NK Vitez
Re: NK Vitez
Tosunović u Rudaru iz Prijedora ?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stam ... ovic/72838" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stam ... ovic/72838" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Izgleda nista od premijer lige vidim travnik - vitez 3 1 s tim da se travnik raspada i opet vas poderao :/
- slogauskoplje
- Kontakt:
to ništa ne značiBugojno20 je napisao/la:Izgleda nista od premijer lige vidim travnik - vitez 3 1 s tim da se travnik raspada i opet vas poderao :/

Sloga Uskoplje
A ova utakmica nista ne znaci
stadion u losem stanju skroz,ljudi treniraju svaki dan na njemu,bolje se snasli i eto 

- slogauskoplje
- Kontakt:
znaš li strijelcenkvitez je napisao/la:A ova utakmica nista ne znacistadion u losem stanju skroz,ljudi treniraju svaki dan na njemu,bolje se snasli i eto

Sloga Uskoplje
Ma prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo. One i služe za to da se isproba što više igrača i formacija da se vidi na koji način bi se najbolje moglo igrati u prvenstvu. Dok je rezultat u drugom planu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Upravo tako druze...
za nas je Ivan Rezdeusek postigao gol za travnik neznam tko je dao.

nkvitez je napisao/la:A ova utakmica nista ne znacistadion u losem stanju skroz,ljudi treniraju svaki dan na njemu,bolje se snasli i eto
snijeg do koljena hahah

Boli vas **** ima te najboljeg golmana FILIP PERKOVIC !
ne znam kakav je,dokazat ce se.cuo sam samo da je kod vas branio u prvoj 

ali kako je Aleksandar Zivkovic branio proslu polusezonu trebat ce se dobro namucit ali lijepo je imati dva sjajna golmana,kako ga hvale..Bugojno20 je napisao/la:Boli vas **** ima te najboljeg golmana FILIP PERKOVIC !
Stigao napadac: Goran Kusljić

- L' Imperator
- Kontakt:
hehe, pa zar nije u Maleziji?nkvitez je napisao/la:
Stigao napadac: Goran Kusljićprije nastupao za : Olimpik Sarajevo,Rudar Prijedor i Rudar Kakanj..

#samoRudar #zauvijek
kakva malezija? :O kod nas je
prosli tjedan poceo trenirat 

- L' Imperator
- Kontakt:
Bio clanak na kakanjlive.com da je potpisao za nekog malezijskog prvoligasankvitez je napisao/la:kakva malezija? :O kod nas jeprosli tjedan poceo trenirat

#samoRudar #zauvijek
znam da je bilo price ako ne uspije srediti papire u maleziji,da ce kod nas doci.
i eto dosao je... vidim igrao u premier ligi,zabijao golove.na polusezoni bio kod vas,upravo nama zabio gol kad smo igrali tamo 2-2.kakav je igrac ovako,hoce li biti od koristi ili? 

- L' Imperator
- Kontakt:
Ma bice vam od koristi sigurno. Nije neki tehnicar i nije brz, al' zna dati gol sto je najvaznije. Kod nas je bio najbolji strijelac prosle polusezonenkvitez je napisao/la:znam da je bilo price ako ne uspije srediti papire u maleziji,da ce kod nas doci.i eto dosao je... vidim igrao u premier ligi,zabijao golove.na polusezoni bio kod vas,upravo nama zabio gol kad smo igrali tamo 2-2.kakav je igrac ovako,hoce li biti od koristi ili?

#samoRudar #zauvijek
ajde dobro je onda. da su nam ostali Smriko I Jurcevic PL bi bila sigurna,a ovako ce biti zanimljivo pratiti tko ce u PL. Gradina,Iskra,Vi ili Mi 

- L' Imperator
- Kontakt:
Sudeci prema svemu bice ovo najzanimljivije proljece u zadnjih nekoliko godinankvitez je napisao/la:ajde dobro je onda. da su nam ostali Smriko I Jurcevic PL bi bila sigurna,a ovako ce biti zanimljivo pratiti tko ce u PL. Gradina,Iskra,Vi ili Mi

#samoRudar #zauvijek
da,Krajinu sam zab.
mada nevjerujem da oni imaju financijska sredstva za PL.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.