Svaka čast. Pozdrav i tebi i svim navijačima Zvijezde u Brčkom.osmo je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Zvijezde iz Brčkog !
Samo da znate da imate navijače i u Brčkom, redovan sam na Banja Ilidži, jedva čekam prvu sa Leotarom
NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dragon Town
dobro nam došo zar ne navijaš za jedinstvo oni su nekad bili dobri sad su u kriziosmo je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Zvijezde iz Brčkog !
Samo da znate da imate navijače i u Brčkom, redovan sam na Banja Ilidži, jedva čekam prvu sa Leotarom
Ne navijam za Jedinstvo jer se previše politike tamo gdje joj nije mjesto, ljepše mi je doći u Gradačac i navijati za odlično organizovan klub. A o kvalitetu igre da i ne govorimo 

Još jedan pozdrav iz Brčkog.. Svaki dan pratim dešavanja na ovom forumu, Zvijezdu sam počeo pratiti od 1. FBIH.. Čak sam igrao i jednu prijateljsku utakmicu ljetos protiv Zvijezde koja će mi ostati u lijepom sjećanju.. Pozdravzmaj_Bosne je napisao/la:Svaka čast. Pozdrav i tebi i svim navijačima Zvijezde u Brčkom.osmo je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Zvijezde iz Brčkog !

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
lijepo je cuti da imamo simpatizera i izvan naseg grada pogotovo zato sto brcanska regija ima dosta simpatizera zelje,al moguce je da se uz jedan dobar rad i rezultate zvijezde broj simpatizera povecava svi znamo da smo do skora punili oko 5000 gledalaca sto je za nas mali grad sasvim solidno nadati je se da ce uskoro u narednom periodu nas stadion na svakoj utakmici biti pun
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
svaka cast pozdrav za Brcanske Zmajeveosmo je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Zvijezde iz Brčkog !

zainteresovani neka se jave na pp
ovo je tek pocetak radimo na tome da uradimo 100 majica ovakvih a poslije toga neke drugacije malo smo se u navijacima bacili na taj posao i krenili smo sami sa nule bez icije pomoci pa cemo pokusat da pokrenemo nesto kao fan shop bilo bi lijepo kad bi nsa pomogli u tom planu unaprijed hvalamirza_rd je napisao/la:
zainteresovani neka se jave na pp

lijepo za ove majice to se uvijek moze prodat na stadionu.eto ja cu jednu
nego kako igrase nasi danas u teslicu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sloga doboj - zvijezda 0-2 hamzić. pandža
Bogami Hamza sa 37godina u pripremnim najefikasniji.Sta ovi mladi rade dok matori zabija.
desi zvjezdas nema te ko snijega
nesto si zatajio na nasoj temi
lijepo bogami pobjeda nad slogom bez primljenog gola.bas mi cudo sto nema bosanskog zmaja da vidim sta on misli o ovim zadnjim rezultatima posto je poslije poraza od modrice vec vidio zvijezdu u prvoj federalnoj

lijepo bogami pobjeda nad slogom bez primljenog gola.bas mi cudo sto nema bosanskog zmaja da vidim sta on misli o ovim zadnjim rezultatima posto je poslije poraza od modrice vec vidio zvijezdu u prvoj federalnoj

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zvijezda - Sloga 2:0
Danas je u Tesliću s početkom u 13:20 sati odigrana prijateljska utakmica protiv dobojske Sloge. Za ekipu Zvijezde nastupili su: Kovačević (82' Kurbašić), Jakovljević (72' Omić), Husić, Jusić, Moranjkić, Ristanić, Delić, Hamzić (80' Nuhanović), Pandža (70' Ferenc), Halilović E. (40' Jahić).
Sloga je prvih 10 minuta imala inicijativu i sa nekoliko dobrih prilika zaprijetila golu Kovačevića. U 42. minuti Jakovljević sa desne strane upošljava Pandžu koji dovodi Zvijezdu u vodstvo. Na odmor se odlazi sa istim rezultatom. Na početku drugog poluvremena Hamzić solo akcijom povećava prednost na 2:0.
U subotu 03.03.2012. planirana je generalka protiv srebreničke Gradine. Ukoliko teren bude spreman utakmica će se odigrati na stadionu "Banja Ilidža". U suprotnom ekipe će se sastati u Obudovcu.
Danas je u Tesliću s početkom u 13:20 sati odigrana prijateljska utakmica protiv dobojske Sloge. Za ekipu Zvijezde nastupili su: Kovačević (82' Kurbašić), Jakovljević (72' Omić), Husić, Jusić, Moranjkić, Ristanić, Delić, Hamzić (80' Nuhanović), Pandža (70' Ferenc), Halilović E. (40' Jahić).
Sloga je prvih 10 minuta imala inicijativu i sa nekoliko dobrih prilika zaprijetila golu Kovačevića. U 42. minuti Jakovljević sa desne strane upošljava Pandžu koji dovodi Zvijezdu u vodstvo. Na odmor se odlazi sa istim rezultatom. Na početku drugog poluvremena Hamzić solo akcijom povećava prednost na 2:0.
U subotu 03.03.2012. planirana je generalka protiv srebreničke Gradine. Ukoliko teren bude spreman utakmica će se odigrati na stadionu "Banja Ilidža". U suprotnom ekipe će se sastati u Obudovcu.
realno sramota bi bilo izgubit od sloge, mislim da ce pravi test protiv gradine...
JEL FALI JEDNA IGRAC U PRVOJ POSTAVI VJEROVATNO ĐELMIĆBosanski zmaj je napisao/la:Zvijezda - Sloga 2:0
neznam kako bi bilo sramota da izgubimo utakmicu od kandidata za premijer ligu,nikakva to nebi bila sramota neznam sto kudite pobjedu...sjecate li se kad je zvijezda bila prvoligas da smo tamburali zelju orasje zepce buducnost...emir_dj je napisao/la:realno sramota bi bilo izgubit od sloge, mislim da ce pravi test protiv gradine...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i sada kada budemo igrali sa gradinom garantujem da gradina nije nista slabija od leotara iako je prvoligas,ako snijeg ode a sve su prilike da hoce i da ce teren biti spreman mislim da utakmica nece biti toliko kvalitetna ali ce imati neku draz pogotovo sto je to prva utakmica poslije 4 godine izmedu ove dvije ekipe.a i jos u srebreniku bole oni porazi od 7-0 i 2-0 u srebreniku tako da ce imati motiv vise samo se nadam da ce utakmica proci bez povreda
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danas sam bio na stadionu,radi se max 10 radnika je bilo razvodi se struja ispod nove tribine,ravna se podloga da se postave betonske plocice... 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ni malo ne umanjujem pobjedu, ali smo realno kvalitetnija ekipa,astra1922 je napisao/la:neznam kako bi bilo sramota da izgubimo utakmicu od kandidata za premijer ligu,nikakva to nebi bila sramota neznam sto kudite pobjedu...sjecate li se kad je zvijezda bila prvoligas da smo tamburali zelju orasje zepce buducnost...emir_dj je napisao/la:realno sramota bi bilo izgubit od sloge, mislim da ce pravi test protiv gradine...
Sa FB stranice FK Sloga Doboj? – $ 0:2 (0:1)
?: 0:1 Панџа у 43, 0:2 " у 53. ". $: терен са % $ у & ". $: 100. $: $ " ($). " ": " (?), ", " ($).
?: ?, $, '.", $ ?, ", ?, ", ?, А.", ". ? су %: ?, ?, $, $, ", $ ?, ", ", ".
$: ", ", ", ", ", ", $, ", ?, ?, Панџа. ? су %: ", ", ".
$ $ ? јесењег " ? & $ су нову " у " " за & сезоне " " су $ ? " $ " $ 0:2. & " $ је ? & ? " " & у ' ?, а ? су ? ' ". ? је у овој " ? ? " " " ?, $ " ", а & " ? $ " ". $ стопостотне ? за " ? " је $ ? у " 16. ", " & је " ? $. " % ? ? је $ ? у 43. " а ? је " Панџа " је " неопрезност ? $. У & " у 53. " $ је ? % $ ?, овог пута ' ? $ је " за " 0:2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.