Ma niko u ovoj ligi nije bas nesto s financijama.., al' to ce biti presudno, jer ko god udje od ovih gore nabrojanih morat ce velika sredstva izdvojiti za rekonstrukciju stadionankvitez je napisao/la:da,Krajinu sam zab.mada nevjerujem da oni imaju financijska sredstva za PL.
NK Vitez
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: NK Vitez
#samoRudar #zauvijek
Pa u Premijer ligi ako se pronađe sponzor nema više plaćanja službenih lica, kotizacije već odavno nema, UEFA izdvaja pare za omladinske pogone,.. Pa kad sabereš sve i oduzmeš, Premijer liga izađe jeftinija od Prve, ipak igrači će uvijek ukoliko žele afirmaciju za isto para uvijek izabrati klub iz Premijer lige i zbog toga mislim da ni Krajina nije odustalaL' Imperator je napisao/la:Ma niko u ovoj ligi nije bas nesto s financijama.., al' to ce biti presudno, jer ko god udje od ovih gore nabrojanih morat ce velika sredstva izdvojiti za rekonstrukciju stadionankvitez je napisao/la:da,Krajinu sam zab.mada nevjerujem da oni imaju financijska sredstva za PL.
U Krajini svaki drugi dan strajk igraca..L' Imperator je napisao/la:Sudeci prema svemu bice ovo najzanimljivije proljece u zadnjih nekoliko godinankvitez je napisao/la:ajde dobro je onda. da su nam ostali Smriko I Jurcevic PL bi bila sigurna,a ovako ce biti zanimljivo pratiti tko ce u PL. Gradina,Iskra,Vi ili MiNe treba ni Krajinu otpisati, ipak su oni jesenji prvaci
-
plavobijeli
- Kontakt:
Ako ste dobili ovog Kušljića dobili ste najveće pojačanje,jer teško je naći takvog igrača koji se neboji ni kućiniti na strani,na visoke lopte je najjači,zna Ćutuk šta njemu triba.Ja sam ga pratio dok je bio u Rudaru u Prijedoru i bio je odličan i standardan u prvoj postavi i porednjega se ovaj nadavao golova što je otišo u Gošk.
sony_91 je napisao/la:Pa u Premijer ligi ako se pronađe sponzor nema više plaćanja službenih lica, kotizacije već odavno nema, UEFA izdvaja pare za omladinske pogone,.. Pa kad sabereš sve i oduzmeš, Premijer liga izađe jeftinija od Prve, ipak igrači će uvijek ukoliko žele afirmaciju za isto para uvijek izabrati klub iz Premijer lige i zbog toga mislim da ni Krajina nije odustalaL' Imperator je napisao/la:Ma niko u ovoj ligi nije bas nesto s financijama.., al' to ce biti presudno, jer ko god udje od ovih gore nabrojanih morat ce velika sredstva izdvojiti za rekonstrukciju stadionankvitez je napisao/la:da,Krajinu sam zab.mada nevjerujem da oni imaju financijska sredstva za PL.
Ma to za stadion je tacno haha
A sto se Kusljica tice on je kod nas,nadam se da ce nam pomoci da udemo u PL!
Prijateljska utakmica: Nk Vitez 2-0 Fk Mladost Doboj Kakanj 
- L' Imperator
- Kontakt:
Gdje ste igrali?nkvitez je napisao/la:Prijateljska utakmica: Nk Vitez 2-0 Fk Mladost Doboj Kakanj
#samoRudar #zauvijek
L' Imperator je napisao/la:Gdje ste igrali?nkvitez je napisao/la:Prijateljska utakmica: Nk Vitez 2-0 Fk Mladost Doboj Kakanj
Ako sam dobro cuo u Zenici su igrali.
- L' Imperator
- Kontakt:
Aha, znaci nisi ti bio na utakmici. Bas me zanima kako je Mladost igrala.nkvitez je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Gdje ste igrali?nkvitez je napisao/la:Prijateljska utakmica: Nk Vitez 2-0 Fk Mladost Doboj Kakanj
Ako sam dobro cuo u Zenici su igrali.
#samoRudar #zauvijek
nisam,nisam.cuo sam samo da su s njima igrali,dobili 2-0.. ja msm u Zenici da mi je netko rekao 
u subotu u 13,00 u Zenici,Vitez-UNIS
otkud ti ovo? 
De ba može me ko ubaciti ili u NK ili u FK svejedno mi
samo da mi je igrat fudbala oželio sam ga se

samo da mi je igrat fudbala oželio sam ga se
hahaha
odakle si ti? 
Iz Sarajeva........heheh još sam ja zelen tek mi je 16 godina....no d aznam d abi iblo mjesta makar za probu

Probaj u Unisu, njima sve odgovaraBuzz je napisao/la:Iz Sarajeva........heheh još sam ja zelen tek mi je 16 godina....no d aznam d abi iblo mjesta makar za probu![]()
![]()
Inače sam prednji vezni, igrao u Slavijinim mlađim kategorijama ( sezona 2006/2007)....a gdje oni treniraju????? jesul oni u Vogošći ?
FKKrajina je napisao/la:Probaj u Unisu, njima sve odgovaraBuzz je napisao/la:Iz Sarajeva........heheh još sam ja zelen tek mi je 16 godina....no d aznam d abi iblo mjesta makar za probu![]()
![]()
hahah
trebao bi probati tamo..
Prijateljska utakmica: Nk Vitez 3:0 Fk Unis Vogosca
kombinovani tim UNISA danas je izgubio od Viteza 3>0,prvo poluvrijeme 0>0nkvitez je napisao/la:Prijateljska utakmica: Nk Vitez 3:0 Fk Unis Vogosca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.