Jao, a kako sam izgovara Azpilicueta
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Bilić i njegov "vršak napada"
Šuko je u nekim utakmicama tako ofiran i tako navija za jednu ekipu a drugu podcjenjuj da je to za zatvora. Ja da sam mu šef odmah bi mu 20 % od plate skinuo zbog neobjektivnosti...DANTES je napisao/la:Suko nije los komentator. Sinoc sam opet prebacio na RTCG, i slusao komentar Dedovica i Sofranca. Sofranac je malo naginjao ka Italijanima kao po obicaju. U studiju sa Kustudicem neki cica i tako u jednom trenu svi raspale pricu na Italijanskom.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
sa Varadera, misleci vjerovatno na kafanu Varadero na Cvili! (valjda nisam utripovao)BluesForever je napisao/la:Kaze spao snijeg,neznam sa cega ono rece..Admir_Sa je napisao/la:sta se je ono treslo kada dzeko dade gol, sta rece vugda
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
@lik kad tolerisu vugdalica i bilica onda je suko maestro
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- spielführer_21
- Kontakt:
On i nije komentator, on je stručni konsultant, molim lijepoTitova-Juga je napisao/la:Nazivati Vugdalica sportskim komentatorom je van svake normale..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Titova-Juga
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:On i nije komentator, on je stručni konsultant, molim lijepoTitova-Juga je napisao/la:Nazivati Vugdalica sportskim komentatorom je van svake normale..
Prije bih rekao stručni retardinjo
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Goreg komentatora od ovog Denisa sa TV1 Mreze nisam dugo cuo.Lik je promasaj totalni,pa on ne zna kod kojeg se igraca lopta nalazi.
Svaki mu je komentar taj,tog i on.Kaze on ima zuti karton,misli na Ballesterosa (Levante),a to ne govori.Pa pocne jednu pricu koju upola prekine i nastavi o necemu drugom.
I jasno se vidi njegova pristranost Barci.Proslo kolo kada je prenosio Barca-Valencia svrsavao je na Messia da je to bilo nevjerovatno slusati.Evo veceras prenosi Espanyol-Levante i trabunja o Barci,mislim stvarno
I ono ste me najvise nervira kod njega je to sto ne zna pojedinim igracima izgovoriti ime,evo npr.kada igra Valencia kaze Jonas,a pravilno je Žonas.
Svaki mu je komentar taj,tog i on.Kaze on ima zuti karton,misli na Ballesterosa (Levante),a to ne govori.Pa pocne jednu pricu koju upola prekine i nastavi o necemu drugom.
I jasno se vidi njegova pristranost Barci.Proslo kolo kada je prenosio Barca-Valencia svrsavao je na Messia da je to bilo nevjerovatno slusati.Evo veceras prenosi Espanyol-Levante i trabunja o Barci,mislim stvarno
I ono ste me najvise nervira kod njega je to sto ne zna pojedinim igracima izgovoriti ime,evo npr.kada igra Valencia kaze Jonas,a pravilno je Žonas.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Emir ZENICA
- Kontakt:
"Real je danas ubjedljivo savladao Rajo Vallecano rezultatom 1:0"

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
najveće zlo od komentatora su bili dvojac sa hayata dok su radili primeru,njihovo navijanje za barcelonu i otvorena pristrasnost su mi se zgadili-evo danas rade ono za šta su u stvari i jedino sposobni-komentarišu one japanske banzuke pokušavajući ispasti smiješni
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo jedan od njih to radi, drugi je na Al Jazeeri Balkan. Dakle, dođosmo do toga koliko je u stvari sposoban. Mah, činjenica je da sve ono što je dobro - ne prolazi. Počnimo od Edina Avdića koji se morao skrasiti na Areni, Marjana koji je uredno otjeran sa FTV-a i sličnih stvari. No, zato prolaze tipovi poput Bilića, Topalbećirevića, Kristića i ostale kompanije.madridist je napisao/la:najveće zlo od komentatora su bili dvojac sa hayata dok su radili primeru,njihovo navijanje za barcelonu i otvorena pristrasnost su mi se zgadili-evo danas rade ono za šta su u stvari i jedino sposobni-komentarišu one japanske banzuke pokušavajući ispasti smiješni
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kaže Baho večeras: Busquets pada, ja mu baš i ne vjerujem.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Oplak'o samThunderstruck je napisao/la:Kaže Baho večeras: Busquets pada, ja mu baš i ne vjerujem.![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Baho ko da su mu prije pola sata rekli da ce prenositi utakmicu. Nista se nije pripremio , sve prica u prazno , evo sad opet , evo sada ono , tamo vamo , nigdje veze...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Od sveg srca se izvinjavam Sasi budali Vugdalicu.
Nakon ovog vecerasnjeg pacijenta sa sportkluba sto prenosi NBA All Star shvatio sam da ima i gorih od doticnog :S
Nakon ovog vecerasnjeg pacijenta sa sportkluba sto prenosi NBA All Star shvatio sam da ima i gorih od doticnog :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Neki dan na BHT1, Chelsea - Bolton, AVB priprema izmjenu, i treba da uđe Obi Mikel, kaže komentator: U igri će Bertrand, ne prođe minut dva, opet taj igrač kraj linije, kaže komentator, izvinjavam se ipak je to Kalou, i na kraju ulazi taj igrač (Mikel) i kaže ovaj komentator, ipak je AVB u posljednjem trenutnku promjenio svoju odluku.
Dobro se izvukao.
Dobro se izvukao.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Sto vise slusam Nikolu Radocaja sve mi se vise svidja kao komentator,iako mi je u pocetku bio nekako iritantan,valjda sto je tek kretao sa komentatorskim poslom,ali nakon ove dve godine rada lepo se uhodao,tacne,zanimljive informacije,poznavanje materije i dobar glas,sve sto treba da krasi jednog komentatora.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
najgori mi je onaj na ftv bori bilić , kad on komentarise dodje mi da smanjim tv do kraja , inace svi su mi bezveze na ftv i bht najbolji su ona dvojica na obn-u bar ih je zabavno slusat pogotovo vudgalica , njih dvojica su svijet izmislili za one ostale , ovi ko roboti bezivotni a uz to jos pojma ni o cemu nemaju . znaci adis hadzic i sasa vugdalic zakon ! 
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- tyler durden
- Kontakt:
ovaj veceras na BHT, fantazija ziva 
kaze Aleksandar dobro smo stOjali na terenu.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.