New York Knicks
Re: New York Knicks
Ne bih da se raspravljam za vrijeme utakmice. Mi mislimo ovako, vi onako i kraj... Niko nikoga ne može ubjediti da misli drugačije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemas sta misliti,cekam vas na casu kosarke 7.3Carlo je napisao/la:Ne bih da se raspravljam za vrijeme utakmice. Mi mislimo ovako, vi onako i kraj... Niko nikoga ne može ubjediti da misli drugačije.
hebes Chuck Norrisa kad Lin navuce faul Jamesa koji nije postojao
P.S
Sad kad se J.R Smith i Novak raspucaju ima da bude veselo
P.S
Thomas Müller - Fußballgott
Postojao je faul. James nije čitavim tijelom stao ispred Lina, a i Reggie Miller je potvrdio da je 'call' bio dobar.don_burza je napisao/la:hebes Chuck Norrisa kad Lin navuce faul Jamesa koji nije postojao
P.S
80-66
Preloša treća četvrtina, nije bilo nikakve ideje, nit' ičega. Jedino ako odigramo četvrtu četvrtinu kao protiv Mavsa onda se možemo nečemu nadati. GO KNICKS!
Preloša treća četvrtina, nije bilo nikakve ideje, nit' ičega. Jedino ako odigramo četvrtu četvrtinu kao protiv Mavsa onda se možemo nečemu nadati. GO KNICKS!
3/4 nista fino za oci ,odraz dosadasnje situacije ,J. Anthony dominira u odbrani .. na 5 je bl. dosad msm. ,do novaka nista od suta ,nema se vise sta dodat :S
Vratili smo se na -8
Hvala JR Smithu i naravno Novaku
Hvala JR Smithu i naravno Novaku
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Previse turnovera Lina opet, haj i nekako u regularnoj sezoni, ali u playoffu vas moze puno kostati. Ipak Miami je prejak ove godine, tako da mu ne treba puno ni zamjeriti.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Da se osjetit i manjak ozbiljnosti . 100 % mu se vec uvaljaju manekenke ,pa vise razmislja o njima negoli o posluZeljovac_1921 je napisao/la:Previse turnovera Lina opet, haj i nekako u regularnoj sezoni, ali u playoffu vas moze puno kostati. Ipak Miami je prejak ove godine, tako da mu ne treba puno ni zamjeriti.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma dobro treba uzeti i u obzir da mu je prva godina da starta, naucit ce vremenom, pravi greske kad je pod pritiskom, a za to treba iskustva. Kao sto sam rekao 10 poena, 10+asistencija po tekmi i manje od 4-5 TO, je za njeg dobar ucinak. Bit' ce on itekako dobar samo dok se usteli, ne moze nista preko noci.Feco je napisao/la: Da se osjetit i manjak ozbiljnosti . 100 % mu se vec uvaljaju manekenke ,pa vise razmislja o njima negoli o poslu![]()
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Valjda će iskoristiti ovu pauzu i poraditi na tome, ako ništa nadam se da će popraviti do play-offa.Zeljovac_1921 je napisao/la:Previse turnovera Lina opet, haj i nekako u regularnoj sezoni, ali u playoffu vas moze puno kostati. Ipak Miami je prejak ove godine, tako da mu ne treba puno ni zamjeriti.
102-88
Zaslužena pobjeda Heata. Lin je odigrao najgoru utakmicu u dresu Knicksa do sad, ali ne treba žaliti za ovim treba iskoristiti ovu pauzu maksimalno i uigrati se za drugi dio sezone koji je puno važniji od prvog. JR Smith i Novak su još jednom odlični bili, ali to nije bilo dovoljno... Mogli smo se dignuti na kada je bilo minus osam 7-8 minuta prije kraja, ali nismo... Super pa je došla ova pauza
D'Antoni: Lin ne može biti Petar Pan svaki dan
Jedanaest utakmica zaredom je Jeremy Lin, košarkaška zvijezda New Yorka koji je postao tema br.1 u NBA ligi došavši iz niotkuda, ubacivao 10 poena i više. Od toga je devet puta postizao 20 i više.
No, u četvrtak je toj seriji došao kraj. Lin je postigao samo osam poena na gostovanju kod Miamija, a njegovi su Knicksi poraženi 102-88 u utakmici gdje nisu imali gotovo nikakve šanse. Lin je iz igre pogodio jedan jedini šut (1-11), a u svemu je imao i čak osam izgubljenih lopti.
"Učinili su savršen posao da se osjećam posve neudobno na parketu",rekao je Lin nakon utakmice, a na njega se nadovezao trener Mike D'Antoni:
"Definitivno ne možemo očekivati da Lin svaku večer bude Petar Pan."
U odbranu Lina i kluba je stao i Carmelo Anthony, nominalno prva zvijezda kluba, makar mu je Lin u zadnje vrijeme "ukrao" te ovlasti:
"Uozbiljite se, pa bit će još ovakvih večeri. Ne želim da o ovome pričamo kao o sramoti. Pa, igrali smo vjerojatno protiv najbolje ekipe u ligi. Tko uopće od nas može očekivati da pobjeđujemo u baš svakoj utakmici. Oni su bili maksimalno fokusirani i zaslužili su pobjedu, a mi idemo dalje sa svojim putem", ustvrdio je Melo.
Jedanaest utakmica zaredom je Jeremy Lin, košarkaška zvijezda New Yorka koji je postao tema br.1 u NBA ligi došavši iz niotkuda, ubacivao 10 poena i više. Od toga je devet puta postizao 20 i više.
No, u četvrtak je toj seriji došao kraj. Lin je postigao samo osam poena na gostovanju kod Miamija, a njegovi su Knicksi poraženi 102-88 u utakmici gdje nisu imali gotovo nikakve šanse. Lin je iz igre pogodio jedan jedini šut (1-11), a u svemu je imao i čak osam izgubljenih lopti.
"Učinili su savršen posao da se osjećam posve neudobno na parketu",rekao je Lin nakon utakmice, a na njega se nadovezao trener Mike D'Antoni:
"Definitivno ne možemo očekivati da Lin svaku večer bude Petar Pan."
U odbranu Lina i kluba je stao i Carmelo Anthony, nominalno prva zvijezda kluba, makar mu je Lin u zadnje vrijeme "ukrao" te ovlasti:
"Uozbiljite se, pa bit će još ovakvih večeri. Ne želim da o ovome pričamo kao o sramoti. Pa, igrali smo vjerojatno protiv najbolje ekipe u ligi. Tko uopće od nas može očekivati da pobjeđujemo u baš svakoj utakmici. Oni su bili maksimalno fokusirani i zaslužili su pobjedu, a mi idemo dalje sa svojim putem", ustvrdio je Melo.
Večeras protiv Cavsa... Očekujem pobjedu, ali treba biti oprezan iako Cavsi nisu favoriti 
- adriano_leite
- Kontakt:

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
zadnja najjača
nego, šta očekuješ od večerašnje tekme?
- adriano_leite
- Kontakt:
I meni je zadnja najjaca hahahaha, nadjoh slike na nasem forumu u najavi utakmice pa sam se smijao. Ono startere predstavljaju i za svakog igraca slika je nejga i Lina, cirkus zivi hahaha. A veceras ocekujem jedan poraz, jer smo sinoc igrali sa Bostonom pa opet veceras igramo, a nas tim to tesko podnosi. Ocekujem i razbijanje Lina od strane Irvinga, jedno 25 poena ili vise, ali gubimo jer ce Melo i Stat da prorade, a nasi Jamison, Parker, Boobie i Casspi, nece moci okean sa broda da pogode.Carlo je napisao/la:zadnja najjača![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Carlo ajde ako naletis na kakav dobar stream, postavi link.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Giallorossi
- Kontakt:
Evo leite: http://www.firstrowsports.eu/watch/1105 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT; Raider brzi sam
EDIT; Raider brzi sam
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 01 mar 2012, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- storm_raider
- Kontakt:
Mogu li ja?
http://www.firstrowsports.eu/watch/1105 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Sekunde su odlucivale.
http://www.firstrowsports.eu/watch/1105 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Sekunde su odlucivale.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 01 mar 2012, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.