Cestitam protivnicima

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
zaista nevjerovatno ali cestitke gostimaalacious je napisao/la:Ako sam dobro vidio,ispali smo iz kupa rezultatom 3:2 nakon produzetaka![]()
Cestitam protivnicima
Hvala na cestitkama... Pobjeda uprkos nedostatku dobrog strijelca i igraca, druga Bianconera....mak_033 je napisao/la:zaista nevjerovatno ali cestitke gostimaalacious je napisao/la:Ako sam dobro vidio,ispali smo iz kupa rezultatom 3:2 nakon produzetaka![]()
Cestitam protivnicima
Nije nevjerovatno. Igrali smo sa igracem manje, a samo sreca vas je spasila ubjedljivijeg poraza, jer je real gol primio u 92. minuti, a Marseille dao u 92.mak_033 je napisao/la:zaista nevjerovatno ali cestitke gostimaalacious je napisao/la:Ako sam dobro vidio,ispali smo iz kupa rezultatom 3:2 nakon produzetaka![]()
Cestitam protivnicima
Mislim da nema dalje žrijeba,ima shema i vid se po njoj ko skim igra dalje do finala,ali et nek potvrdi to i neko iz savezaClaus je napisao/la:Ah, jesmo l' to prošli?Produžeci su ovog puta donijeli sreću i, uprkos izostanku Steviea (treba reći da su i Formule igrale s igračem manje), gol moje malenkosti nam je donio slavlje i prolazak u četvrtfinale Kupa! Senzacija je na pomolu; ako ništa, na drugom frontu igramo mašala(h).
![]()
Sada željno očekujemo žrijeb i, usput, nadamo se da će nas pomilovati i dodijeliti nam relativno (naj)slabijeg protivnika (), iako niti jedna ekipa koja je došla do ove faze nije za podcijeniti. Saveze, žrijeb je u...?
Po toj shemi, parovi 1/4 finala su sljedeći :deyo je napisao/la: Mislim da nema dalje žrijeba,ima shema i vid se po njoj ko skim igra dalje do finala,ali et nek potvrdi to i neko iz saveza
Ovaj put sam imao defanzivnu ulogu, i čini se perfektno odradio posao u toj ulozideyo je napisao/la::ugeek: fino fino,idemo dalje
Parovi za oba tima:
Bayern Munchen-Basel (LP)
Inter-Marseille (LP)
Chelsea-Napoli (LP)
Real Madrid-CSKA Moskva (LP)
PSV-Valencia (EL)
Athletic Club-Manchester United (EL)
Manchester City-Sporting (EL)
Produzeci:
Udinese-AZ Alkmar (EL)
Olympiakos-Metalist (EL)
Schlake-Twente (EL)
Besiktas-Atletico Madrid (EL)
Jedanesterci (1,x,2):
Bayern Munchen-Basel (LP)
Inter-Marseille (LP)
Chelsea-Napoli (LP)
Real Madrid-CSKA Moskva (LP)
PSV-Valencia (EL)
Athletic Club-Manchester United (EL)
Manchester City-Sporting (EL)
Udinese-AZ Alkmar (EL)
Olympiakos-Metalist (EL)
Schlake-Twente (EL)
Besiktas-Atletico Madrid (EL)
i 1:0 i 1:1 nam odgovaralo...adnan24 je napisao/la:Kakav gol @BiHfan-a![]()
Skaricama sa 30 metara
(jos su oni imali 1-1 Inter
)
Zaheban sam ja ove sezone.adnan24 je napisao/la:Kakav gol @BiHfan-a![]()
Skaricama sa 30 metara
(jos su oni imali 1-1 Inter
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.