FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
da je makar 2.0 kvota na premijer ligu pa haj
premala ovako
premala ovako
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
da, razlika između 1.95 i 2 je velikaljiljan89 je napisao/la:da je makar 2.0 kvota na premijer ligu pa haj
premala ovako

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Ode nam Savo. 
I ako je bijo vrlo ne realan ovo zadnje vrijeme treba se momku zahvalit za dobre partije i vrlo bitne golove.

I ako je bijo vrlo ne realan ovo zadnje vrijeme treba se momku zahvalit za dobre partije i vrlo bitne golove.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 24 feb 2012, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
hvala Bogu, i vrijeme je bilo.sajo10 je napisao/la:Ode nam Savo.
DRUG NEBI TI PUNCA
ode a ne platizlatandr je napisao/la:Kakva je situacija sa Savicem, jesu se smirile malo "strasti" ?

Povratak na staze stare slave! TM 87
Dva kombinovana tima Želje susrest će se sutra sa hrvatskim niželigašem Neretvom iz Metkovića i sa Olimpicom.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... i-neretvom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... i-neretvom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
da u tom slucaju ne bi imao sanse da izgubis pareja sam je napisao/la:da, razlika između 1.95 i 2 je velikaljiljan89 je napisao/la:da je makar 2.0 kvota na premijer ligu pa haj
premala ovako

http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
- inacefindecko
- Kontakt:
Bukvic - U21 reprezentativac
Karic - Nekadasnji olimpijski reprezentativac (A2)
Guso - Nekadasnji A reprezentativac
B. Colic - Kadetska, Juniorska U21 reprezentacija
Bogicevic - Nekadasnji A2 reprezentativac
Vasilic - Nekadasnji A reprezentativac
Kvesic - U21 reprezentacija
Gerhard - Liberija reprezentacija
Kerla - A2 i A reprezentacija
Svraka - A2 reprezentacija
Jamak - Nekadasnji juniorski reprezentativac
Stanic - Juniorski i A2 reprezentativac
Stanceski - Kadetski i juniorski reprezentativac Srbije, U21 reprezentativac Makedonije
E. Colic - nekadasnji U21 i A2 reprezentativac
Zeba - nekladasnji U21 i A reprezentativac
Beslija - nekadasnji U21, A2 i A reprezentativac
Zolotic - Kadetski i juniorski reprezentativac
Smajic - nekadasnji U21 i A reprezentativac
Bekric - A2 reprezentativac
Adilovic - A i A2 reprezentativac
Ramic - U21 reprezentativac
Baljic - Kadetska i juniorska reprezentacija Svice
Stanceski - Kadetski i juniorski reprezentativac Srbije, U21 reprezentativac Makedonije
Koja je ovo kladionica , da i ja odigram ?ja sam je napisao/la:iće i veća uplata, čim plata legne![]()
kako misliš?ljiljan89 je napisao/la:da u tom slucaju ne bi imao sanse da izgubis pareja sam je napisao/la:da, razlika između 1.95 i 2 je velikaljiljan89 je napisao/la:da je makar 2.0 kvota na premijer ligu pa haj
premala ovako
btw, neću ih ni ovako izgubit

bwinmaster44 je napisao/la:Koja je ovo kladionica , da i ja odigram ?ja sam je napisao/la:iće i veća uplata, čim plata legne![]()
De nam prevedi ovo u eureinacefindecko je napisao/la:Bukvic - U21 reprezentativac

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
http://www.easilysharing.com/images/039 ... 347770.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedna
ovako ce biti protiv širokog
evo jedna
ovako ce biti protiv širokog
AMAR AMAR OSIM OSIM
Izgleda da je Širokom suđeno da Želji dolazi za vrijeme opće euforije domaćih.
Čini mi se da su oni bili prvi gost u Dolini i kad se Amar tek vratio.
Nisam baš oduševljen što samouvjerenost prelazi u ubjeđenost u osvajanje duple krune. Polako ljudi, bitno je da se ozbiljno radi, a rezultati i možebitna (nadana) dominacija će već doći vremenom, valjda. Istini za volju, zar nije nerealno/neočekivano da Željo iz sredine tablice skoči u sami vrh odmah po rekonstrukciji menadžmenta kluba i da dvije godine za redom osvaja trofeje, a do jučer se borio da ne prosipa bodove kući?!
Da parafraziram Švabu: Problem u nogometu je što uvijek postoji protivnik i što taj protivnik želi da ostvari vlastite ciljeve.
Kad ne bi bilo protivnika, sve bi bilo mnogo lakše. Ovako, ostaje još čitavih 15 kola i najteža faza kupa...
Čini mi se da su oni bili prvi gost u Dolini i kad se Amar tek vratio.
Nisam baš oduševljen što samouvjerenost prelazi u ubjeđenost u osvajanje duple krune. Polako ljudi, bitno je da se ozbiljno radi, a rezultati i možebitna (nadana) dominacija će već doći vremenom, valjda. Istini za volju, zar nije nerealno/neočekivano da Željo iz sredine tablice skoči u sami vrh odmah po rekonstrukciji menadžmenta kluba i da dvije godine za redom osvaja trofeje, a do jučer se borio da ne prosipa bodove kući?!
Da parafraziram Švabu: Problem u nogometu je što uvijek postoji protivnik i što taj protivnik želi da ostvari vlastite ciljeve.
Kad ne bi bilo protivnika, sve bi bilo mnogo lakše. Ovako, ostaje još čitavih 15 kola i najteža faza kupa...
Samo polako bez vece euforije, imamo dobru ekipu sto je najvaznije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
na sta naleti hahahaha

vidi vidi sta pise dole "izaziva rak kod pitara" ja preporucujem da i ovo stave u fan shop obogatili bi searelinho je napisao/la:na sta naleti hahahaha
evo im prijedlogblack64 je napisao/la:vidi vidi sta pise dole "izaziva rak kod pitara" ja preporucujem da i ovo stave u fan shop obogatili bi searelinho je napisao/la:na sta naleti hahahaha