Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
nabijaju se postovi, buraz 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad uđem na temu, odem na prve stranice da bar pročitam nešto smiješno kad' sam već tu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sjeća li se iko ovog' posta? Na ovaj sam plakao bukvalno.
_____

_____
MOZAK je napisao/la:Ostavimo taktiku po strani..kod kornera!
Evo formacije za treninga..ovu bagru na gol pa ih gadjat![]()
oj sjecam se, koja legenda

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- the scouser
- Kontakt:
Ima li ko kakav @analitičarev u kolekciji ? Nešto od onih iz serije "Hrčak Ahmo" ili "Kako sam zaigrao za Borussiju" ? To je najveći as ove teme, i dan danas se sjetim nekad postova njegovih...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Goalgetter
- Kontakt:
Mala kolekcija analiticara

Kod: Označi sve
Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.
Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...
Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.
Evo mene trazila Borrusija iz Dortmunda, traze da odigram polusezonu za njih da osiguraju plasman u ligu prvaka. Zvali juce dva puta, nisam bio kuci pa se stara javila. Ona nije dobro skontala o cemu se radi, mislila raja me zove na termin pa rekla da ja ne mogu, kao moram da ucim, ima moj sin kaze pametnija posla. No ovi iz Dortmunda su jako insistirali pa rekli da se obavezno javim. Ja dosao kuci kad stara onako ljuta kaze zvali te opet oni tvoji nesretnici da idete igrati lopte. Vidim ja njemacki broj i meni odmah sumnjivo. Okrenem broj i javi se neka sekretarica pa me spoji odmah sa direktorom Borussije. Kaze on meni, pa gdje si ti Bosanac, lakse je doci do Obame nego o tebe.
Kazem da je sve OK, igrao malo play stationa u klubu i onda isli na cevape pa nisam stigao kuci ranije. Pitam o cemu se radi i on kaze da sam im jako potreban. Kazu da sva statistika pokazje da sam ja covjek koji ima sve sto im treba i da osjecaju da im ja mogu zagarantovati uspjeh. Pitam dalje kakvi su planovi i uslovi i kaze on da ne mozemo oko toga preko telefona nego ce poslati avion po mene u Sarajevo i da cemo o tome pricati u Dortmundu. Kaze on meni mali hajd spremaj se. I poceo se ja spremati tako, avion trebo stici za 3 sata no sjetih se da nesto trebam. Nazovem opet u Dortmund, opet me spoje sa predsjednikom i pitam ga koliko domaceg dzema mogu ponijeti za Njemacku? Objasnio sam da jako volim slatko i da volim da mastrafim domaci dzem pa me zanimalo kolike su kvote kad je Njemacka u pitanju da me ne bi zezali na carini. Kaze on da mogu ponijeti koliko zelim i da njemu ponesem 2-3 tegle ako je dobar i pravi domaci jer kaze i on voli i ima probleme sa srcem pa bi mu dobro doslo malo pravog domaceg dzema. Ma kazem da je pravi domaci, ponijet cu mu i sipkovog a i ovog od sljiva, dobar za sve zivo. Odlucih da mu ponesem i 2 flase domaceg soka, jednu od ruze a drugu od zove.
I tako krenem ja na aerodrom, zovnem pajdu da me odbaci, kad zvoni mobilni, opet predsjednik. Kaze zove iz aviona i ovi iz sarajevskog tornja im ne daju da slete pa da ja urgiram. Oni kruze oko Alpi i da pozurim jer im nestaje goriva. Hajd reko sad cu ja to srediti.
Nazovem ja aerodrom i kazem da ukljuce sva zelena svjetla na stazama, stize predsjednik. Kaze onaj covo da nisam normalan i spusti mi slusalicu. Zovnem ja opet i kazem staronji da se ne zajebaje jer stize predsjednik i ako ne popali sva zelena svjetla da ce izgubiti posao i da cu mu hebati sve zivo jer stize predsjednik i da se radi o vaznim stvarima. Opet on mene zatjera u rodni kraj i spusti kreten slusalicu. Nazovem ja opet i kazem mu da ja stizem na aerodrom, da sam na putu i da cu ocistiti plocice sa njim kad dodjem.
Stizemo tamo, ja pravim odmah frku na ulazu, policija stize, drze me dvojica a ja se derem iz sveg glasa da ukljuce sva zelena svjetla, stize predsjednik...Otimam se koliko mogu i trazim da pricam sa direktorom aerodroma. No nista, zele da me vode i izbace sa aerodroma. No sjetim se ja da imam broj od predsjednika, nazovem broj i javi se predsjednik, ebiga kaze mali, ponestalo nam goriva pa se morali vratiti u Dortmund. Kaze mi da dodjem kako znam ali sto prije.
Nije bilo nekih brzih letova a nemam ni love dovoljno pa sam odlucio busom. Trebam sada zvati Centrotrans da vidim kada ima bus za Dortmund. Zna li neko broj Centrotransa ili kad idu busevi za Dortmund??
Pozdrav raja
Evo i mene. Javljam se iz Dortmunda. Stigao sam juce. Put je bio dug i bilo je svega.
Krenuo sam iz Sarajeva prije 2 dana sa Centrotransovim busom koji je vecinom prevozio gastarbajtere,studente i neke starce. Cim smo krenuli odlucih da se upoznam sa par ljudi, kontam dug je put, bolje je pricati sa nekim, brze ce proci. I tako nakon upoznavanja kazem ja ko sam i sta sam i ispricam gdje i zasto idem, no ljudi se poceli smijati. Vec nakon takva 3 slucaja odlucim ja da nista i ne pricam, vidim ljudi ne vjeruju i poceli se smijati i sprdati samnom. No brzo se to prosirilo busom, ko nas narod, najvise blentav, i onda na pauzama kada ulazim u bus, govore oni evo onog iz Dortmunda i cikoce se od smijeha.
Prvo nesto znacajno desilo se na hrvatskoj granici. Ulazi carinik u bus i kaze neka izidje iz busa onaj cija je ona velika crna torba na kojoj je kredom napisano Borussia Dortmund. Izdjem ja iz busa kad ce meni carinik: Pa dobro Bosanac, ponijeti jednu, dvije pa i tri tegle dzema je u redu, ali sta ces pobogu da radis sa 18 tegli dzema i sa 6 boca soka? Kazem ja njemu onako hladno i na prvu da nije sve za mene nego da je dio i za predsjednika Borusije. Covjek me pogleda, odmjeri me pogledom a zatim kaze da cekam tu i ode do svog kolege. Dodjose oni za minut i rekose mi da ponesem torbu i da krenem za njima u sobu za ispitivanje. Tu su me pitali mali milion pitanja i svukli me do gaca. Sve su pretresli. Valja mislili da nisam normalan pa me ekstra ispitali i peglali.
Kasnili smo zbog toga na startu skoro 2 sata. Ulazim u bus a sofer ljut, pjeni i udara rukama i glavom od volan. **** kazem, nije do mene, dzem je u pitanju.....
Na slovenskoj granici slicna situacija. Janez pravo zapjenio kad je vidio dzem u torbi. Pita on mene onako na slovenskom sta je to i gdje idem i sve zivo..Meni dopizdilo istu pricu vrtiti ko ko zna koji put pa mu se okrenem i kazem, znas sta gospodine carinik, bit cu iskren pa cu vam reci o cemu se radi. imam neke tegobe sa stomakom pa sam bio kod doktora koji mi je preporucio da nakon svakog obroka uzmem par zlica domaceg dzema. Od tada mi je puno lakse. Nakon obroka, uzmem malo dzema, poserem se i onda mi je sve svejedno..Tako kazem ja njemu..
On se malo i nasmijao i odluci da me pusti no kaze kad si vec uzimao dzem, mogao si da uzmes nas Fruktal, jako je dobar. Eh znam kazem, dobro si me podsjetio, kad mi nestane ovog kupit cu obavezno Fruktal, naci cu ga valjda u Drotmundu. Okrenem se a u sebi mislim, ebem i tebe i Fruktal......Put se nastavio....
- the scouser
- Kontakt:

Koji je to pacijent bio...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prelistah prve stranice sad i Crespo me nasmijao hahaha kaze otisao bih u hotel od Muntarija da trazim autogram ali ih ne mogu razlikovat (misleci na crnce)

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Analiticar je ljudina,kad se sjetim kako je bilo dobrih zajebancija prije.Jos kad je mene zayebavo za Blekica. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Najjača situacija je bila kod Afričkog kupa, kad bi ga on igrao na kladionici, neki par...i recimo padne na tom...aaaa pa kad dođe tu i natovari se na temu...ja sam znao zaplakat' od smijeha majkem'Henry je napisao/la:Analiticar je ljudina,kad se sjetim kako je bilo dobrih zajebancija prije.Jos kad je mene zayebavo za Blekica.

Kaze im'o kucnog ljubimca i dao mu ime Munib.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- the scouser
- Kontakt:
Bile su one njegove priče iz djetinjstva, kad je krao bombone iz granapa pa ga skontali, i još milion nekakvih anegdota, izmišljenih ili stvarnih, nije ni važno, svaka je bila da se ljudski ismiješ.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[quote="Grandmaster"

[/quote]NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:evo i ja osjecam neki bol izmedju nogu. Mislim da ga uzrokuje tvoje misljenje o najvecem igracu repke, Misketu.harishp je napisao/la: Ko garantuje da Miske opet nece naci kakav razlog nije mu ovo prvi put.
Osim bolova u koljenu imao je i u ''ledjima''
-Paja je napisao/la:Upravu je covjek nemaju ni jednu titulu otkad on prati fudbal, znaci od prosle godine.Virtu4l je napisao/la:Zar ih nemaju 13.?Frutek je napisao/la: A ti Paja ako je tako Arsenal dobar reci nam zašto nema ni jednu Titulu
[/quote]Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
ojjjBtw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse

E pa napokon nakon 3-4 stranice s.anja jedna za pamcenje 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Hahahah,svaka mu cast na onim textovima. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bili su plačevi i za vrijeme vuvuzela.
Jedna od tih je i gore quoteana rečenica.
Sjetim se i one rečenice Paje na temi "najbolji avatari"
Evo vam tema Analitičara.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=3833" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedna od tih je i gore quoteana rečenica.

Sjetim se i one rečenice Paje na temi "najbolji avatari"
Po mojoj uvijek objektivnoj procjeni, ovo je najruzniji/najgluplji avatar u historiji internet foruma! Nije da kazem da je doticni na slici odvratan i ruzan ali tup pogled u daljinu ostvalja dojam da ga upitas koliko je 1+1 ne bi znao odgovor, takvog zamisljam i vlasnika avatara.
Evo vam tema Analitičara.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=3833" onclick="window.open(this.href);return false;

- legenda reala
- Kontakt:
Wert je napisao/la:Zavrsi recenicu:Snijeg pada, puž puzi, ode Hanka da se ......!?
admin je napisao/la:ovo je forum o sportu namjenjen odraslim osobama.
za igrice ima drugih mjesta.
Wert je napisao/la:Usput, odgovor je, ode Hanka da se sanka!![]()
Inace na ovom forumu imas teme kao najljepse lopte, kopacke, korener zastavice i slicno, maltene, a nemoze zagonteke, nekontam!
Wert je napisao/la:Ovo je sa jednog drugog foruma![]()
![]()
![]()
Drugari, moze li neko da mi preporuci tim za koji bih mogao da navijam
Kristal Palas
E hvala ti drugar, navijacu za njih
koji su na tabeli? jesu li prvi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.