Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermin Bičakčić
Do sada: 2/2 (180 minuta)
I drugi bh.internacionalac, Damir Vrančić, je danas proveo svih 90 min. na terenu.
Ima pravo nastupa za U-21. On je generacija sa Zahirovićem,Pjanićem,Višćom,Stevanovićem,Bilbijom...zgembo89 je napisao/la:Mlad je ima vremena da napreduje,treba ga pozvat u U21 ako nije prevršio sa godinama
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Why so serious?!
Prednost=visoki i skok dueli da li defanziva ili ofanziva nebitno,tu je odlican
Zakljucak+treba mu sto vise jakih susreta,posto ih zbog jake klupe i povreda u Stutgartu nije imao.Sto manje izlaziti izvan iz sesnaesterca i na protivnicku stranu.(samo u slucaju prekida protivnickog tima)
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja sam mislio da je on(Bešić) pozajmljen u 3 ligu njemačkeCartman je napisao/la:Vazno je da igra, i Besic bi trebao na posudbu u 2. Bundesligu, ili neka ga prodaju. Nema nista od igranja po regionalnim ligama.
Ne, trenutno igra za drugi tim HSV-a koji se takmici u 4. ligi.zgembo89 je napisao/la:ja sam mislio da je on(Bešić) pozajmljen u 3 ligu njemačkeCartman je napisao/la:Vazno je da igra, i Besic bi trebao na posudbu u 2. Bundesligu, ili neka ga prodaju. Nema nista od igranja po regionalnim ligama.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Njemu je 19 godina i svakako nije mala stvar i u drugoj ekipi HSV biti. Nek se momak kali, treba mu vremena, jos pogotovo kad se uzme u obzir koju poziciju igra. Nemoj te zaboravit da nase dvije glavne karike odbrane nisu do 25+ godina stigli u jake ekipe. Vrijeme je na njegovoj strani i aBd do 21 godine on ce biti glavna karika neke ekipe.zgembo89 je napisao/la:ja sam mislio da je on(Bešić) pozajmljen u 3 ligu njemačkeCartman je napisao/la:Vazno je da igra, i Besic bi trebao na posudbu u 2. Bundesligu, ili neka ga prodaju. Nema nista od igranja po regionalnim ligama.
Jbg, u sustini najveca mana repke jeste sto nemamo benzinaca, sve obicni dizel. To se vidjelo protiv portugala, najbolje.harishp je napisao/la:Mana=brzina,to jest dizelas je
Prednost=visoki i skok dueli da li defanziva ili ofanziva nebitno,tu je odlican
Zakljucak+treba mu sto vise jakih susreta,posto ih zbog jake klupe i povreda u Stutgartu nije imao.Sto manje izlaziti izvan iz sesnaesterca i na protivnicku stranu.(samo u slucaju prekida protivnickog tima)
Inace ima potencijal za bundesligu i sigurno ce uspjeti tamo. Sto kazes, sto manje izleta bolje za njega.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.****/index.php?option ... &Itemid=92
Ovo je presmijesno, sta mu ovi iz Braunschweiga rade, pa zar mogu biti toliki supci ,da ga ne puste da igra za repku, samo sto nema naseg pasosa
Ima i Visca?dzonvejn je napisao/la:kako on ima pravo nastupati za u21 reprezentaciju kad je već navršio pune 22 godine?
Na pocetku kvala je ima 21, tako se gleda!
da, ali bičakčić nije ni nastupao za u21 reprezentaciju do sada?Edo_77 je napisao/la:Ima i Visca?dzonvejn je napisao/la:kako on ima pravo nastupati za u21 reprezentaciju kad je već navršio pune 22 godine?
Za jedan kvalifikacijski ciklus i samo tamičenje se uzima jedno godište, za ove kvalifikacije i samo prvenstvo pravo nastupa imaju igrači rođeni 01.01.1990.g. i mlađi. Na samom takmičenju može se desiti tako da nastupa igrač koji ima čak i pune 23 godineEdo_77 je napisao/la:Ima i Visca?dzonvejn je napisao/la:kako on ima pravo nastupati za u21 reprezentaciju kad je već navršio pune 22 godine?
Sve sam ti objasnio u postu iznad tvog, jedan ciklus počinje sa kvalifikacijama a završi sa Evropskim/Svjetskim prvenstvom, za ovaj ciklus imaju pravo nastupa igrači rođeni 01.01.1990. i mlađi, to ti je toEdo_77 je napisao/la:Aha, e to neznam? Valjda se gleda samo koliko je imao godina na pocetku kvala?
Trenutno korisnika/ca: 313, Ado86, AmorVincitOmnia, Biscione, Brokula, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, dark44, darker10, EdinjoBos, Elddar, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, insimadop, JHam, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Majestic-12 [Bot], Majstorinho, Matterhorn22, mirsonetz, MokraKifla, NebeskaSila96, ovisnik, Pensioner26, Principatus, Proximic, RajvoSa89, riki46, Rio12345, rio_Ferdy88, Riziko, rossonero85, samirr, SanaBosna, Scholl, Sheyi, ShojaStojan, soccerfan, Soli, TefalTava, Tihi, trunks1946, VensanKasel, Wilshere10 i 316 gostiju.