feb 2012, 22:59

Nema njemu smjene, samo nižemo klubove koji nas deru, ovo je cirkus , mjesec dana bez pobjede , statističari neka provjere podatak d li je ikad tako bilo...
Još je treba Ranocchiu ubacit umjesto Forlana i nova formacija na djelu 6-4-0...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 feb 2012, 23:02

Mister No je napisao/la:Nema njemu smjene, samo nižemo klubove koji nas deru, ovo je cirkus , mjesec dana bez pobjede , statističari neka provjere podatak d li je ikad tako bilo...
Još je treba Ranocchiu ubacit umjesto Forlana i nova formacija na djelu 6-4-0...
Auuu ti si bas razocaran. Nisi do sada nikad bio ovakav. Jbg takva sezona i to je to. Meni je licno ovo najtezi poraz do sad, fkt sam se sjbo ko malo kad. :(

Maiconova povreda bi mogla biti ozbiljnija. Radi se o povredi koljena. Mozda i nelose, nek proba sa Zanettiem i Yutom na bekovima.

@Ado

;) 8-)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 feb 2012, 23:05

jesam li ja rekao jucer da ce atmosfera bit onakva dok Inter ne izgubi? :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 feb 2012, 23:14

Jedan podatak danas je pocetni sastav Intera bio prosjecno star 31.godinu i 300.dana, sto je i najstariji tim u ovom dijelu takmicenja ikad. :shock: ;)
Zanimljivo kako je Marsej razvalio PSG sa skoro identicnom taktikom. Bravo za Zanetija 8-) , kako covjek jurisa na loptu, svaka cast. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 feb 2012, 23:15

Ovim igracima treba cvrsta ruka, nek im dođe Materazzi i sve ih iscipelari.

Nikad gora sezona, nicem se nemamo nadat ako gubimo od ovako smijesne ekipe.

I jos slag na tortu Maicon se ozljedi. :roll:

Nadam se da Ranieri broji zadnje dane, dosta ga je vise i njegove ziheraske taktike.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2012, 23:21

Ima li potrebe da gledam snimak ovog meča? Jesam li propustio nešto što ne bih trebao? Moram priznati da sam se nadao nekoj pobjedi Intera - kontam da će ih krenuti kao protiv Bayerna prošle godine. No, haman su večeras nastavili u onom Lecce - Palermo - Roma - Bologna ritmu. Ovo nikako ne valja. Pa šta je potrebno da Ranieri ode? Neki dan pročitah nešto u vezi ozbiljnosti klubova. U biti, radilo se o Zubizarettinoj rečenici:"Mi smo ozbiljan klub, imamo nekoliko rješenja ukoliko se Guardiola odluči na odlazak". Ima li ih Inter? To je pitanje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 feb 2012, 23:25

Tritolone je napisao/la:Ovim igracima treba cvrsta ruka, nek im dođe Materazzi i sve ih iscipelari.

Nikad gora sezona, nicem se nemamo nadat ako gubimo od ovako smijesne ekipe.

I jos slag na tortu Maicon se ozljedi. :roll:

Nadam se da Ranieri broji zadnje dane, dosta ga je vise i njegove ziheraske taktike.

Pod Vezuvom ce mu biti odbrojano. :twisted:

Gle, vezni red je istrosen i bezidejan, odbrana radi samo ponekad, a napad ne postoji.
Uz ove igrace koje Inter ima, neophodno je naci po barem jednog top igraca po liniji tima WC klase i razjuriti starkelje, te iskombinovati karte malo bolje. Juan, Palombo, Poli, Guarin, Alvarez moraju biti deo prve postave ili barem standardni u 18. Zanettiju i matorcima je vreme isteklo i to poglavlje ove price, treba polagano arhivirati. Sneijder ocigledno vise nije neko na kome treba bazirati igru, a i najbolji treneri sveta bez velikih rezova ne bi mogli da podignu ovu ekipu.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 feb 2012, 23:25

Monolog je napisao/la:Ima li potrebe da gledam snimak ovog meča? Jesam li propustio nešto što ne bih trebao? Moram priznati da sam se nadao nekoj pobjedi Intera - kontam da će ih krenuti kao protiv Bayerna prošle godine. No, haman su večeras nastavili u onom Lecce - Palermo - Roma - Bologna ritmu. Ovo nikako ne valja. Pa šta je potrebno da Ranieri ode? Neki dan pročitah nešto u vezi ozbiljnosti klubova. U biti, radilo se o Zubizarettinoj rečenici:"Mi smo ozbiljan klub, imamo nekoliko rješenja ukoliko se Guardiola odluči na odlazak". Ima li ih Inter? To je pitanje.
Ni u ludilu ne gledaj snimak, OM bacao lopte u 16-.erac pa šta bude ( i bilo jednom ) a Inter ziheraški.....
Moratti više nije ozbiljan, ne kontam šta mu je...

Žao mi malog Filippa, mora uzeti bolovanje :lol: :lol:

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 22 feb 2012, 23:42

nazalost mislim da je to to sto se tice LP,Marsej ce nam kako god da odigramo zabit gol a da li mi mozemo postici 3 ?
sigurno da ne dok je ovog hajvana na klupi :twisted:
ekipa jest istrosena i milion puta je to spomenuto,ali da smo ovoliko losi,nismo sigurno :!: pa MM je prije mijenjao trenere nakon jednog neuspjeha,a sad glumi nekog mudonju dok ovaj idiot rusi rekord za rekordom...
neki govore dobra igra,e to i jest na sto smo spali,odigramo solidno spram ostatka sezone i govorimo dobro je,zato sto smo se izgleda navikli na gluposti iz sedmice u sedmicu pa nam se ovo cini dobrim :? :?
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 feb 2012, 23:48

slika
Leone bi rekao mio fratello
Tinki
What will we do in the return leg? Go on the attack... patiently
I needed players with technical ability who could surprise the opponents with their skill on the ground. That's why I went with Sneijder, Zarate and Forlan: I needed agile players
I'm sorry for the result but it was a positive game.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 23 feb 2012, 02:06

Iako je Inter veceras izgubio ja sam i dalje uvjeren u njihov prolaz, 1-0 je mala prednost jos kada je u pitanju Marseille koji takoder nije u nekoj formi sasvim realne sanse.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 feb 2012, 03:03

Tim koji Novari,Bologni i Lecceu nije uspio dat gol,a od svih njih uspio primiti da dadne 2 Marseju??? I jos pri tome da ne primi ni jedan??? Mora da me zezas...
Ali Forza Inter
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 23 feb 2012, 03:14

neroazzuro je napisao/la:Tim koji Novari,Bologni i Lecceu nije uspio dat gol,a od svih njih uspio primiti da dadne 2 Marseju??? I jos pri tome da ne primi ni jedan??? Mora da me zezas...
Ali Forza Inter
Haha pa zasto da ne, svasta se moze promjeniti do revans susreta, ja koliko znam Ranieri je imao iste igrace i kada je ostvario onaj niz od koliko vec pobjeda kada je bila ista rezultatska kriza pa odjednom Inter se vrati u sami vrh, sada je samo Motta otisao a nije valjda toliko vazan faktor bio u Interu da se ekipa raspala nakon njegovog odlaska. Vjerujem da ce se igra Intera popraviti i da ce proci Marseilla.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 feb 2012, 08:09

Marco Van Basten legenda holandskog fudbala prozvao je javno Wesleya Sneijdera za nezalaganje u dresu Intera, jer kako kaže odustao je od velikih očekivanja i sve misli je okrenuo ka Euru i reprezentaciji Holandije.

"On je definitvno jedan od najboljih veznjaka na svijetu, ali njegov problem je mentalitet. Postao je svjestan da ne može osvojiti prvenstvo pa se već sada okrenuo euru s reprezentacijom. Dok je Mourinho bio u Interu imao je dobru motivaciju, a sada je u Interu pomalo haotična situacija pa se i on u to uklopio. Sneijder bi se morao ponašati puno profesionalnije", izjavio je Van Basten

Međutim kritikama Interovog veznjaka, priključio se i legenda ovog kluba Sandro Mazzola.

"Sneijder bi se trebao prestati ponašati kao primadona i početi igrati kao u Mourinhovo vrijeme" rekao je Mazzola.
Hvala ti boze pa se neko sjetio i ovog prometnog policajca i njegovih "partija"...

Zalosno je to da Tinki zbog njega i njegove limitiranosti mora sve mijenjati, ne bi to bio problem da klub i ekipa imaju neke koristi od tih promjena da bi prometni pokazao svu svoju raskos talenta, ali upravo suprotno, ekipa je ocajna od kada se pocelo igrati da bi ona kao pokazao sta zna i moze.

Znate i sami sta mislim o Chivu, Dekiu, Luciu, ali ovaj mi je odvratniji od svih njih zajedno, profesionalnost 0...

Ne zanima me sinocnja utakmica, jer svedno od LP ne ocekujem nista, posto su sanse da je mi osvojimo ravne sansama da ce Zarate zabiti gol, pa mi je isto ispali u prvim utakmicama ili kasnije...

Zalosno je to sto se i pored izgubljene sezone i dalje forsiraju isti igraci od kojih klub nema i nece imati koristi, dok momci koji bi sutra mogli nositi ovaj klub i biti glavni kostur u buducnosti, sjede po klupama, tribinama, salju u nizerazredne klubove...

Draze mi je vidjeti povrijedjenog igraca Intera( neke naravno), nego pobijediti u utakmici...

Orijent
Kontakt:

Post Postao/la Orijent » 23 feb 2012, 12:08

ja od srca navijam za marsej,zao mi je sebe i ovih navijaca ovdje i u svjetu,ali budimo realni da inter kao klub kao tim kao politika i cjelokupno vodstvo kluba nisu zasluzili ni EL a kamo li da igraju u 1/4 finala LP,znaci drago mi je sto je marsej pobjedio i navijat cu da nas izbace iako me srcce boli zbog toga ali bolje je sada ispasti nego se sramotiti,MM AUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 feb 2012, 13:20

kako ce biti bolje kad za prolaz mogu platiti pola Guarina skoro :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 23 feb 2012, 13:37

Kakva je sezona taj Guarin nece utakmice odigrat. Ko sto gledam cim se oporavi opet ce se povrijedit...

A prolazimo mi ove francuze, ne znam kako al prolazimo.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 feb 2012, 13:39

Ja stvarno nevidim nacin da neprimimo barem jedan gol iz kontre na Meazzi. Jednostavno nevidim.

Losi smo ebiga, ali da bar to iskoristimo na pravi nacin, da veterani malo sjednu grijat klupe i tribine a ovi mlađi dobiju prijeko potrebno iskustvo igranja u serie a i LP.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 feb 2012, 13:50

pa imamo mi takvih dosta(Forlan,Coutinho,Alvarez),,ja imam nade samo jer igramo kod kuce,mislim da ce stadion bit pun ko sibica, i jer je Marseille isto katastrofa ko i mi,,

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.