NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
danas odraden trening na pomocnom terenu.naravno bez lopte samo trcanje.lakse povrede imaju a.halilovic i igor susakovic i naravno altin grbovic,koji je trcao lagano par krugova i otisao u svlacionicu...ostali su zdravi i kako sam vidio dobra atmosfera vlada medu igracima 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako Bog dadne pa slijedece sezone pod reflektorima kako sam cuo moglo bi da bude tako
a mozda al mozda i do kraja ove sezone huuuuuuuuuuuuuuuuu 

ja kako sam cuo sta ce se sve raditi do jeseni nisam mogao da povjerujem i zato necu ni da pisem..uglavnom sve pare imaju samo je fazon dali ce se sve moci vremenski ispostovat.kapa do poda fadilu i nurdi 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako bi bilo lijepo kad bi se mogli reflektori zavrsit za 90 rodjendan pa zapalit jedno 90 baklji po noci duz jedne i druge tribine a stadion ono pun kako bi to ludo izgledalo i koji bi to dozivljaj bio za nas sveastra1922 je napisao/la:ja kako sam cuo sta ce se sve raditi do jeseni nisam mogao da povjerujem i zato necu ni da pisem..uglavnom sve pare imaju samo je fazon dali ce se sve moci vremenski ispostovat.kapa do poda fadilu i nurdi

- Cincinnatus
- Kontakt:
Jedno malo pitanje, ako je uredu.
Jel Bosnjaci u okolini Doboja vecinom navijaju za Zvijezdu ili neki drugi klub? Znam da Sloga vise nije Sloga.
Jel Bosnjaci u okolini Doboja vecinom navijaju za Zvijezdu ili neki drugi klub? Znam da Sloga vise nije Sloga.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
pa i ja se bas pitam dali zvijezda ima navijaca van GradaccaCincinnatus je napisao/la:Jedno malo pitanje, ako je uredu.
ma ja bi halalio reflektore za sledecu godinu samo da ove urade pomocni teren i da natkriju veliku tribinu to bi bilo golemo a kako cujem ceka se da snijeg ode i pomocni se pocinje radit a krov ce biti do jeseni.Fatko je napisao/la:kako bi bilo lijepo kad bi se mogli reflektori zavrsit za 90 rodjendan pa zapalit jedno 90 baklji po noci duz jedne i druge tribine a stadion ono pun kako bi to ludo izgledalo i koji bi to dozivljaj bio za nas sveastra1922 je napisao/la:ja kako sam cuo sta ce se sve raditi do jeseni nisam mogao da povjerujem i zato necu ni da pisem..uglavnom sve pare imaju samo je fazon dali ce se sve moci vremenski ispostovat.kapa do poda fadilu i nurdi
fatko jesul gdje vec nadeni reflektori
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
receno mi je da se ceka rusenje nekog stadiona u Njemackoj ali imaju reflektori za pomocni kako sam razumijoastra1922 je napisao/la:ma ja bi halalio reflektore za sledecu godinu samo da ove urade pomocni teren i da natkriju veliku tribinu to bi bilo golemo a kako cujem ceka se da snijeg ode i pomocni se pocinje radit a krov ce biti do jeseni.Fatko je napisao/la:kako bi bilo lijepo kad bi se mogli reflektori zavrsit za 90 rodjendan pa zapalit jedno 90 baklji po noci duz jedne i druge tribine a stadion ono pun kako bi to ludo izgledalo i koji bi to dozivljaj bio za nas sveastra1922 je napisao/la:ja kako sam cuo sta ce se sve raditi do jeseni nisam mogao da povjerujem i zato necu ni da pisem..uglavnom sve pare imaju samo je fazon dali ce se sve moci vremenski ispostovat.kapa do poda fadilu i nurdi
fatko jesul gdje vec nadeni reflektori
mislim da ne navijaju .iako mozda pojedini sada kada bi igrali zvijezda i sloga navijali bi za zvijezduCincinnatus je napisao/la:Jedno malo pitanje, ako je uredu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
fatko sta bi sa onom drugom turom iz švice... jeli stigla..
i zna li ko u koliko je sati utakmica protiv sloge...
sutra se zavrsava sa utovarom nadam se da su uspijeli sve zavrsit jer ima dosta poslaemir_dj je napisao/la:fatko sta bi sa onom drugom turom iz švice... jeli stigla..
Molio bih admin-a sa nkzvijezda.ba da mi se javi u pp...
eto stranica je pocrvenila

jasmin mujkic pogodio dva puta u pobjedi bratstva protiv gradine...steta velika za ovog momka sto nasi nisu ulozili malo vise truda bolji je garant i od pandze ferenca a o altinu da i ne govorimo.naqdam se da ce ga bar uspjeti dovesti na ljeto.iako me nebi cudilo da prede u neku drugu premijerligasku ekipu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kakav je ferenc?? je li zaigro ijednu utakmicu??'
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
na pripremama u novigradu je odigrao par utakmica a vjeruj da ga mi jos nismo imali priliku vidjeti.ja sam ga pratio na treninzima i vidi se da je momak talenat i da ce nam biti od pomoci.nije u prvom sastavu zasad sto neznaci da se nece nametnuti znaci do njega je rad na treninzima i golovi i to je toRosas7 je napisao/la:kakav je ferenc?? je li zaigro ijednu utakmicu??'
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel Altin Grbović ozdravio valjda se vratio zdrav iz Pazara?
ljudi kako vam nije jasno ovdje igrači dolaze na rehabilitaciju zbog Banje Ilidže koja je idealna za oporavak, naravno banjsko liječenje sportskih povreda traje oko 6 mjeseci, znači Altin je tu do ljeta i onda ode.maksi je napisao/la:Jel Altin Grbović ozdravio valjda se vratio zdrav iz Pazara?
Prvenstvo počima za 15 dana nije ni jednu utakmicu odigro na pripreme nije išo dok su naši trenirali on se liječio u Novom Pazaru a zadnju godinu nije igro zbog povreda.
Pozdrav za sve navijače Zvijezde iz Brčkog !
Samo da znate da imate navijače i u Brčkom, redovan sam na Banja Ilidži, jedva čekam prvu sa Leotarom
Samo da znate da imate navijače i u Brčkom, redovan sam na Banja Ilidži, jedva čekam prvu sa Leotarom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.