New York Knicks
Re: New York Knicks
Kako je krenulo,izgleda da bi Lin i Linići mogli popit pravu lekciju :ssS Strasno losa organizacija napada,opet te njegove izg. lopte 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Lin me poceo nervirat 
- SheldonCooper
- Kontakt:
Amare glumi Nowitzkog
ne znam zašto ne ide više prema košu.....odbranu rijetko ko igra osim Chandlera koji je dobio bezveze tehničku....Knickse ubi njihovo drugo ime TO 
Rezultat je odličan....
Rezultat je odličan....
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
24-20
Solidno, mogli smo otići na predah i sa vodstvom, ali zadnju minutu smo loše odigrali... Steve nastavlja sa serijom, samo se nadam da će biti još prostora za šuteve. Lin je loše ušao u utakmicu, ebiga pritisak sa svih strana.
GO KNICKS!
Solidno, mogli smo otići na predah i sa vodstvom, ali zadnju minutu smo loše odigrali... Steve nastavlja sa serijom, samo se nadam da će biti još prostora za šuteve. Lin je loše ušao u utakmicu, ebiga pritisak sa svih strana.
GO KNICKS!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Novak je luuuuud 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Večeras je njegova noćsilenT je napisao/la:Novak je luuuuud
Posle one pozitivnih rekorda sad ce haman krenut oni "crni" :s suvise amaterski mi se cini ovo od Lina 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Lin bogami katastrofalno puno puno lopti gubi...nadam se da ce Knicksi pobjediti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nemogu da vjerujem da smo u minimalnom zaostatku sa ovakvom igrom Lina
skok nas drži zasad
skok nas drži zasad
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Giallorossi
- Kontakt:
S obzirom kako Lin igra, treba te biti zadovoljni sa rezultatom
.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ako u 2 pl. ne zavuce bar 20 p. msm. da ce Ameri njegov napredak automatski nazvat "pocetnickom srecom" ..Giallorossi je napisao/la:S obzirom kako Lin igra, treba te biti zadovoljni sa rezultatom.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Izgleda da se Lin slomio, prititsak ga uništio + ogromna želja i motiv protivnika (valja zaustavit N.N malca koji se pojavio i puni novine i vjesti), bolje da malo Baron preuzme palicu.
Inače rezultat extra za Knickse kakva je igra, Miami je trebao voditi najmanje 15 razlike. Veliki veliki broj glupi grešaka i ne igra u odbrani (osim Chandlera).
Druga petorka odigrala super i bolje da su oni na parketu
Čini mi se da Knicksi imaju najbolju drugu petorku, odnosno klupu u NBA. Zadnji 6-7 utamica klupa je uvjek u plusu
Inače rezultat extra za Knickse kakva je igra, Miami je trebao voditi najmanje 15 razlike. Veliki veliki broj glupi grešaka i ne igra u odbrani (osim Chandlera).
Druga petorka odigrala super i bolje da su oni na parketu
Čini mi se da Knicksi imaju najbolju drugu petorku, odnosno klupu u NBA. Zadnji 6-7 utamica klupa je uvjek u plusu
I'm not insane, my mother had me tested!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja bi isto volio da Knicksi dobiju ovu tekmu,ali nisam siguran da bi to i tebi odgovaralo gledajuci skoriju buducnostSaltCityAttack je napisao/la:Lin bogami katastrofalno puno puno lopti gubi...nadam se da ce Knicksi pobjediti
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti inace pratis cijelu ligu pa znas da je njihova klupa najbolja??SheldonCooper je napisao/la:Izgleda da se Lin slomio, prititsak ga uništio + ogromna želja i motiv protivnika (valja zaustavit N.N malca koji se pojavio i puni novine i vjesti), bolje da malo Baron preuzme palicu.
Druga petorka odigrala super i bolje da su oni na parketu![]()
51-47
Ma ovaj Miami se može pobjediti samo da manje griješimo. STAT i Lin po šest turnovera, a ukupno ih imamo 15. Loše stvarno. Treba Barona ubaciti jer očigledno da Lin ima problema sa pritiskom, treba biti realan, nije navikao. Ovo mu je hajmo reći prva jača utakmica izvan MSGa (pod velikom shvatam i onu protiv Mavsa). Melo nas je izvukao na kraju s dva šuta, moglo je biti i gore, dobro je. Ponavljam, Heat se može pobjediti nisu nešto posebno jaki.
STAT - 11 poena, 3 skoka
Melo - 9 poena, 5 skokova
Novak - 9 poena - 3/3 za 3 poena
@SheldonCooper, slažem se s svakom rječju... Upravo klupa nas spavaša uz naravno Mela, nadam se boljem otporu u drugom poluvremenu i naravno manje turnovera.
Ma ovaj Miami se može pobjediti samo da manje griješimo. STAT i Lin po šest turnovera, a ukupno ih imamo 15. Loše stvarno. Treba Barona ubaciti jer očigledno da Lin ima problema sa pritiskom, treba biti realan, nije navikao. Ovo mu je hajmo reći prva jača utakmica izvan MSGa (pod velikom shvatam i onu protiv Mavsa). Melo nas je izvukao na kraju s dva šuta, moglo je biti i gore, dobro je. Ponavljam, Heat se može pobjediti nisu nešto posebno jaki.
STAT - 11 poena, 3 skoka
Melo - 9 poena, 5 skokova
Novak - 9 poena - 3/3 za 3 poena
@SheldonCooper, slažem se s svakom rječju... Upravo klupa nas spavaša uz naravno Mela, nadam se boljem otporu u drugom poluvremenu i naravno manje turnovera.
JeffriesNEZALAGANJE je napisao/la: Ti inace pratis cijelu ligu pa znas da je njihova klupa najbolja??
Novak
J.R. Smith
Baron
de mi nađi bolju....
Još kad dodaš povrijeđene Harrellsona i Shumpa gdje ćeš boljesilenT je napisao/la:JeffriesNEZALAGANJE je napisao/la: Ti inace pratis cijelu ligu pa znas da je njihova klupa najbolja??
Novak
J.R. Smith
Baron
de mi nađi bolju....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo odmah je bolja klupa moje ekipe i to za klasu... Neal,Ginobili,Leonard,Bonner,Splitter,TJ Ford....Da ti ne spominjem sad DAL i DEN....silenT je napisao/la:JeffriesNEZALAGANJE je napisao/la: Ti inace pratis cijelu ligu pa znas da je njihova klupa najbolja??
Novak
J.R. Smith
Baron
de mi nađi bolju....
- Giallorossi
- Kontakt:
WatsonsilenT je napisao/la:JeffriesNEZALAGANJE je napisao/la: Ti inace pratis cijelu ligu pa znas da je njihova klupa najbolja??
Novak
J.R. Smith
Baron
de mi nađi bolju....
Brewer
Korver
Gibson
Asik
Mada ima josh nekoliko boljih klupa od NY al`mrsko mi pisati
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.