Imaju još neku trojicu likova, u napadu. Ovaj jedan igra u zadnje vrijeme solidno, jedan gotovo da ni ne igra, a treći ne igra i gotovo
Selektor im nije loš, Maybacha čini mi se voza.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imaju još neku trojicu likova, u napadu. Ovaj jedan igra u zadnje vrijeme solidno, jedan gotovo da ni ne igra, a treći ne igra i gotovo
Selektor im nije loš, Maybacha čini mi se voza.
analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Emir ZENICA je napisao/la:
nemanja je napisao/la:previse ste se digli stanite malo na loptu,znate da Portugal MORA na ep!
Imas pozdrav od saljivih Estonaca
Postao/la trkacica dana 14 nov 2011, 18:02
afa97 je napisao/la:Moze li neko poslat bar 0,5€?
i meni molim vas,vracam sutra
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Postao/la Reuf dana 14 nov 2011, 18:06
http://www.merhamet.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------don_burza je napisao/la:
nemanja je napisao/la:klanjali ili ne Portugal ide na EP!
a za to vrijeme ti gledas male letece medvjedice , jedini pjevac na kaseti(mp3 ce u tvoje selo za 10 godina ) koji imas je baja mali knindza, bacas pogled desno da vidis jesul ti se osusili opanci na sporetu , opa zvoni neko na vrata , lisica ti donosi postu , djed ti se jos krije od partizana , mislis da je teletext napravljen samo radi kladionice i tako u nedogled............
don_burza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Da i to docekam. Manchester United, najveci engleski klub (odyebite scouseri), da igra u Europa Ligi. Dno dna. Nemam vise snage nikoga kritikovat.... itd...
Znas da je tvoj komentar iscekivan ko bijeli carsaf posle prve bracne noci u nekim selima
Stara dobra vremenaGoalgetter je napisao/la:Admin kralj !!!admin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]
eno, LBJMVP se vidi malo s leđa.
a ja šaltam lagano, preko karaule... ka banovićima.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Ovoj se odmah vidi da je Bosanka, eto ima oziljak od mlina za kafu na lijevoj butini...QUARESMA 18<<< je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A,cara,pravi jeSarajlijc@ je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Ovoj se odmah vidi da je Bosanka, eto ima oziljak od mlina za kafu na lijevoj butini...QUARESMA 18<<< je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace ovo nedamo ti link.Bosco je napisao/la:Onda jesi princ od Walesa.Henry je napisao/la:Ovo ako je penal ja sam princ od Welsa.
Mutavom Gibbsu čovjek pobjegao i onda ga ruši u tandemu sa Ščešnim. Yebem im boga obojici, a Wengeru mater rahljavu. Ja ovo više ne gledam. Odo gledat film mamu im yebem svima tutto completo.
Nedamo ti link.dzonvejn je napisao/la:dzonvejn je napisao/la:dajte dobar link, ovaj je baniran, barem tako piše.![]()
Hard Bass je napisao/la:Zna se ko ima na tribini,najbolju!Fkr.87 je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:akustika grbavice ce biti prejaka i samim time ako bude repka igrala bice bolje
nadam se da ce radit i teren malo jer onda cemo imati najbolji stadion u drzavi
joooooj da mi je bager vidjet!!!!!!! <3 i bosnju kako lopata xD![]()
kapacitet bi bio oko 20 milja sto je taman
a za ovu fukaru pa druze ta vasa mrznja prema sarajlijama je vise prerasla sve granice postali ste obsjednuti sa nama
Bas je suprotno druze vi nas mrzite dosta je spomenuti sto govorite kako je sve vase najbolje kako ste bogovi dok mi imamo kompleks manjih gradova, a ustvari ste nula..PS: ako cemo iskreno najbolju travu na stadionu ima Zvijezda od premijerligasa i mislim da ce i ostat tako
Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
Johny je napisao/la:Ne vidim ovdje nista smjesno osim pokazivanja isfrustriranosti od jednog nevinog djecaka.
Ne razumijem prijatelju. Ima apostrof za slovo koje nedostaje a izraz je neka vrsta novokomponovanog arhaizma.Elegant je napisao/la:Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
"primiris'o"![]()
Zalosno ...
Zalosno je ovo sto si ti napisao,sam si sebe provalio.Elegant je napisao/la:Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
"primiris'o"![]()
Zalosno ...
upravo brate...primirisao, isti qrac k'o i karindjao...zna se znacenje rijeci...HZ_ilidzaa je napisao/la:Zalosno je ovo sto si ti napisao,sam si sebe provalio.Elegant je napisao/la:Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
"primiris'o"![]()
Zalosno ...
Sta je ovdje nepismenost? Covjek je fino stavio apostrof. Nego cisto sumnjam da ti kao i velika vecina nas ne govoris ovako inace.Elegant je napisao/la:Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
"primiris'o"![]()
Zalosno ...
To je znaci Refko aka zabac.Bosco je napisao/la:Johny je napisao/la:Ne vidim ovdje nista smjesno osim pokazivanja isfrustriranosti od jednog nevinog djecaka.![]()
Kako si mi ti Žabac, šta ima u Guadalahari?
Henry je napisao/la:To je znaci Refko aka zabac.Bosco je napisao/la:Johny je napisao/la:Ne vidim ovdje nista smjesno osim pokazivanja isfrustriranosti od jednog nevinog djecaka.![]()
Kako si mi ti Žabac, šta ima u Guadalahari?
Elegant je napisao/la:Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
"primiris'o"![]()
Zalosno ...
Elegant je napisao/la:Ovaj tema pored naziva "najsmjensiji postovi na forumu" treba da sadrzi i naziv "nepismenost i kvazi izrazi"Nimla_RZ je napisao/la:Vidi se da nikad nisi primiris'o Bilinom... Ni slično Zenici, gledaj skice.
"primiris'o"![]()
Zalosno ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.