Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
ZA Begovica je donesena odluka u petak a micemo znati sutra dalije pozitivna ili negativna.Tako kaze Uske!

Samo da sutra objave: " Asmir Begovic dosao na prozivku, papirologija zavrsena" i ja cu biti presretan.
Ovaj momak je nase najvece pojacanje u zadnjih 2-3 godine. Obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo oko golmana, usudio bih se reci da je Begovic za reprezentaciju cak i vece pojacanje od Pjanica. Siguran sam da se sad masa ljudi na forumu nece sloziti samnom, (i ja fakat gotivim Pjanica i da ja odlucujem, Pjanic bi uvijek bio moj izbor prije Ibricica u prvih 11) ali nama je u ovom trenutku mnogo neophodniji golman jer nam je ta pozicija mnogo kriticnija nego veza.
Begovic je i danas a i u utakmici koju je Portsmouth igrao u kupu prosle sedmice bio na visokom nivou. Jedini razlog zasto nije stalno na golu je James koji nista nije bolji ali ipak predstavlja ikonu kluba i reprezentacije Engleske i jednostavno mora braniti. Ali doci ce i tome kraj (mozda je vec i dosao) a vrijeme radi za Begovica.
I jos nesto, sto svakom otvara oci:
Nemanja Supic - Anathrosis (prakticno otjeran nakon ispadanja od Petrovca) - trenutno bez kluba
Kenan Hasagic - Istanbul BB (prosjecan klub u Turskoj) - rekovalescent vukao povredu 4-5 mjeseci
Adis Nurkovic - FK Travnik - bez komentara
Zdenko Baotic - Otelul Galati (branio samo jednu utakmicu ove sezone - prvu nakon sjedenja u Sturmu) rezervni golman u svom klubu
Romeo Mitrovic - Keckemet - rezervni golman - nakon zadnje blamaze (izasao nakon 30 min, primio 3 gola) daj boze da ostane u klubu
Asmir Begovic - Portsmouth - English Premier League - inace rezerva James-u, trenutno a i sigurno (za kratko vrijeme) prvi golman svoje ekipe
Pametnom dovoljno....
Ovaj momak je nase najvece pojacanje u zadnjih 2-3 godine. Obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo oko golmana, usudio bih se reci da je Begovic za reprezentaciju cak i vece pojacanje od Pjanica. Siguran sam da se sad masa ljudi na forumu nece sloziti samnom, (i ja fakat gotivim Pjanica i da ja odlucujem, Pjanic bi uvijek bio moj izbor prije Ibricica u prvih 11) ali nama je u ovom trenutku mnogo neophodniji golman jer nam je ta pozicija mnogo kriticnija nego veza.
Begovic je i danas a i u utakmici koju je Portsmouth igrao u kupu prosle sedmice bio na visokom nivou. Jedini razlog zasto nije stalno na golu je James koji nista nije bolji ali ipak predstavlja ikonu kluba i reprezentacije Engleske i jednostavno mora braniti. Ali doci ce i tome kraj (mozda je vec i dosao) a vrijeme radi za Begovica.
I jos nesto, sto svakom otvara oci:
Nemanja Supic - Anathrosis (prakticno otjeran nakon ispadanja od Petrovca) - trenutno bez kluba
Kenan Hasagic - Istanbul BB (prosjecan klub u Turskoj) - rekovalescent vukao povredu 4-5 mjeseci
Adis Nurkovic - FK Travnik - bez komentara
Zdenko Baotic - Otelul Galati (branio samo jednu utakmicu ove sezone - prvu nakon sjedenja u Sturmu) rezervni golman u svom klubu
Romeo Mitrovic - Keckemet - rezervni golman - nakon zadnje blamaze (izasao nakon 30 min, primio 3 gola) daj boze da ostane u klubu
Asmir Begovic - Portsmouth - English Premier League - inace rezerva James-u, trenutno a i sigurno (za kratko vrijeme) prvi golman svoje ekipe
Pametnom dovoljno....
-
pirotehnik
- Kontakt:
Neslazem se za Hasagica.. sve ostalo ti je na mjestu. Ne kontam uopste kako neki guraju Supica ispred Begovica.. Nista protiv njega kao covjek, ali je stvarno treca stativa na golu. 
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...
a i Hasagic je klasa za Begovica, sto neznai da je Begovic los, ali nije jos toliko doar da bude ispred Kene...
njih dvojicu i niko nam vise ne treba...sto se golmana tice, i jos jednog zvati na okupljanje, mladog golmana, tipa SEhica...nemora sad biti Sehic, nego sad mi on na pamet pade...
a sto se Supica tice, jedan je od najradrazih igraca reprezentacije meni, al realno nije bas on kvaliteta za reoprezentaciju...
a i Hasagic je klasa za Begovica, sto neznai da je Begovic los, ali nije jos toliko doar da bude ispred Kene...
njih dvojicu i niko nam vise ne treba...sto se golmana tice, i jos jednog zvati na okupljanje, mladog golmana, tipa SEhica...nemora sad biti Sehic, nego sad mi on na pamet pade...
a sto se Supica tice, jedan je od najradrazih igraca reprezentacije meni, al realno nije bas on kvaliteta za reoprezentaciju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Slazem se, Begovic je veoma dobar golman i vjerovatno ce biti nas najbolji golman u "dugoj" historiji nase repke, medjutim i dalje mislim da je Hasagic nesto bolji. Ali, trenutno ne vjerujem da je u formi, tako da bi Begovic trebao braniti ove dvije tekme ... ipak sjetite se Hasagica protiv Spanije, da nije njega bila bi trica...ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
U pravu ste. Pogrijesio sam jer u prvobitnom postu nisam stavio da je Hasagicev kvalitet nesporan. On je dokazan golman a naravno ima i vece iskustvo od Begovica. On je ustvari jedini od svih koje sam gore nabrojao prava konkurencija i golman vrijedan razgovora i bilo kakvog poredjenja. Ipak sada nakon sto Hasagic nije branio vec duzi period (zbog povrede) sve i da je potpuno zdrav ne bi bila laka odluka jer ipak su utakmice bitne (bez obzira u kojoj ligi se igraju). Ja se nadam da ce se Hasagic u potpunosti oporaviti i da cemo tako imati dva "rasna" golmana od sad pa za narednih deset godina. Takodje, Turci su na Kenana i na prvoj utakmici vrsili ogroman pritisak tako da ga ja za tu utakmicu pod uslovom da imamo alternativu svakako ne bih stavljao.Genghis je napisao/la:Slazem se, Begovic je veoma dobar golman i vjerovatno ce biti nas najbolji golman u "dugoj" historiji nase repke, medjutim i dalje mislim da je Hasagic nesto bolji. Ali, trenutno ne vjerujem da je u formi, tako da bi Begovic trebao braniti ove dvije tekme ... ipak sjetite se Hasagica protiv Spanije, da nije njega bila bi trica...ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...
I jos nesto. "Fener ga trazio"....hmmm.. mozda jeste... ne kazem... vjerovatno i jeste, i ja bi to od srca volio, ali da je Feneru bilo stalo, pravo stalo, Keno bi davno bio tamo. Danas u fudbalu kad uticajni klubovi nekog hoce "traze" oni ga i dovedu. Keno je nazalost skolon povredama i tesko ce ikad napravit veliki transfer bez obzira na njegov kvalitet. U vecini tih "transfera" koji se ne realizuju nema istine i sve je samo novinarska imaginacija i senzacionalizam.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad bi mogli i Kenu i Hasagica staviti na gol!!!! Onda bi bili najjaci.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Begovic solidan danas protiv City-a
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
on je vrlo kvalitetan golman...i kad je u formi, kad se aBd oporavi mislim da e biti prva opcija...govorilo se nesto...sad jel istina, nije...bio je zainteresovan Fener...sigurno ima kvalitetu i za jace timove...samo neznam sto on jos tavori u onom svom klubu...neznam ili ima neke velike pare il neznam stvarno, druga opcija mi ne pada na pamet...
a i covjek ima dribling bolji od pola igraca Engleske Premier Lige...ehhehe
za Kuyta je Messi, za Lenona Ronaldo, a za Voronjina Ribery...hehehhehe
a i covjek ima dribling bolji od pola igraca Engleske Premier Lige...ehhehe
za Kuyta je Messi, za Lenona Ronaldo, a za Voronjina Ribery...hehehhehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
fener da ga je želio fener bi ga doveo. hasagic je trenutno van forme ali u zadnjih nekoliko godina je nas najbolji golman.ZELJO DO GROBA je napisao/la:zaboravio si za Hasagica napisati da ga je Fener trazio...a Fener je sigurno jaci od Portsmautha...
šehic lol lik je mlađa verzija alaima. od mlađih golmana nemamo mi ništa dobro trenutno. iz premijer lige najbolji golman je mujkć iz slobode
eno bilić je pozvao onog mladog iz intera sto je bogao i za nas igrati ima 17 godina....
You are someone else I am still right here
- velez_mostar
- Kontakt:
U najtezem trenutku za poziciju br 1. nam dolazi odlican golman,cini mi se da i mi malo pocinjemo imati srece,a ne da nas uvijek nehi pehovi prate,naravno jos ovo nije gotovo sa papirima,ali mislim da ce biti ok,
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je Begović bolji od Supića i da, ako dobije papire da će braniti protiv Armenije i Turske. Supić nema kluba i nemože biti u formi, dok Begović brani u Engleskoj i trenutno je prvi golman Pompeya. Naravno, kad se Hasagić vrati on će biti jedinica, ali do tada mislim da bi Begović trebao stajati na golu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Ako bude sreće sa papirima, a nema razloga da ne bude (ipak je Munib to zaganjoel-fighter je napisao/la:Mislim da je Begović bolji od Supića i da, ako dobije papire da će braniti protiv Armenije i Turske. Supić nema kluba i nemože biti u formi, dok Begović brani u Engleskoj i trenutno je prvi golman Pompeya. Naravno, kad se Hasagić vrati on će biti jedinica, ali do tada mislim da bi Begović trebao stajati na golu.
Kahva, Kava, Kafa!
-
pirotehnik
- Kontakt:
Hajde Uske, cini me sretnim.. bar jednom u tvom posranom boravku kao sekretar.

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- miralem444
- Kontakt:
pa viditel koloko sam rano usto..dajte molim vas pozitvne informacije.
dajte ljudi hajde uske ustani..pa ovo je zitno vazno...a gledajte sad kad nas fifa shebe.
dajte ljudi hajde uske ustani..pa ovo je zitno vazno...a gledajte sad kad nas fifa shebe.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Kad bi se danas trebalo znat za te papire ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
- miralem444
- Kontakt:
imal ljudi kakvih informacija....vidjet cete da ce nas fifa zeznut....hebt cu ima ma**
cekamo i cekamo.... mogli bi mi falsifikovati papire, ha ya, imamo mi šlifa i za tomiralem444 je napisao/la:pa viditel koloko sam rano usto..dajte molim vas pozitvne informacije.
4-IN-A-ROW
ma ne treba šlifa...glavni falsifikatori rade u cipsu hehe. Hajde ko prvi nađe link za ovu vijest nek odmah javi
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- miralem444
- Kontakt:
aha...emir_ je napisao/la:cekamo i cekamo.... mogli bi mi falsifikovati papire, ha ya, imamo mi šlifa i za tomiralem444 je napisao/la:pa viditel koloko sam rano usto..dajte molim vas pozitvne informacije.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, DjaniTarik, GG3, Goalgetter, Nah1ddd i 61 gost.