Lijepo je gledati Llodru u Servis-Volej izdanju

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi sta mislite jel' Anderson siguran protiv Robbija veceras?
Jesil i na Raonica?Giallorossi je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Trebao bi biti. (Kladio sam se na njega
![]()
)
Nisam al`sam kontao na njega stavit, vidim da je osvojio turnir u San Joseu prosle sedmice a ovaj(Gulbis) od Melbourna nije igrao nista a i mutan mi nesto ovaj Letonac mogao bi iznenaditEdin TM87 je napisao/la:Jesil i na Raonica?Giallorossi je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Trebao bi biti. (Kladio sam se na njega
![]()
)
Taj u 1 mecu napravi 1 Winer.Malo ga izvlaci serva,ostalo je jad boziji.dzonvejn je napisao/la:karol beck je najveći jadnik u svijetu tenisa. jadnijeg igrača ja nisam vidio...
ljubičić mu pravi brejkove, a lik ima 400 godina i trči samo kad baš mora.MartinCeceras je napisao/la:Taj u 1 mecu napravi 1 Winer.Malo ga izvlaci serva,ostalo je jad boziji.dzonvejn je napisao/la:karol beck je najveći jadnik u svijetu tenisa. jadnijeg igrača ja nisam vidio...
Ma znam,gledao sam malo,koliko sam stigao.Bas je katastrofa,i to je top 100 igrac.Stvarno i iza 200 pozicije ima kvalitetniji tenisera.A nekad je ovaj Beck bio 36 na svijetudzonvejn je napisao/la:ljubičić mu pravi brejkove, a lik ima 400 godina i trči samo kad baš mora.MartinCeceras je napisao/la:Taj u 1 mecu napravi 1 Winer.Malo ga izvlaci serva,ostalo je jad boziji.dzonvejn je napisao/la:karol beck je najveći jadnik u svijetu tenisa. jadnijeg igrača ja nisam vidio...
Samo da ti se zahvalim na ovome. Nisam pratio Olivettija, al' ovo mi je bilo više nego dovoljno da krhnem 10+ u prvom setu.retro je napisao/la:Tesko da ce Llodra naci odgovor na servise Olivettia, ali mislim da ce dobiti u dva tie breaka, servisi ce dominirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.