FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: FK Crvena zvezda
Laza 4 gola protiv Kryvbasa. 

Dobili Kryvbas 5-4
Vodimo do pred kraj poluvremena 3-0 i onda u razdoblju od 45 do 55 primimo 4 gola!
Bajko na pocetku dobio crveni, a Lazovic 4 komada
Strijelac jos i Milivojevic. Cekamo video zapis da vidimo i taj spektakl 
Vodimo do pred kraj poluvremena 3-0 i onda u razdoblju od 45 do 55 primimo 4 gola!
Bajko na pocetku dobio crveni, a Lazovic 4 komada
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jos samo 7 dana do utakmice sa Spartakom
Spektakl
Naravno da se ocekuje pobeda,mozda i ubedljiva,ali se ocekuje i 30.000 navijaca zeljnih da vide jednu novu Zvezdu
Prvo kolo JSL-a i naravno dan pre Zvezdinog rodjendana garantuju da cemo na tribinama videti spektakl a nadamo se i na terenu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Robijev intervju Pressu.
"Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da renovirani tim crveno-belih „kipti" od talenta, te da će to biti njihovo najjače oružje tokom prolećne sezone!
Mladi hrvatski stručnjak tvrdi da posle dolaska dvanaestorice novajlija njegova ekipa deluje brže i ubojitije, ali je svestan da ne sme ni da pomisli kako će u Ljutice Bogdana u narednih šest meseci teći samo med i mleko.
Govoreći o dvomesečnim pripremama u Crnoj Gori i Turskoj, Robi je istakao da tim koji predvodi poseduje šampionski potencijal, kao i činjenicu da će uoči predstojećih izazova upravo on biti čovek pod najvećim pritiskom u srpskom fudbalu. Jer tokom prvenstvene pauze čelnici Crvene zvezde osim verbalne, pružili su mu i praktičnu podršku, osveživši tim svim igračima u kojima je Prosinečki prepoznao kapacitet za veliki klub.
- Svi igrači koji su došli pokazali su kvalitet, potvrdili su mi na terenu da nisu slučajno članovi mlade selekcije i potencijalni „A" reprezentativci. Meni je posebno drago što su pokazali talenat. Jer ako nemaš talenat, onda je sve mnogo teško dostići. Ekipa je fizički na mnogo višem nivou, novajlije su se navikle na rad u klubu i taktiku koju želimo - istakao je u razgovoru za klupski sajt Robert Prosinečki.
Iako je bilo najava da će tokom priprema promeniti formaciju i stil igre, Robert Prosinečki je ostao dosledan načinu igre koji je na početku mandata poistovećen sa fudbalskom avangardom, da bi kasnije izgledao kao odavno pročitana knjiga.
- Siguran sam da možemo da pobeđujemo i dobro igramo, ali i igrači moraju da budu sigurni da to mogu. Ponoviću po ko zna koji put da Crvena zvezda mora da igra pas igru u Srbiji, da u ovoj konkurenciji bude dominantna. Mi smo i ranije to imali, ali smo ove zime dobili pojačanja, dobili na brzini, prodornosti, dubini... - dodao je on.
Svestan da navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem čekaju prvo prolećno kolo i predstavljanje novog tima protiv Spartaka, Prosinečki je zamolio za strpljenje:
Zvezda se ove zime vratila korenima, odlučivši da umesto neproverenih stranaca ruku poverenja pruži najtalentovanijim igračima iz Srbije.
- Možda je trebalo i ranijih godina razmišljati da u Zvezdi moraju da igraju igrači iz njenog podmlatka, da to uopšte nije zanemarljiva stvar. Neću da kažem da je najbitnija stvar da u Zvezdi igraju zvezdaši, ali jeste važno. Svi igrači koje smo doveli i promovisali iz podmlatka pojačali su taj impuls zvezdaštva u timu.
I pored katastrofalnih rezultata u prošloj godini, Prosinečki je dobio apsolutno poverenje uprave kluba, navijača i zvezdaške javnosti.
- To je velika stvar za mene jer sam i posle svih problema koje smo imali dobio poverenje. Imponuje mi da su mi dali još i veću odgovornost.
Sudbinu Roberta Prosinečkog mogao bi da odredi rasplet večitih derbija.
- Derbi bi trebalo da veseli sve u Srbiji. Očekuju nas ne jedan, nego tri duela sa Partizanom. Mene to veseli, a verujem i da ekipa jedva čeka taj dan. Nadam se da nećemo „izgoreti", a ako ovako budemo nastavili da radimo, biće to dobar derbi, spektakl za Srbiju. Nadam se i dobrom rezultatu - rekao je on."
Mladi hrvatski stručnjak tvrdi da posle dolaska dvanaestorice novajlija njegova ekipa deluje brže i ubojitije, ali je svestan da ne sme ni da pomisli kako će u Ljutice Bogdana u narednih šest meseci teći samo med i mleko.
Govoreći o dvomesečnim pripremama u Crnoj Gori i Turskoj, Robi je istakao da tim koji predvodi poseduje šampionski potencijal, kao i činjenicu da će uoči predstojećih izazova upravo on biti čovek pod najvećim pritiskom u srpskom fudbalu. Jer tokom prvenstvene pauze čelnici Crvene zvezde osim verbalne, pružili su mu i praktičnu podršku, osveživši tim svim igračima u kojima je Prosinečki prepoznao kapacitet za veliki klub.
- Svi igrači koji su došli pokazali su kvalitet, potvrdili su mi na terenu da nisu slučajno članovi mlade selekcije i potencijalni „A" reprezentativci. Meni je posebno drago što su pokazali talenat. Jer ako nemaš talenat, onda je sve mnogo teško dostići. Ekipa je fizički na mnogo višem nivou, novajlije su se navikle na rad u klubu i taktiku koju želimo - istakao je u razgovoru za klupski sajt Robert Prosinečki.
Iako je bilo najava da će tokom priprema promeniti formaciju i stil igre, Robert Prosinečki je ostao dosledan načinu igre koji je na početku mandata poistovećen sa fudbalskom avangardom, da bi kasnije izgledao kao odavno pročitana knjiga.
- Siguran sam da možemo da pobeđujemo i dobro igramo, ali i igrači moraju da budu sigurni da to mogu. Ponoviću po ko zna koji put da Crvena zvezda mora da igra pas igru u Srbiji, da u ovoj konkurenciji bude dominantna. Mi smo i ranije to imali, ali smo ove zime dobili pojačanja, dobili na brzini, prodornosti, dubini... - dodao je on.
Svestan da navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem čekaju prvo prolećno kolo i predstavljanje novog tima protiv Spartaka, Prosinečki je zamolio za strpljenje:
Zvezda se ove zime vratila korenima, odlučivši da umesto neproverenih stranaca ruku poverenja pruži najtalentovanijim igračima iz Srbije.
- Možda je trebalo i ranijih godina razmišljati da u Zvezdi moraju da igraju igrači iz njenog podmlatka, da to uopšte nije zanemarljiva stvar. Neću da kažem da je najbitnija stvar da u Zvezdi igraju zvezdaši, ali jeste važno. Svi igrači koje smo doveli i promovisali iz podmlatka pojačali su taj impuls zvezdaštva u timu.
I pored katastrofalnih rezultata u prošloj godini, Prosinečki je dobio apsolutno poverenje uprave kluba, navijača i zvezdaške javnosti.
- To je velika stvar za mene jer sam i posle svih problema koje smo imali dobio poverenje. Imponuje mi da su mi dali još i veću odgovornost.
Sudbinu Roberta Prosinečkog mogao bi da odredi rasplet večitih derbija.
- Derbi bi trebalo da veseli sve u Srbiji. Očekuju nas ne jedan, nego tri duela sa Partizanom. Mene to veseli, a verujem i da ekipa jedva čeka taj dan. Nadam se da nećemo „izgoreti", a ako ovako budemo nastavili da radimo, biće to dobar derbi, spektakl za Srbiju. Nadam se i dobrom rezultatu - rekao je on."
[youtube][/youtube]
Totalna Hanka Paldum.
Tekst pesme u opisu.
ZNAJ ZVEZDO VOLIM TE !!!!!!!
Totalna Hanka Paldum.
Tekst pesme u opisu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Veliki Walter.Poštovani Zvezdaši, ekipa sajta http://www.mojacrvenazvezda.net" onclick="window.open(this.href);return false; je uz dosta truda ispunila jednu od vaših želja za MCZ intervju. Sa ponosom objavljujemo iscrpan i veoma opširan razgovor sa poslednjim trofejnim trenerom Crvene zvezde i prvim strancem koji je vodio naš klub, gospodinom Valterom Zengom! Ovom prilikom mu se zahvaljujemo na tome što je sa velikim zadovoljstvom pristao na ovaj intervju za naš sajt i što se potrudio da na sva naša pitanja odgovori iskreno i opširno.
Počeli smo prisećanjem na njegov dolazak u Beograd i na Marakanu, a zatim govorili o vremenu provedenom u klubu, tadašnjem timu, trenutnom angažmanu…
Uživajte, ekskluzivno za MCZ, gospodin Valter Zenga!
Koliko je bilo teško doći u Srbiju i preuzeti najbolji klub u zemlji?
„Uopšte nije bilo teško. Štaviše, kada mi je predsednik Stojković telefonirao nisam razmišljao ni sekunda. Trenirati Crvenu zvezdu je bila, i jeste, velika čast.“
Da li sada pratite dešavanja u srpskom fudbalu i u Crvenoj zvezdi, i ukoliko pratite, možemo li da čujemo Vaše mišljenje o trenutnom stanju u klubu?
„Uvek pratim ekipe koje sam trenirao i uvek želim da ostvare vrhunske rezultate. Nadam se da će Crvena zvezda ubrzo ponovo sijati punim sjajem.“
Možete li da nam kažete Vaše mišljenje o Delijama i atmosferi na Marakani?
„Fenomenalni navijači, strastveni i ponosni na svoj klub! Kakva atmosfera na Marakani!!! Imam sliku ,,Delija“ koju čuvam kod kuće. Dobio sam je na poklon nakon finala Kupa i pobede nad OFK Beogradom(4:2).“
Da li planirate možda povratak u srpski fudbal jednoga dana? Ukoliko bi se u godinama ispred nas ukazala prilika, da li biste opet preuzeli Zvezdu?
„U ovom trenutku sam zadovoljan tu gde sam, ali, naravno, kada se spomene Crvena zvezda ne mogu da kažem da me ne preplave emocije.“
Koga iz generacije koju ste predvodili smatrate naboljim i najpotpunijim igračem? Sa kim ste imali najbolju saradnju za vreme boravka na Marakani?
„Imao sam sreće da treniram jednu jaku, zadivljujuću ekipu sa inteligentnim igračima, kao što su Janković, Žigić, Basta, Dudić, Biševac, Luković, Stojković, Milovanović, kapiten Kovačević. Ipak, u svlačionici, moj oslonac su bili igrači kao što su Đokaj i Mudrinić, koji su mi značajno pomogli iako nisu bili starteri, kao i Rašković, Milijaš ili Joksimović. Ipak, i pored toga, oni su bili ti koji su uvek prvi dolazili i poslednji odlazili sa Marakane. I zato moram reći da je ta grupa igrača bila posebna, ne samo zato što su kvalitetni igrači koji poseduju dobru tehniku, već zbog toga što su veliki ljudi.“
Možete li da izdvojite igrača generacije?
„Teško je izdvojiti, zato što sam, ponavljam, imao tu sreću da predvodim jednu sjajnu ekipu.“
Da li Vam nedostaje Beograd i po čemu ga pamtite, osim, naravno, po Zvezdi?
„Beograd je bio jedno od ključnih poglavlja u mom životu, nedostaju mi prijatelji kao Bor (Boro Cvetković, nekadašnji igrač našeg kluba i član stručnog štaba Valtera Zenge, prim.aut.) ili večere u mojim omiljenim restoranima i nedostaje mi posebna atmosfera oko Crvene zvezde.“
Kakvo je Vaše mišljenje o Draganu Stojkoviću Piksiju kao saradniku i sada kao treneru?
„Piksi je bio sjajan predsednik, imali smo odličnu saradnju i bio je čelnik kluba sa kojim sam najbolje sarađivao. Sada kao trener u Japanu ostvaruje dobre rezultate i time pokazuje da mu je fudbal u krvi.“
Od svih mečeva na klupi Crvene zvezde koji Vam je najdraži?
„Finale Kupa protiv OFK Beograda i pobeda od 4:2, nakon što smo gubili 2:0, kao i derbi protiv Partizana u kojem je Perović postigao evrogol, utakmica protiv Rome… Ma svi mečevi Crvene zvezde su mi urezani u pamćenje, čak i oni iz Kupa, kao i prijateljske utakmice. S vremena na vreme pogledam DVD snimke utakmica i najbolje momente mečeva.“
Smatrate li možda da ste nakon uspeha sa Zvezdom pogrešili što ste otišli, jer je klub bio kadar da naredne sezone sa Vama na čelu ostvari dobre rezultate i pokuša da se plasira u Ligu Šampiona?
„Da, napravio sam nepromišljenu grešku u proceni. O odlasku sam razgovarao sa predsednikom odmah nakon što smo obezbedili titulu šampiona, a to je bilo već posle meča protiv OFK Beograda i naše pobede od 2:0 na Marakani uz dva gola Đokića, na četiri utakmice pre kraja prvenstva. Sve to zato što sam dobio visoke finansijske ponude iz Katara i Emirata. Ali, na kraju shvatam da je to bila greška, a da sam ja ostao, možda ne bi otišli ključni igrači.“
Kako ste doživeli remi u Strazburu i ispadanje iz Lige Evrope u poslednjim sekundama te utakmice?
„Izuzetno teško, imajući u vidu to da je bilo prisutno mnogo navijača Crvene zvezde, kao i činjenicu da je prošlo mnogo godina od kako Crvena zvezda nije tako dobro nastupala u evropskim takmičenjima. Već smo bili ostvarili podvige protiv Brage i Rome, i to veče je trebalo da krunišemo jednu odličnu sezonu.“
Kako Vam je u Dubaiu? Kakav je život, a kako ekipa napreduje prvenstvu?
„Snalazim se dosta dobro, moja porodica je dobro, imamo prelepu devojčicu Samiru koja ima dve godine i tri meseca a u martu će dobiti i brata. U šampionatu smo drugi na tabeli, a sedmog marta počinje ovdašnja Liga Šampiona.“
Gde biste voleli da radite u budućnosti?
„Skoncentrisan sam na to da radim dobro i ubeđen sam da mi, radeći dobro i mnogo, ništa ne može faliti, tako da nije važno gde, već kako!“
Kako pamtite Roberta Prosinečkog kao igrača i šta sada mislite o njemu kao treneru?
„Prosinečki je kao igrač bio fenomen, a sa njegovim trenerskim radom nisam upoznat, ali želim mu uspehe koje sam i sam imao u Crvenoj zvezdi.“
Da li se uvek trudite da ostvarite dobar odnos sa navijačima ili Vam to nekako uvek ide od ruke samo od sebe?
„Mislim da navijači najviše cene ljude koji unose strast, srce, vreme i posvećenost ekipi, a ja to uvek radim.“
Kakav je osećaj biti jedan od retkih koji je vodio i Palermo i Kataniju?
„Osećaj je isti koji sam imao kao kad sam postao prvi strani trener u Crvenoj zvezdi i u Steaui iz Bukurešta, a to je ponos!“
Možete li da uporedite vođenje jednog srpskog kluba sa vođenjem Al-Nasra? A srpski i italijanski fudbal, pojedinačno?
„Ne postoje parametri kojima bi moglo da se poredi jer su to suviše velike kulturalne i ambijentalne razlike. Što se tiče poređenja italijanskog i srpskog fudbala, imam premalo elemenata da bih izneo valjano mišljenje.“
Da li ste u kontaktu sa nekim od igrača koje ste trenirali u Crvenoj zvezdi i da li možda pratite, pre svih igrače u Seriji A, Boška Jankovića, Dušana Bastu i možete li, ukratko, da prokomentarišete njihovu sjajnu formu?
„Nedavno sam razgovarao sa Boškom i sa Nikolom Žigićem i srećan sam zbog njih jer im ide dobro. Srećan sam znajući da mojim igračima ide dobro gde god da odu.“
Za kraj, hvala Vam na ovom iscrpnom razgovoru i samo još jedno pitanje – koju poruku biste želeli da pošaljete navijačima Crvene zvezde kojima ste ostali u lepom sećanju?
„AVANTI STELLA ROSSA!!!“
p.s
Srecna Slava braco Delije.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Joj koja smejurija, koja grand produkcija...Tu je ta razlika izmedju vas i NAS.Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Totalna Hanka Paldum.![]()
![]()
![]()
Tekst pesme u opisu.
Sto volim ljude koji sve znaju.Ustvari one koji misle da sve znaju.Nekidan mi neko rece ne mozes na forumu nista nauciti.Evo dokaza da mozes,da se nije ovaj gospodin javio nikada ja ne bih saznao da je doticna pevacica,jedna od najboljih narodne muzike pevala za Sasu Popovica.
Takve "pametne" komentare ipak ostavi za sebe,nisam hteo da ti brisem post iako je promasena tema i totalna glupost vec cu samo da ti repliciram i da ti se zahvalim na otvorenim ocima jer sam ja do sada bio u zabludi da smo mi neki navijaci,a ustvari smo samo raspala kopija Grand produkcije.
A svaki sledeci post cu da ti sa radoscu obrisem ako se nastavi sa ovakvom temom i ovakvim stilom pisanja.
Takve "pametne" komentare ipak ostavi za sebe,nisam hteo da ti brisem post iako je promasena tema i totalna glupost vec cu samo da ti repliciram i da ti se zahvalim na otvorenim ocima jer sam ja do sada bio u zabludi da smo mi neki navijaci,a ustvari smo samo raspala kopija Grand produkcije.
A svaki sledeci post cu da ti sa radoscu obrisem ako se nastavi sa ovakvom temom i ovakvim stilom pisanja.
Vidim da Kolega nije pominjao zenski deo naseg fudbalskog kluba,a red je da se pomene
pa da kazemo da su nase fudbalerke u okviru priprema za nastavak sezone odigrale nekoliko utakmica sa mladjim muskim kategorijama naseg kluba
i naravno pobedile su svoje koleginice iz krusevackog Napretka rezultatom 2 :0, golove su postigle Milena Pesic i Ivana Erac . Kako stoji na klupskom sajtu ,one su igrale u sledecem sastavu :
-"Klark, Dobrosavljević, Smiljković, Korkoran, Erac, Bobić, Lazarević, M. Pešić, Pavlović, A. Pešić i Mijatović. Igrale su još: Popov, Bajalica, Živanović, Jankov."
Druga stvar koja treba da se pomene je da je uprava kluba odlucila da u subotu ulaz na Marakanu bude besplatan
,razlog je naravno Zvezdin 67. rodjendan, 4. marta,dan posle utakmice.Sever ce biti pun,bio ulaz besplatan ili ne,ali ocekujem da ce istok i zapad biti sasvim solidno popunjeni,pa se ocekuje oko 30.000 gledalaca. Ljudi su zeljni fudbala,nakon duge pauze od 3 meseca a naravno svi zele u takmicarskom delu videti jednu ,uslovno receno,novu Zvezdu.Prosle godine protiv Smedereva (utakmica 1. kola prolecnog dela) privukla je oko 25.000 ljudi a cene ulaznica su bile standardne,s toga spravom ocekujemo znatno vecu posetu na ovom mecu JSL-a.
I naravno ,pripadnici profesije koja se na prostoru bivse drzave najvise srozala,novinarske,izvestili su da ce Uros Cosic 30. juna tekuce godine napustiti Marakanu.
-"Klark, Dobrosavljević, Smiljković, Korkoran, Erac, Bobić, Lazarević, M. Pešić, Pavlović, A. Pešić i Mijatović. Igrale su još: Popov, Bajalica, Živanović, Jankov."
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Samo ti brisi, to ti je verujem jedan od najvecih uspeha u zivotu! Prosipas ovde pamet od kako si se registrovao, kao da su svi ostali budale, samo su tvoji postovi prepuni mudrosti, i koliko znam brisu se svi klipovi koji imaju iole kakve veze sa navijacima...Devil je napisao/la:Sto volim ljude koji sve znaju.Ustvari one koji misle da sve znaju.Nekidan mi neko rece ne mozes na forumu nista nauciti.Evo dokaza da mozes,da se nije ovaj gospodin javio nikada ja ne bih saznao da je doticna pevacica,jedna od najboljih narodne muzike pevala za Sasu Popovica.![]()
![]()
Takve "pametne" komentare ipak ostavi za sebe,nisam hteo da ti brisem post iako je promasena tema i totalna glupost vec cu samo da ti repliciram i da ti se zahvalim na otvorenim ocima jer sam ja do sada bio u zabludi da smo mi neki navijaci,a ustvari smo samo raspala kopija Grand produkcije.![]()
A ovo je cinjenica, CIGANI, SMEJURIJA, GRAND PRODUKCIJA...Kako vas samo nije sramota da izbacite ovakvu GLUPOST?
A i da ti odgovorim to za navijace, to vase sektasenje kad tad ce prestati, ta "ljubav prema klubu" koja je u modi zadnje 3-4 godine na severu ce puci pre ili kasnije...Kakve koreografije, kakvi bakraci...
NukeR_G1970 je napisao/la: Samo ti brisi, to ti je verujem jedan od najvecih uspeha u zivotu! Prosipas ovde pamet od kako si se registrovao, kao da su svi ostali budale, samo su tvoji postovi prepuni mudrosti, i koliko znam brisu se svi klipovi koji imaju iole kakve veze sa navijacima...
A ovo je cinjenica, CIGANI, SMEJURIJA, GRAND PRODUKCIJA...Kako vas samo nije sramota da izbacite ovakvu pesmu?
Vredjas coveka bzv.,tacno je da se brisu postovi koji imaju veze sa navijacima iz ex yu,ali ovaj nema,ovo sto je on okacio ne pevaju navijaci nego neki kafanski orkestar,pretpostavljam. Ova pesma nikad na severu nije otpevana i mislim da nece nikad.Delije nikad nisu bile deo nikakve "grand produkcije" niti bilo cega slicnog,mnogi su pokusavali da se promovisu preko severa ali to sa grupom Delije Sever nema nikakve veze. Nema razloga da te podsecam sta su predstavnici tvoje tribine radili u onom dokumentarnom filmu "RFF",tako da si ti poslednji covek koji ima pravo da ismeva ovako nesto ,narocito iz razloga sto ova pesma nema nikakve veze sa Delijama,ako ti se ova pesma ne svidja,nisi jedini ,ne svidja se ni meni.Ali to nije razlog da pricas o grupi u tom kontekstu.
Protiv Spartaka nece igrati Kasalica i Natanijel Asamoa.Kasalica vuce onu povredu zadnje loze a Asamoa se jos nije vratio u Beograd jer ceka vizu i propustio je vec 10-tak treninga.
Sastav koji ce izaci na teren u subotu ,verovatno ce izgledati ovako :
- Bajkovic-Mikic,Maksimovic,Tosic,Mladenovic-Milivojevic,Mijailovic,Evandro-Lazovic,Milunovic,Borha.
Sastav koji ce izaci na teren u subotu ,verovatno ce izgledati ovako :
- Bajkovic-Mikic,Maksimovic,Tosic,Mladenovic-Milivojevic,Mijailovic,Evandro-Lazovic,Milunovic,Borha.
Robi precrtao Vilotica.A najjace od svega je sto ovaj nije pronasao klub,a nije licenciran za prolecni deo prvenstva,i jos onaj broj 15 koji je nosio sad je dodeljen Luki Milivojevicu.
ne pratim srpski nogomet baš pa bi te zamolio da mi pojasniš. zar vilotić nije bio glavni stoper uz onog addya? čak je mislim bio blizu reprezentacije?Tribalian je napisao/la:Robi precrtao Vilotica.A najjace od svega je sto ovaj nije pronasao klub,a nije licenciran za prolecni deo prvenstva,i jos onaj broj 15 koji je nosio sad je dodeljen Luki Milivojevicu.
s portal.rs/news.php?id=55053 (spoji s i portal za link)dzonvejn je napisao/la: ne pratim srpski nogomet baš pa bi te zamolio da mi pojasniš. zar vilotić nije bio glavni stoper uz onog addya? čak je mislim bio blizu reprezentacije?
Onda je Robi zbog uprave morao pogaziti svoju rijec, pa je Vilotic igrao proslu polusezonu, sjebao par utakmica i negdje pred kraj prvog dijela je odstranjen iz ekipe. Od tad trenira individualno i vjerovatno ce otici na kraju sezone kad mu istekne ugovor.
I igrao je za reprezentaciju ali mu ni to ne pomaze da ga prodaju.
-
CRVENA ZVEZDA-SPARTAK ZV
Subota,3.mart 2011,17:00
Stadion:Marakana
Prenos:Prva Tv
Kako mi je ovo nedostajalo.Kako mi je samo nedostajao prvoligaski fudbal,a nakon par meseci ponovo se vracamo gledanju utakmica najboljih srpskih ekipa.Derbi prvog kola igra se na Marakani.Pred nadam se lepo popunjenim tribinama,uz rodjendansku proslavu i besplatan ulaz i verovatno lepo vreme publika ce nadam se doci u velikom broju da pogleda kako izgleda taj novi tim Crvene Zvezda,taj sto bi mnogi rekli vrtic Crvene Zvezde.I zaista fascinantno izgleda na papiru ta mladost.Neki ce reci golobrada ekipa,svakako da to i jeste najstari igrac od 28 godina je nesta sto svakako navodi na pomisao da je ova ekipa zelena i neiskusna,ali mnogi su se vec dokazali,mnogi su bili lideri svojih ekipa pre nego su dosli tamo gde je mnogim srpskim fudbalerima san-u najveci srpski klub.
Pripreme su prosle dobro,vide se odredjeni pomaci u igri,ne znam da li je jos neko bio ludak kao ja pa u ovom kratkom vremenu od kada su izasli snimci utakmica pogledao sve,ali u tim snimcima se vide odredjeni pomaci u igri gde se svakako moze napredovati ali ja sam zadovoljan sa obzirom na broj novih igraca.
Robi je dzentlmenski kako smo i navikli od njega vec rekao sastav koji ce da istrci na teren,pa se zna da ce to biti Bajkovic,Mikic,Maksimovic,Tosic,Mladenovic,Mijailovic,Milivojevic,Evandro,Perovic,Lazovic,Borja,sto znaci da ce uz blage pomake to na terenu da izgleda ovako...
------------Bajkovic--------------
--Mikic----Maksimovic---Tosic---Mladenovic-------
---------------------------Mijailovic--------------------
----------------Milivojevic------------------------------
Lazovic----------------Evandro-------------Perovic----
--------------------Borja-----------------------------------
Sa druge strane imamo nezgodnog protivnika,Spartak ZV.Spartak koji nas je na jesen pobedio sa 2:0 uz sudijsku lakrdiju na tome mecu.Istina mi smo pokazali poprilicno odron fudbal ali dve katastrofalne sudijske odluke su nas kostale ta dva gola.Doslo je do par ozbiljnih izmena na polju Subotickog superligasa.Otisao je ponajbolji igrac ovoga tima Miric upravo u Crvenu Zvezdu,otisao je Slobodan Simovic u Dinamo Minsk,a mozda i najveca je zamena trenera gde je umesto Zorana Njegusa na klupu seo Zoran Milinkovic.Dovodili nisu nista znacajno pa su u klub dosli Aca Kovacevic i Vlada Binic iz Crvene Zvezde,Stefan Djordjevic iz Proletera i Djordje Djuric iz Rada.
Pratio sam im malo prethodnih dana rad na pripremama i nije to bas blistavo izgledalo,mrsav golgeterski ucinak,ne bas neka narocita igra,ali svakako da su pripreme jedno a zvanicne utakmice drugo.
Upravo iz tih klipova,izvestaja i ostalog da se nagovestiti i postava za sutra koja bi trebala da bude:Aleksic,Otasevic,Bratic,Stevanovic,Puskaric,Kovacevic,Adamovic,Djurdjevic,Torbica,Despotovic i Covic.Na golu im je svakako najbolji golman lige Aleksic,mnogima nepremostiva prepreka,a u napadu dete Crvene Zvezde Djordje Despotovic smatran od mnogih jednim od najvecih talenata lige,i iskreno tesko mi je pao njegov odlazak.
Dakle sutra od 17:00 na Marakanu rodjaci,a ko ne moze neka bar preko telke pomogne klubu.Ja ocekujem preko 20000 na tekmi,a na nama je da to i potvrdimo....
ZA SRETAN RODJENDAN I START NOVE ZVEZDE SVI NA MARAKANU !!!
E hajde uzmite ovo necete me valjda vi oborit na kladari... Sretno
Nije valjda da to čekaš ?nime_tm87 je napisao/la:E hajde uzmite ovo necete me valjda vi oborit na kladari... Sretno
"Indija,Pakistan..."
Nije, onako kazem.. cekam jos dosta parovasoba 39 je napisao/la:Nije valjda da to čekaš ?nime_tm87 je napisao/la:E hajde uzmite ovo necete me valjda vi oborit na kladari... Sretno
Imal negde link za prvu srpsku ebem ti taj kanal kad samo ima u srbiji
koliko vidim na sportlemon nema linka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.