adis.p je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:Ima li neki bilder da mi posavjetuje kako da radim na definiciji?? Tj. koje vjezbe da radim, koliko serija, koliko ponavljanja i tako to?
I ja bih volio to da znam.. jer ovako radim k'o budala, uradim 600tinjak trbušnih i 350 sklekova na dan.. ii pauziram svaki drugi.. hajde vi što visite u teretani, dajte nešto

Eh tu vam dodje do izrazaja ishrana,jer ne mozes radit kao budala i jest kao da si na masi...Da pokusam objasnit',da radis normalne treninge i jedes vise no sto bi trebalo,naravno rezultat bi bio gojenje.A kad radis intenzivnije treninge i teze,a jedes kao u prethodnom slucaju uvijek ces bit' takorec' na nuli,to sto masti(nezdrave)uneses mozda i potrosis...
A ako hoces definiciju trebas' se ponajvise bazirat na svojim obrocima i hranom koju konzumiras,pa tek onda trening(razlog sam gore naveo)...Sad nemojte me shvatit da morate manje jest,jedite isto al' za izbacivanjem nezdrave hrane i laganim smanjivanjem UH-a,jedino prije treninga i eventualno ujutro...

,naravno rezultat smanjenja obroka bi bio koban jer bi misicna masa opala,a masne naslage ostale skoro iste...
vise mozete pitat' i zatrazit nekoga strucnijeg(mada ja nisam strucnjak govorim ponajvise iz iskustva) na:
http://body.ba/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥