klocu ima li Majestic gdje???Edin TM87 je napisao/la:Jadni stamro, ocekivalo se puno od njeg![]()
dzon, ovaj marsej nikad nece doc
Arogantni
Catania-Novara
Cagliari -Lecce
Jesu kečevi ???
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
klocu ima li Majestic gdje???Edin TM87 je napisao/la:Jadni stamro, ocekivalo se puno od njeg![]()
Da.... MAda ce ti Cagliari biti gusto....legenda reala je napisao/la:klocu ima li Majestic gdje???Edin TM87 je napisao/la:Jadni stamro, ocekivalo se puno od njeg![]()
Arogantni
Catania-Novara
Cagliari -Lecce
Jesu kečevi ???
Pa znamdzonvejn je napisao/la:pa bio je tu prije 1h, odigrao sa arogantnim meč..Edin TM87 je napisao/la:Jadni stamro, ocekivalo se puno od njeg![]()
Eno igra on ,samo krije paswordArogantni je napisao/la:Jesam peh reds dodje jednom u 232343god ovdje na temu, a mene tada nema....
pa eno ti redsa na haxballu, Boga pitaj s kim igra.Arogantni je napisao/la:Jesam peh reds dodje jednom u 232343god ovdje na temu, a mene tada nema....
hajd udji... ni sa kalauzerom ne mozes provaliti sifru...dzonvejn je napisao/la:pa eno ti redsa na haxballu, Boga pitaj s kim igra.Arogantni je napisao/la:Jesam peh reds dodje jednom u 232343god ovdje na temu, a mene tada nema....
Vjezba, vjezba...da se nebi obrukao protiv menedzonvejn je napisao/la:pa eno ti redsa na haxballu, Boga pitaj s kim igra.Arogantni je napisao/la:Jesam peh reds dodje jednom u 232343god ovdje na temu, a mene tada nema....
udi hare u edin87 sobu pass ss.baharebianconero je napisao/la:@legenda kada ti odgovara da odigramo 3 kolo ?
hanizz nadji mi redsa...hanniz je napisao/la:3:3 sve ukupno protiv @redsa.
Kakva prilika u zadnjim sekundama kada me je vodio 3:2, idem sam na prema golu, iza mene reds, no želio sam da naprosto uđem u golu, i tako se zeznuo i prošlo vrijeme.![]()
![]()
Čestitam redsu, jednom me je stvarno razvalio 8:2, istina bila je to moja prva utakmica, nakon dužeg vremena, ali sve pohvale kako god.
Vjerovatno bi bili najbolji tandem na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.